LAJMI I FUNDIT:

Shpenzimet

96 Artikuj

Dita Botërore e Kursimeve

Dita Botërore e Kursimeve

Të Tjera
Ministri Peci apo ministri Rashiq – cili shpenzoi më shumë para për gjashtë-shtatë muaj?

Ministri Peci apo ministri Rashiq – cili shpenzoi më shumë para për gjashtë-shtatë muaj?

Jehona Hulaj
Sa para shpenzuan për gjashtë muaj ministrja Haxhiu dhe zëvendësministri Sallahu?

Sa para shpenzuan për gjashtë muaj ministrja Haxhiu dhe zëvendësministri Sallahu?

Jehona Hulaj
Mbi 10 mijë euro të shpenzuara nga treshja e ME-së, ministrja Rizvanolli harxhoi afro 2 mijë euro vetëm për derivate

Mbi 10 mijë euro të shpenzuara nga treshja e ME-së, ministrja Rizvanolli harxhoi afro 2 mijë euro vetëm për derivate

Jehona Hulaj
5 mijë euro për ushqim dhe mëditje – këto janë shpenzimet e ministres Nagavci dhe stafit të saj për shtatë muaj

5 mijë euro për ushqim dhe mëditje – këto janë shpenzimet e ministres Nagavci dhe stafit të saj për shtatë muaj

Jehona Hulaj
Kurti vet i 18-ti për gjashtë muaj shpenzoi mbi 120 mijë euro

Kurti vet i 18-ti për gjashtë muaj shpenzoi mbi 120 mijë euro

Jehona Hulaj
Rreth 60 për qind e familjeve në Kosovë nuk mund t’i përballojnë shpenzimet për pushime

Rreth 60 për qind e familjeve në Kosovë nuk mund t’i përballojnë shpenzimet për pushime

Albert Spahiu
Gjermanët shtrëngojnë dorën në shpenzime, bie konsumi privat

Gjermanët shtrëngojnë dorën në shpenzime, bie konsumi privat

Botë
Hoti publikon shifrat e shpenzimeve: Me këtë qeverisje Kosova do të pësojë kolaps ekonomik

Hoti publikon shifrat e shpenzimeve: Me këtë qeverisje Kosova do të pësojë kolaps ekonomik

Financa
Të hyrat dhe shpenzimet e Qeverisë – ASK publikon të dhënat

Të hyrat dhe shpenzimet e Qeverisë – ASK publikon të dhënat

Financa
Mbi 27 mijë euro nga buxheti i shtetit për mëditjet e deputetëve gjatë vitit 2022

Mbi 27 mijë euro nga buxheti i shtetit për mëditjet e deputetëve gjatë vitit 2022

Financa
Microsoft me rritjen më të ngadaltë në 6 vjetet e fundit

Microsoft me rritjen më të ngadaltë në 6 vjetet e fundit

Botë
Qytetarët e Kosovës harxhuan më pak për festat e fundvitit, rritet në 20 për qind numri i familjeve që nuk festojnë për arsye ekonomike

Qytetarët e Kosovës harxhuan më pak për festat e fundvitit, rritet në 20 për qind numri i familjeve që nuk festojnë për arsye ekonomike

Albert Spahiu
KQZ-ja kufizon shpenzimet për fushatën zgjedhore në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarë në komunat veriore

KQZ-ja kufizon shpenzimet për fushatën zgjedhore në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarë në komunat veriore

Kosovë
​Bislimi: Të ndalohet dezinformata se Qeveria po i mban paratë e nuk po i shpenzon

​Bislimi: Të ndalohet dezinformata se Qeveria po i mban paratë e nuk po i shpenzon

Financa
Shtyhet shqyrtimi i raportit të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për 6-mujorin e parë të këtij viti

Shtyhet shqyrtimi i raportit të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për 6-mujorin e parë të këtij viti

Financa
Tre shpenzuesit më të mëdhenj të Zodiakut

Tre shpenzuesit më të mëdhenj të Zodiakut

Astrologji
Hoti: Mosrishikimi i buxhetit do të ndikojë negativisht në investimet kapitale dhe punësim

Hoti: Mosrishikimi i buxhetit do të ndikojë negativisht në investimet kapitale dhe punësim

Financa
Kuvendi i Kosovës ka shpenzuar mbi 1.8 milionë euro për tre muajt e parë 2022

Kuvendi i Kosovës ka shpenzuar mbi 1.8 milionë euro për tre muajt e parë 2022

Ekonomi
Zbulohet mënyra se si eprorët e Policisë i ndanin faturat e shpenzimeve, që të mos kalonin shumën e paraparë

Zbulohet mënyra se si eprorët e Policisë i ndanin faturat e shpenzimeve, që të mos kalonin shumën e paraparë

Kosovë
Çmimet e larta rrisin të ardhurat buxhetore në Shqipëri, 26 për qind më shumë në dy muaj

Çmimet e larta rrisin të ardhurat buxhetore në Shqipëri, 26 për qind më shumë në dy muaj

Shqipëri
Kuvendi i Kosovës shpenzoi mbi 8 milionë euro gjatë vitit të kaluar

Kuvendi i Kosovës shpenzoi mbi 8 milionë euro gjatë vitit të kaluar

Kosovë
Rritja e të ardhurave buxhetore në Shqipëri, e ndikuar nga rimëkëmbja e ekonomisë

Rritja e të ardhurave buxhetore në Shqipëri, e ndikuar nga rimëkëmbja e ekonomisë

Shqipëri
Deficiti buxhetor i Shqipërisë u tkurr në 2021, shpenzimet tejkalojnë të ardhurat me 700 milionë euro

Deficiti buxhetor i Shqipërisë u tkurr në 2021, shpenzimet tejkalojnë të ardhurat me 700 milionë euro

Klaudjo Jonuzaj