LAJMI I FUNDIT:

Shitjet

12 Artikuj

Bien aksionet e kompanisë kineze Alibaba

Bien aksionet e kompanisë kineze Alibaba

Botë
Rikujton ATK-ja: Lëshoni kuponë fiskal edhe për shitjet online

Rikujton ATK-ja: Lëshoni kuponë fiskal edhe për shitjet online

Financa
Volvo fillon të rimëkëmbet – shitjet e kompanisë në maj u rritën me 31 për qind

Volvo fillon të rimëkëmbet – shitjet e kompanisë në maj u rritën me 31 për qind

Auto Lajme
Kjo shtëpi në Skoci mund të bëhet e juaja për vetëm 11,500 euro, nëse jeni të gatshëm t’i pastroni mbeturinat brenda saj

Kjo shtëpi në Skoci mund të bëhet e juaja për vetëm 11,500 euro, nëse jeni të gatshëm t’i pastroni mbeturinat brenda saj

Interesante
​Rriten deri në 25 për qind çmimet e shitjes së banesave dhe qirave, sërish pritet të ketë shtrenjtim

​Rriten deri në 25 për qind çmimet e shitjes së banesave dhe qirave, sërish pritet të ketë shtrenjtim

Financa
Kosova e para në rajon për qasjen në internet, shitjet online rriten në 35.4 për qind

Kosova e para në rajon për qasjen në internet, shitjet online rriten në 35.4 për qind

Të Tjera
Prodhimi industrial u rrit, shitjet u ulën

Prodhimi industrial u rrit, shitjet u ulën

Auto Lajme
Zoom parashikon rritje të shitjeve deri në 40 për qind

Zoom parashikon rritje të shitjeve deri në 40 për qind

Botë
Dogana e Kosovës fillon me shitjen online të mallrave të konfiskuara

Dogana e Kosovës fillon me shitjen online të mallrave të konfiskuara

Të Tjera
Më 19 dhjetor seminari për “Shitjet B2B dhe Negociatat” në Hilton Garden Inn

Më 19 dhjetor seminari për “Shitjet B2B dhe Negociatat” në Hilton Garden Inn

Biznes
Shitjet e veturave bien më 24%  në BE

Shitjet e veturave bien më 24% në BE

Të Tjera
Erdogan i fton turqit që shitjen e pronave dhe qiradhëniet t’i bëjnë vetëm me lira turke

Erdogan i fton turqit që shitjen e pronave dhe qiradhëniet t’i bëjnë vetëm me lira turke

Të Tjera