LAJMI I FUNDIT:

Sëmundjet

128 Artikuj

Si ta kuptoni nëse bebja është e sëmurë seriozisht

Si ta kuptoni nëse bebja është e sëmurë seriozisht

Bebja këtu
Homeopatia shëron të sëmurin, jo sëmundjen

Homeopatia shëron të sëmurin, jo sëmundjen

Mjekësi alternative
Ora kineze e cila parashikon sëmundjen…dhe nuk gabon: Mësoni se cilin organ e keni të rrezikuar!

Ora kineze e cila parashikon sëmundjen…dhe nuk gabon: Mësoni se cilin organ e keni të rrezikuar!

Mjekësi alternative
Disa sëmundje mund të zbulohen nga era e gojës

Disa sëmundje mund të zbulohen nga era e gojës

Shëndetësi Lajme
Buzët, thonjtë, gjoksi dhe kërdhokullat – si mund t’ju paralajmërojë dukja juaj për sëmundjet e rrezikshme

Buzët, thonjtë, gjoksi dhe kërdhokullat – si mund t’ju paralajmërojë dukja juaj për sëmundjet e rrezikshme

Të tjera
Nga ftohja e zakonshme te kolla e mirë – sëmundjet sezonale që mund t’jua prishin festat

Nga ftohja e zakonshme te kolla e mirë – sëmundjet sezonale që mund t’jua prishin festat

Shëndetësi Lajme
Ushqimet shumë të përpunuara rritin rrezikun e sëmundjeve kronike

Ushqimet shumë të përpunuara rritin rrezikun e sëmundjeve kronike

Shëndetësi Lajme
Njihuni me 10 sëmundjet më të “dhimbshme” të njeriut

Njihuni me 10 sëmundjet më të “dhimbshme” të njeriut

Këshilla mjekësore
A e dini si shfaqen sëmundjet më të këqija? Shkaktarë nuk janë as ushqimi, as stresi, por diçka krejtësisht tjetër!

A e dini si shfaqen sëmundjet më të këqija? Shkaktarë nuk janë as ushqimi, as stresi, por diçka krejtësisht tjetër!

Të tjera
Panxhari i kuq dhe dardha bashkë shërojnë pesë sëmundje: Kur përgatiten sipas kësaj recete!

Panxhari i kuq dhe dardha bashkë shërojnë pesë sëmundje: Kur përgatiten sipas kësaj recete!

Mjekësi alternative
“Sëmundja e vjeshtës”: Lojërat që na bën shtatori

“Sëmundja e vjeshtës”: Lojërat që na bën shtatori

Shëndetësi Lajme
Si funksionon sistemi imunitar

Si funksionon sistemi imunitar

Këshilla mjekësore
Mënyra se si ecni mund të zbulojë që keni ndonjë sëmundje të fshehur

Mënyra se si ecni mund të zbulojë që keni ndonjë sëmundje të fshehur

Të tjera
Asnjëherë nuk bën ta hani ushqimin ku kanë prekur mizat, sepse ato bartin qindra baktere

Asnjëherë nuk bën ta hani ushqimin ku kanë prekur mizat, sepse ato bartin qindra baktere

Të tjera
Cilat shprehi dhe sëmundje i trashëgojmë nga nëna dhe cilat nga babai

Cilat shprehi dhe sëmundje i trashëgojmë nga nëna dhe cilat nga babai

Këshilla mjekësore
Plakja e popullsisë dhe barra e sëmundjeve rrit importin e medikamenteve në Shqipëri

Plakja e popullsisë dhe barra e sëmundjeve rrit importin e medikamenteve në Shqipëri

Shqipëri
Sëmundjen që rrezikoni t’ju paraqiten në zonat ku jeni të prirur të shtoni peshë

Sëmundjen që rrezikoni t’ju paraqiten në zonat ku jeni të prirur të shtoni peshë

Shëndetësi Lajme
Shikoni duart tuaja: Do t’ju zbulojnë nëse vuani nga ndonjë sëmundje!

Shikoni duart tuaja: Do t’ju zbulojnë nëse vuani nga ndonjë sëmundje!

Të tjera
Dr. Sebi – njeriu i cili në mënyrë natyrore ka shëruar edhe sëmundjet më të rënda

Dr. Sebi – njeriu i cili në mënyrë natyrore ka shëruar edhe sëmundjet më të rënda

Të njohim produktet
Ndërhyrjet në mënyrën jetësore për të shmangur depresionin

Ndërhyrjet në mënyrën jetësore për të shmangur depresionin

Këshilla Lifestyle
Shfaqja e papritur dhe e parakohshme e flokëve të thinjura mund të jetë shenjë e disa sëmundjeve

Shfaqja e papritur dhe e parakohshme e flokëve të thinjura mund të jetë shenjë e disa sëmundjeve

Këshilla mjekësore
Kanceri vret kur lodheni nga jeta, stomaku dhemb për shkak se jeni të zemëruar, ndërkaq diabeti shfaqet kur jeni të vetmuar

Kanceri vret kur lodheni nga jeta, stomaku dhemb për shkak se jeni të zemëruar, ndërkaq diabeti shfaqet kur jeni të vetmuar

Të tjera
Këto zona reduktojnë përdorimin e ilaçeve për shëndetin mendor, hipertensionin, astmën

Këto zona reduktojnë përdorimin e ilaçeve për shëndetin mendor, hipertensionin, astmën

Shëndetësi Lajme
Zbulim tronditës – nga kjo CRP-ja ngrihet në qiell!

Zbulim tronditës – nga kjo CRP-ja ngrihet në qiell!

Shëndetësi Lajme