LAJMI I FUNDIT:

Sazan Ibrahimi

108 Artikuj

Ka vonesa në pagesën e tatimit në pronë, komunat: Paqartësinë po e krijon Ministria e Financave

Ka vonesa në pagesën e tatimit në pronë, komunat: Paqartësinë po e krijon Ministria e Financave

Financa
Ibrahimi: Qeveria ua pezullon komunave 37.5 milionë euro

Ibrahimi: Qeveria ua pezullon komunave 37.5 milionë euro

Komunat
Rritet vetëdijesimi i qytetarëve për të raportuar për “krimet” mjedisore – komunat thonë se po bëjnë të pamundurën për t’i adresuar

Rritet vetëdijesimi i qytetarëve për të raportuar për “krimet” mjedisore – komunat thonë se po bëjnë të pamundurën për t’i adresuar

Donjeta Zeqiraj
Qeveria e komunat hedhin “topin” te njëra-tjetra, qytetarët peng i burokracive institucionale

Qeveria e komunat hedhin “topin” te njëra-tjetra, qytetarët peng i burokracive institucionale

Ismail Jakupi
Ibrahimi: Qeveria duhet ta bëjë grupin punues i cili do të merret me hartimin e statutit të Asociacionit

Ibrahimi: Qeveria duhet ta bëjë grupin punues i cili do të merret me hartimin e statutit të Asociacionit

Kosovë
“Nuk mbështesim asnjë aranzhim që shkel Kushtetutën e Kosovës” – deklarata e Hovenierit dhe disa pjesëmarrësve pas takimit për Asociacionin

“Nuk mbështesim asnjë aranzhim që shkel Kushtetutën e Kosovës” – deklarata e Hovenierit dhe disa pjesëmarrësve pas takimit për Asociacionin

Kosovë
Ibrahimi flet pas takimit për Asociacionin, tregon se çka u bisedua

Ibrahimi flet pas takimit për Asociacionin, tregon se çka u bisedua

Kosovë
Ibrahimi i AKK-së për tatimin në pronë: Vendim arbitrar dhe pa asnjë konsultë me komuna

Ibrahimi i AKK-së për tatimin në pronë: Vendim arbitrar dhe pa asnjë konsultë me komuna

Elfije Boletini
Dëmet nga vërshimet me miliona euro, Ibrahimi: Komunat s’kanë buxhet për t’i mbuluar të gjitha

Dëmet nga vërshimet me miliona euro, Ibrahimi: Komunat s’kanë buxhet për t’i mbuluar të gjitha

Financa
Komunat shpresojnë që Qeveria nuk do t’ua marrë paratë nga të hyrat vetanake nga buxheti 2023

Komunat shpresojnë që Qeveria nuk do t’ua marrë paratë nga të hyrat vetanake nga buxheti 2023

Financa
Ekzekutohen pagat për mësimdhënësit

Ekzekutohen pagat për mësimdhënësit

Financa
Komunat demantojnë Nagavcin: Listat e pagave i kemi dorëzuar me kohë

Komunat demantojnë Nagavcin: Listat e pagave i kemi dorëzuar me kohë

Donjeta Zeqiraj
Asociacioni i komunave paditë MAShTI-n dhe MSh-në, nuk i bashkohen komunat e udhëhequra nga LVV-ja

Asociacioni i komunave paditë MAShTI-n dhe MSh-në, nuk i bashkohen komunat e udhëhequra nga LVV-ja

Kosovë
Komunat dorëzojnë sot padi kundër MASHTI-t dhe MSH-së

Komunat dorëzojnë sot padi kundër MASHTI-t dhe MSH-së

Kosovë
MASHTI dhe MSH paditen të martën nga komunat, u dëmtuan mbi 35 milionë euro

MASHTI dhe MSH paditen të martën nga komunat, u dëmtuan mbi 35 milionë euro

Kosovë
Drejtori i AKK-së: Padia ndaj dy ministrive, komunat po humbin miliona euro dhe rrezikojnë të mbyllen

Drejtori i AKK-së: Padia ndaj dy ministrive, komunat po humbin miliona euro dhe rrezikojnë të mbyllen

Kosovë
Ibrahimi e quan arbitrar vendimin e Qeverisë për t’iu marrë pronat komunave

Ibrahimi e quan arbitrar vendimin e Qeverisë për t’iu marrë pronat komunave

Kosovë
Pikat ushqyese nuk i zbusin qentë endacakë në Prishtinë, ata po kafshojnë njerëz

Pikat ushqyese nuk i zbusin qentë endacakë në Prishtinë, ata po kafshojnë njerëz

Donjeta Zeqiraj
​Ibrahimi: Komunat kanë shprehur shqetësim ndaj bashkëpunimit me nivelin qendror

​Ibrahimi: Komunat kanë shprehur shqetësim ndaj bashkëpunimit me nivelin qendror

Kosovë
Kryetarët e komunave kërkojnë të paguhen sa deputetët dhe ministrat

Kryetarët e komunave kërkojnë të paguhen sa deputetët dhe ministrat

Kosovë
AKK këmbëngul të hiqet ora policore, thonë që nuk po ftohen në takimet e Komitetit

AKK këmbëngul të hiqet ora policore, thonë që nuk po ftohen në takimet e Komitetit

Kosovë
Masat e reja kufizuese antiCOVID, komunat fajësojnë nivelin qendror për mosbashkëpunim

Masat e reja kufizuese antiCOVID, komunat fajësojnë nivelin qendror për mosbashkëpunim

Mirjeta Hajzeraj
Kryetarët e komunave për Projektligjin e Inspektimit Administrativ: Qeveria synon frikësimin e shërbyesve civilë

Kryetarët e komunave për Projektligjin e Inspektimit Administrativ: Qeveria synon frikësimin e shërbyesve civilë

Kosovë
Asociacioni i Komunave të Kosovës: Qeveri mos i injoroni komunat

Asociacioni i Komunave të Kosovës: Qeveri mos i injoroni komunat

Komunat