LAJMI I FUNDIT:

Sadik Halitjaha

19 Artikuj

Halitjaha përfundon dëshminë – çfarë deklaroi në Speciale

Halitjaha përfundon dëshminë – çfarë deklaroi në Speciale

Kosovë
Halitjaha para Speciales thotë se Blerim Kuçi ka dezertuar nga UÇK-ja, por s’e di që është arrestuar dhe ndaluar për këto veprime

Halitjaha para Speciales thotë se Blerim Kuçi ka dezertuar nga UÇK-ja, por s’e di që është arrestuar dhe ndaluar për këto veprime

Kosovë
Halitjaha për Thaçin: Jam i hidhëruar me të sepse nuk më ka takuar asnjëherë pas lufte

Halitjaha për Thaçin: Jam i hidhëruar me të sepse nuk më ka takuar asnjëherë pas lufte

Drejtësi
Halitjaha në Hagë: Nëse ka bërë faj Jakup Krasniqi, unë e mbaj burgun për të

Halitjaha në Hagë: Nëse ka bërë faj Jakup Krasniqi, unë e mbaj burgun për të

Drejtësi
Halitjaha thotë se me porosinë e Kadri Veselit avokati Emmerson e quajti të shantazhuar

Halitjaha thotë se me porosinë e Kadri Veselit avokati Emmerson e quajti të shantazhuar

Drejtësi
Avokati i Veselit për dëshmitarin Sadik Halitjaha: Ka urdhëruar rrëmbimin e tri grave, që janë gjetur të vdekura

Avokati i Veselit për dëshmitarin Sadik Halitjaha: Ka urdhëruar rrëmbimin e tri grave, që janë gjetur të vdekura

Drejtësi
Dëshmitarit Halitjaha i prezantohet në Hagë një video e qershorit të ‘99, i kërkohet identifikimi i disa personave

Dëshmitarit Halitjaha i prezantohet në Hagë një video e qershorit të ‘99, i kërkohet identifikimi i disa personave

Drejtësi
OVL e UÇK-së në Mushtisht: Gjykata Speciale e mori për në Hagë, komandantin Sadik Halitjaha

OVL e UÇK-së në Mushtisht: Gjykata Speciale e mori për në Hagë, komandantin Sadik Halitjaha

Kosovë
Ish-komandanti i Pashtrikut: Klinaku nuk është vrasës e as kriminel, nuk e bën aktin që e ka thënë

Ish-komandanti i Pashtrikut: Klinaku nuk është vrasës e as kriminel, nuk e bën aktin që e ka thënë

Kosovë
Fshehja e armëve serbe nëpër kisha, ish-ushtarakët e UÇK-së: Kisha Ortodokse Serbe historikisht i ka bekuar grupet kriminale

Fshehja e armëve serbe nëpër kisha, ish-ushtarakët e UÇK-së: Kisha Ortodokse Serbe historikisht i ka bekuar grupet kriminale

Siguri
Halitjaha: Pyetjet e prokurorëve kanë qenë për luftën e UÇK-së

Halitjaha: Pyetjet e prokurorëve kanë qenë për luftën e UÇK-së

Drejtësi
Ish-eprori i UÇK-së Sadik Halitjaha udhëton për Hagë, ishte ftuar nga Specialja

Ish-eprori i UÇK-së Sadik Halitjaha udhëton për Hagë, ishte ftuar nga Specialja

Drejtësi
Ish-komandanti Sadik Halitjaha merr ftesë nga Gjykata Speciale

Ish-komandanti Sadik Halitjaha merr ftesë nga Gjykata Speciale

Kosovë
Halitjaha: EULEX-i e di saktësisht të vërtetën e vrasjes së Komandant Drinit

Halitjaha: EULEX-i e di saktësisht të vërtetën e vrasjes së Komandant Drinit

Drejtësi
Halitjaha: S’kemi kryer krime – një herë tre serbë i kemi kapur në betejë dhe i kemi liruar

Halitjaha: S’kemi kryer krime – një herë tre serbë i kemi kapur në betejë dhe i kemi liruar

Drejtësi
Shkaku i pandemisë, anulohen seancat gjyqësore për rastin “Veteranët”

Shkaku i pandemisë, anulohen seancat gjyqësore për rastin “Veteranët”

Kosovë
Komandanti i Pashtrikut, Sadik Halitjaha i bashkohet PDK-së

Komandanti i Pashtrikut, Sadik Halitjaha i bashkohet PDK-së

Zgjedhjet 2019
“Veteranët e rrejshëm”, të hënën shqyrtimi fillestar ndaj 12 të akuzuarve

“Veteranët e rrejshëm”, të hënën shqyrtimi fillestar ndaj 12 të akuzuarve

Kosovë
Gjykata ia kthen prapa Prokurorisë aktakuzën për listat e veteranëve

Gjykata ia kthen prapa Prokurorisë aktakuzën për listat e veteranëve

Kosovë