LAJMI I FUNDIT:

Rritja e Çmimeve

259 Artikuj

Çmimet e papërballueshme për nivelin e pagave në Kosovë

Çmimet e papërballueshme për nivelin e pagave në Kosovë

Financa
Si ndryshuan pagat ndër vite në Kosovë, nga 2012-ta vetëm 43 euro rritje në sektorin privat

Si ndryshuan pagat ndër vite në Kosovë, nga 2012-ta vetëm 43 euro rritje në sektorin privat

Albert Spahiu
Rritja e çmimeve të produkteve, Kurti: Do të kemi pako masash për t’u ndihmuar qytetarëve

Rritja e çmimeve të produkteve, Kurti: Do të kemi pako masash për t’u ndihmuar qytetarëve

Financa
Rritja e çmimeve të produkteve ushqimore, BSPK: Po rëndohet gjendja sociale e punëtorëve, kërkojmë rritjen e pagës minimale

Rritja e çmimeve të produkteve ushqimore, BSPK: Po rëndohet gjendja sociale e punëtorëve, kërkojmë rritjen e pagës minimale

Financa
Ngritja e çmimeve të produkteve ushqimore, SBASHK-u: Po shtohen pakënaqësitë, Qeveria të veprojë

Ngritja e çmimeve të produkteve ushqimore, SBASHK-u: Po shtohen pakënaqësitë, Qeveria të veprojë

Arsim
Agjencia e Statistikave konfirmon rritjen e çmimeve të produkteve ushqimore në Kosovë, rëndohet buxheti familjar

Agjencia e Statistikave konfirmon rritjen e çmimeve të produkteve ushqimore në Kosovë, rëndohet buxheti familjar

Albert Spahiu
​Ngritja e çmimeve në Kosovë, qytetarët kërkojnë reagim

​Ngritja e çmimeve në Kosovë, qytetarët kërkojnë reagim

Financa
Rritja e çmimeve të produkteve në Kosovë, qytetarët ankohen se po ua vështirëson jetën

Rritja e çmimeve të produkteve në Kosovë, qytetarët ankohen se po ua vështirëson jetën

Meridiana Statovci
Qëndrimi i Qeverisë për gazsjellësin, rritja e çmimeve dhe paralajmërimi për krizën energjetike në Kosovë – ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Qëndrimi i Qeverisë për gazsjellësin, rritja e çmimeve dhe paralajmërimi për krizën energjetike në Kosovë – ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Albert Spahiu
Rritja e çmimeve, shqiptarët në protestë

Rritja e çmimeve, shqiptarët në protestë

Shqipëri
Kaçaniku: Rritja e çmimeve në Kosovë më shumë i ngjason mashtrimit sesa që është një përgjigje ekonomike

Kaçaniku: Rritja e çmimeve në Kosovë më shumë i ngjason mashtrimit sesa që është një përgjigje ekonomike

Albert Spahiu
Rritja e çmimeve të konsumit në Kosovë

Rritja e çmimeve të konsumit në Kosovë

Të Tjera
Rriten çmimet e konsumit ditor në Kosovë

Rriten çmimet e konsumit ditor në Kosovë

Ekonomi
​Shoqata e Gastronomëve distancohet nga marrëveshja për ngritjen e çmimit të kafesë

​Shoqata e Gastronomëve distancohet nga marrëveshja për ngritjen e çmimit të kafesë

Ekonomi
Shqipëria, e katërta në Evropë për rritjen e çmimeve gjatë muajit tetor

Shqipëria, e katërta në Evropë për rritjen e çmimeve gjatë muajit tetor

Të Tjera
​Shqipëri: Rritje e lehtë e çmimeve në qershor, inflacioni llogaritet 1,8%

​Shqipëri: Rritje e lehtë e çmimeve në qershor, inflacioni llogaritet 1,8%

Shqipëri
Nis peticioni kundër rritjes së çmimit për sigurimin e automjeteve

Nis peticioni kundër rritjes së çmimit për sigurimin e automjeteve

Kosovë
Francë, rritja e taksës së karburanteve hiqet nga buxheti 2019

Francë, rritja e taksës së karburanteve hiqet nga buxheti 2019

Nga Bota
Bankat rrisin çmimet për mirëmbajtje të llogarive

Bankat rrisin çmimet për mirëmbajtje të llogarive

Financa