LAJMI I FUNDIT:

Reformat në Maqedoni

92 Artikuj

Ambasadori i Holandës në RMV pyet sërish: Ku janë paratë që ju dhamë për reforma?

Ambasadori i Holandës në RMV pyet sërish: Ku janë paratë që ju dhamë për reforma?

Politikë
Gjyqësori dhe reformat në administratë, plagë në procesin e integrimeve në Maqedoni

Gjyqësori dhe reformat në administratë, plagë në procesin e integrimeve në Maqedoni

Politikë
A janë ndryshimet kushtetuese kushti i vetëm për anëtarësimin e RMV-së në BE?

A janë ndryshimet kushtetuese kushti i vetëm për anëtarësimin e RMV-së në BE?

Politikë
Bogoev: Zgjerimi i shumicës parlamentare do të ndihmojë në reformat në gjyqësor

Bogoev: Zgjerimi i shumicës parlamentare do të ndihmojë në reformat në gjyqësor

Maqedonia e Veriut
ESHR: Reformat në Gjyqësor, realizohen vetëm 20% të mjeteve buxhetore

ESHR: Reformat në Gjyqësor, realizohen vetëm 20% të mjeteve buxhetore

Maqedonia e Veriut
Reformat në media, sfidë për euro-integrimin e Maqedonisë së Veriut

Reformat në media, sfidë për euro-integrimin e Maqedonisë së Veriut

Politikë
Zbatimi i reformave në Maqedoni: Ndryshime rrënjësore në gjyqësor, siguri

Zbatimi i reformave në Maqedoni: Ndryshime rrënjësore në gjyqësor, siguri

Maqedonia e Veriut
KE: Maqedonia ka arritur përparim në reforma, ka përmbushur kushtet për hapjen e negociatave

KE: Maqedonia ka arritur përparim në reforma, ka përmbushur kushtet për hapjen e negociatave

Politikë
“Beteja” për 80 votat për miratimin e Ligjit të Prokurorisë Publike në Maqedoni

“Beteja” për 80 votat për miratimin e Ligjit të Prokurorisë Publike në Maqedoni

Politikë
Kostadinov: OBRM-PDUKM angazhohet për amnistinë e kriminelëve

Kostadinov: OBRM-PDUKM angazhohet për amnistinë e kriminelëve

Politikë
Pollozhani: Dështuam në ndërtimin e shtetit ligjor

Pollozhani: Dështuam në ndërtimin e shtetit ligjor

Politikë
Nikollovski: OBRM-PDUKM të jep mbështetje për procesin reformues

Nikollovski: OBRM-PDUKM të jep mbështetje për procesin reformues

Politikë
Pendarovski: Institucionet jetike nuk funksionojnë dhe nuk e shtypin krimin

Pendarovski: Institucionet jetike nuk funksionojnë dhe nuk e shtypin krimin

Politikë
Lëvizja Besa: Kërkojmë formimin e Komisionit për reforma në drejtësi

Lëvizja Besa: Kërkojmë formimin e Komisionit për reforma në drejtësi

Politikë
Zhbogar: Prioritet të jenë reformat dhe lufta kundër korrupsionit

Zhbogar: Prioritet të jenë reformat dhe lufta kundër korrupsionit

Politikë
Thimonier: Nevojiten reforma thelbësore dhe cilësore, jo kuantitative

Thimonier: Nevojiten reforma thelbësore dhe cilësore, jo kuantitative

Politikë
Maqedoni, reformat kundër korrupsionit duhet të vazhdojnë patjetër

Maqedoni, reformat kundër korrupsionit duhet të vazhdojnë patjetër

Maqedonia e Veriut
Deskoska: Rekomandimi i pakushtëzuar është konfirmim për reformat në Ministrinë e Drejtësisë

Deskoska: Rekomandimi i pakushtëzuar është konfirmim për reformat në Ministrinë e Drejtësisë

Maqedonia e Veriut
Taseva: Qytetarët të aplikojnë për mjetet nga reforma sociale

Taseva: Qytetarët të aplikojnë për mjetet nga reforma sociale

Sociale
Galloway: Duhet të ketë gjykim për porositësit e ngjarjeve të “27 prillit”

Galloway: Duhet të ketë gjykim për porositësit e ngjarjeve të “27 prillit”

Politikë
Një javë afat për miratimin e Ligjit për Prokurorinë Speciale

Një javë afat për miratimin e Ligjit për Prokurorinë Speciale

Maqedonia e Veriut
LSDM: Po ndërtojmë sistem për të nxjerrë fëmijët nga varfëria

LSDM: Po ndërtojmë sistem për të nxjerrë fëmijët nga varfëria

Politikë
Maqedoni, reformat për shërbimet sekrete nesër do të rishikohen nga Komisioni për Mbrojtje

Maqedoni, reformat për shërbimet sekrete nesër do të rishikohen nga Komisioni për Mbrojtje

Maqedonia e Veriut
Gjurovski: Maqedonia duhet të jetë partnerë i besueshëm në tavolinën e NATO-s

Gjurovski: Maqedonia duhet të jetë partnerë i besueshëm në tavolinën e NATO-s

Maqedonia e Veriut