LAJMI I FUNDIT:

Rasti "Veteranët"

22 Artikuj

Rasti “Veteranët” do të trajtohet sërish në Departamentin e Krimeve të Rënda

Rasti “Veteranët” do të trajtohet sërish në Departamentin e Krimeve të Rënda

Drejtësi
Rasti “Veteranët”, Çeku: Një gjyqtar serb e mori vendimin për kthimin e rastit në rigjykim

Rasti “Veteranët”, Çeku: Një gjyqtar serb e mori vendimin për kthimin e rastit në rigjykim

Kosovë
Gjykata e Apelit e kthen në rigjykim rastin “Veteranët”

Gjykata e Apelit e kthen në rigjykim rastin “Veteranët”

Drejtësi
Kontrata kolektive në arsim, moscertifikimi i listës së LVV, AAK dhe NISMA-s nga KQZ-ja dhe lirimi i të akuzuarve në rastin “Veteranët” – ngjarjet e javës që lamë pas

Kontrata kolektive në arsim, moscertifikimi i listës së LVV, AAK dhe NISMA-s nga KQZ-ja dhe lirimi i të akuzuarve në rastin “Veteranët” – ngjarjet e javës që lamë pas

Besnike Salihu
Pas shpalljes të pafajshëm të akuzuarve në rastin “Veteranët”, ish-prokurori Blakaj: Ashtu siç pritej edhe ndodhi!

Pas shpalljes të pafajshëm të akuzuarve në rastin “Veteranët”, ish-prokurori Blakaj: Ashtu siç pritej edhe ndodhi!

Kosovë
Arsyetimi i gjykatës për lirimin e të akuzuarve në rastin e njohur “Veteranët”

Arsyetimi i gjykatës për lirimin e të akuzuarve në rastin e njohur “Veteranët”

Kosovë
12 të akuzuarit në rastin “Veteranët” u shpallën të pafajshëm, njoftimi i plotë i Gjykatës Themelore  

12 të akuzuarit në rastin “Veteranët” u shpallën të pafajshëm, njoftimi i plotë i Gjykatës Themelore  

Kosovë
Shkaku i pandemisë, anulohen seancat gjyqësore për rastin “Veteranët”

Shkaku i pandemisë, anulohen seancat gjyqësore për rastin “Veteranët”

Kosovë
Gjykata Supreme konfirmon se gjykatat duhet t’i obligojnë veteranët e rrejshëm, t’i kthejnë pensionet e marra në mënyrë të paligjshme

Gjykata Supreme konfirmon se gjykatat duhet t’i obligojnë veteranët e rrejshëm, t’i kthejnë pensionet e marra në mënyrë të paligjshme

Drejtësi
Rasti “Veteranët”, edhe pesë të akuzuar të tjerë përfundojnë dhënien e mbrojtjes

Rasti “Veteranët”, edhe pesë të akuzuar të tjerë përfundojnë dhënien e mbrojtjes

Kosovë
Rasti “Veteranët”, përfundon marrja në pyetje e Agim Çekut e Nuredin Lushtakut

Rasti “Veteranët”, përfundon marrja në pyetje e Agim Çekut e Nuredin Lushtakut

Kosovë
Shkaku i pandemisë anulohen tri seanca të rastit “Veteranët”

Shkaku i pandemisë anulohen tri seanca të rastit “Veteranët”

Kosovë
Haradinaj shkon në seancë për të dëshmuar në rastin “Veteranët”

Haradinaj shkon në seancë për të dëshmuar në rastin “Veteranët”

Kosovë
Rasti “Veteranët”, Ramush Haradinaj s’shkon në seancë, gjykimi vazhdon me dëshmitarë tjerë

Rasti “Veteranët”, Ramush Haradinaj s’shkon në seancë, gjykimi vazhdon me dëshmitarë tjerë

Kosovë
Ramush Haradinaj pritet të jetë dëshmitar në rastin “Veteranët”

Ramush Haradinaj pritet të jetë dëshmitar në rastin “Veteranët”

Kosovë
Gjykata refuzon që Thaçi, Haradinaj e Mustafa të dëgjohen si dëshmitarë në gjykimin e rastit “Veteranët”

Gjykata refuzon që Thaçi, Haradinaj e Mustafa të dëgjohen si dëshmitarë në gjykimin e rastit “Veteranët”

Kosovë
Avokati Arianit Koci, fton Haradinajn si dëshmitar në rastin ‘Veteranët’

Avokati Arianit Koci, fton Haradinajn si dëshmitar në rastin ‘Veteranët’

Kosovë
Hashim Thaçi propozohet si dëshmitar në gjykimin e rastit të “Veteranëve”

Hashim Thaçi propozohet si dëshmitar në gjykimin e rastit të “Veteranëve”

Kosovë
Probleme me kartelat e avokatëve, dështon seanca në rastin “Veteranët”

Probleme me kartelat e avokatëve, dështon seanca në rastin “Veteranët”

Kosovë
Rasti “Veteranët”, fillon seanca kundër Agim Çekut, Rrustem Berishës dhe të tjerëve

Rasti “Veteranët”, fillon seanca kundër Agim Çekut, Rrustem Berishës dhe të tjerëve

Kosovë
Rrahman Rama në cilësinë e dëshmitarët deklarohet për rastin e ‘Veteranëve’

Rrahman Rama në cilësinë e dëshmitarët deklarohet për rastin e ‘Veteranëve’

Kosovë
Konfirmohet aktakuza ndaj Rrustem Berishës, Agim Çekut e të tjerëve në rastin “Veteranët”

Konfirmohet aktakuza ndaj Rrustem Berishës, Agim Çekut e të tjerëve në rastin “Veteranët”

Kosovë