LAJMI I FUNDIT:

Rasti 'Talir'

53 Artikuj

Gjykata e Apelit e ktheu rastin “Talir 2” në rigjykim në gjykatën e shkallës së parë

Gjykata e Apelit e ktheu rastin “Talir 2” në rigjykim në gjykatën e shkallës së parë

Gjyqësi
Prokuroria kërkon shfuqizimin e aktgjykimit të shkallës së parë për rastin “Talir 2”, rasti të kthehet në rivendim

Prokuroria kërkon shfuqizimin e aktgjykimit të shkallës së parë për rastin “Talir 2”, rasti të kthehet në rivendim

Politikë
Seanca publike në Gjykatën e Apelit për rastin “Talir 2” do të mbahet më 29 shtator

Seanca publike në Gjykatën e Apelit për rastin “Talir 2” do të mbahet më 29 shtator

Gjyqësi
Burg me kusht për ish-kryetarin e komunës Qendër, Vlladimir Todoroviq

Burg me kusht për ish-kryetarin e komunës Qendër, Vlladimir Todoroviq

Gjyqësi
LSDM: OBRM-PDUKM mbetet parti e krimit që ende drejtohet nga Nikolla Gruevski

LSDM: OBRM-PDUKM mbetet parti e krimit që ende drejtohet nga Nikolla Gruevski

Maqedonia e Veriut
Nikollovska: Është jashtë çdo logjike konfiskimi i pasurisë së një partie politike për shkak të veprimeve të dy personave

Nikollovska: Është jashtë çdo logjike konfiskimi i pasurisë së një partie politike për shkak të veprimeve të dy personave

Gjyqësi
Maqedoni: Sot shpallet aktgjykimi për rastin “Talir 2” ku akuzohet dhe ish-kryeministri Nikolla Gruevski

Maqedoni: Sot shpallet aktgjykimi për rastin “Talir 2” ku akuzohet dhe ish-kryeministri Nikolla Gruevski

Maqedonia e Veriut
Përfundoi gjykimi për rastin “Talir 2”, nesër shpallet aktgjykimi

Përfundoi gjykimi për rastin “Talir 2”, nesër shpallet aktgjykimi

Gjyqësi
Rasti “Talir 2”: Kërkohet konfiskimi i selisë së OBRM-PDUKM-së

Rasti “Talir 2”: Kërkohet konfiskimi i selisë së OBRM-PDUKM-së

Gjyqësi
Anulohet gjykimi për rastin “Talir”

Anulohet gjykimi për rastin “Talir”

Gjyqësi
Pesë lëndë rrezikojnë të kthehen në pikën zero, “TNT”, “Monstra”, “Talir”, “Tenderët” dhe “Toplik” varen nga vendimi i Këshillit Gjyqësor

Pesë lëndë rrezikojnë të kthehen në pikën zero, “TNT”, “Monstra”, “Talir”, “Tenderët” dhe “Toplik” varen nga vendimi i Këshillit Gjyqësor

Gjyqësi
Rasti “Talir 2”, Gruevskit i caktohen dy avokatë nga shteti

Rasti “Talir 2”, Gruevskit i caktohen dy avokatë nga shteti

Gjyqësi
Anulohet seanca për rastin ‘Talir’, mungon Ilija Dimovski

Anulohet seanca për rastin ‘Talir’, mungon Ilija Dimovski

Gjyqësi
Seanca gjyqësore për rastet “Talir” dhe “Tortura”

Seanca gjyqësore për rastet “Talir” dhe “Tortura”

Gjyqësi
Sërish anulohet gjykimi për financimin ilegal të OBRM-PDUKM-së

Sërish anulohet gjykimi për financimin ilegal të OBRM-PDUKM-së

Gjyqësi
Vazhdon gjykimi për financimin ilegal të OBRM-PDUKM-së

Vazhdon gjykimi për financimin ilegal të OBRM-PDUKM-së

Gjyqësi
Gjykimi për rastin “Talir 2” anulohet sërish, seanca e radhës më 15 tetor

Gjykimi për rastin “Talir 2” anulohet sërish, seanca e radhës më 15 tetor

Gjyqësi
Gjykimet për lëndët “Talir 2” dhe “Tarifa” vazhdojnë me Ristoskën dhe Pelivanov

Gjykimet për lëndët “Talir 2” dhe “Tarifa” vazhdojnë me Ristoskën dhe Pelivanov

Gjyqësi
Joveski ia dorëzon rastin “Talir 2” prokurores Lençe Ristoskës

Joveski ia dorëzon rastin “Talir 2” prokurores Lençe Ristoskës

Gjyqësi
Gjykimi për financimin ilegal të OBRM-PDUKM-së nuk e ka ndërmend të nisë

Gjykimi për financimin ilegal të OBRM-PDUKM-së nuk e ka ndërmend të nisë

Gjyqësi
Gjykata Penale e miratoi aktakuzën për rastin “Talir 2”

Gjykata Penale e miratoi aktakuzën për rastin “Talir 2”

Gjyqësi
Për pesë muaj nuk mund të fillojë gjykimi për financimin e OBRM-PDUKM-së

Për pesë muaj nuk mund të fillojë gjykimi për financimin e OBRM-PDUKM-së

Gjyqësi
Seanca gjyqësore për lëndët e PSP-së “Talir” dhe “Tarifa”

Seanca gjyqësore për lëndët e PSP-së “Talir” dhe “Tarifa”

Gjyqësi
Që pesë muaj anulohet seanca gjyqësore për rastin “Talir”, që ka të bëjë me financimin e OBRM-PDUKM-së

Që pesë muaj anulohet seanca gjyqësore për rastin “Talir”, që ka të bëjë me financimin e OBRM-PDUKM-së

Gjyqësi