LAJMI I FUNDIT:

Probiotikët

25 Artikuj

Inulina, kujdestare e shëndetit të zorrëve dhe mëlçisë – një probiotik që ka një efekt të dobishëm në trup

Inulina, kujdestare e shëndetit të zorrëve dhe mëlçisë – një probiotik që ka një efekt të dobishëm në trup

Të njohim produktet
Probiotikë për shëndetin e hapësirës së gojës

Probiotikë për shëndetin e hapësirës së gojës

Shëndetësi Lajme
Birra është më e mirë se probiotikët

Birra është më e mirë se probiotikët

Ushqim i shëndetshëm
Pesë ushqime për tretje më të mirë dhe zorrë më të shëndetshme

Pesë ushqime për tretje më të mirë dhe zorrë më të shëndetshme

Ushqimi dhe Dieta
Efektet e shumta pozitive të misrit në shëndet

Efektet e shumta pozitive të misrit në shëndet

Ushqim i shëndetshëm
Çfarë vërtet bëjnë jogurti dhe kefiri për trupin tonë?

Çfarë vërtet bëjnë jogurti dhe kefiri për trupin tonë?

Ushqim i shëndetshëm
Njerëzit të cilëve u është hequr zorra qorre janë në rrezik më të lartë për të zhvilluar sëmundje serioze

Njerëzit të cilëve u është hequr zorra qorre janë në rrezik më të lartë për të zhvilluar sëmundje serioze

Këshilla mjekësore
Pastron zorrët: Hani këtë ushqim tri herë në javë dhe nuk do të keni nevojë të blini probiotikë

Pastron zorrët: Hani këtë ushqim tri herë në javë dhe nuk do të keni nevojë të blini probiotikë

Nutricion
Si mund të ndihmojnë probiotikët në shërimin e depresionit?

Si mund të ndihmojnë probiotikët në shërimin e depresionit?

Shëndetësi Lajme
Nuk rekomandohet konsumimi i kosit gjatë orëve të mbrëmjes

Nuk rekomandohet konsumimi i kosit gjatë orëve të mbrëmjes

Ushqim i shëndetshëm
Kosi mund të nxisë humbjen e peshës

Kosi mund të nxisë humbjen e peshës

Ushqim i shëndetshëm
Merrni menjëherë probiotik nëse i keni këto simptoma! Cili funksionon më mirë në zorrët dhe cilët nuk duhen blerë

Merrni menjëherë probiotik nëse i keni këto simptoma! Cili funksionon më mirë në zorrët dhe cilët nuk duhen blerë

Këshilla mjekësore
Merrni menjëherë probiotik nëse i keni këto tri simptoma!

Merrni menjëherë probiotik nëse i keni këto tri simptoma!

Këshilla mjekësore
Kur duhet të merrni probiotikë për të qenë efektivë?

Kur duhet të merrni probiotikë për të qenë efektivë?

Të njohim produktet
Vitaminat dhe shtesat më të mira për të marrë gjatë vjeshtës dhe dimrit – të shkëlqyera kundër viruseve

Vitaminat dhe shtesat më të mira për të marrë gjatë vjeshtës dhe dimrit – të shkëlqyera kundër viruseve

Shëndetësi Lajme
Qetësimi i simptomave të ekzemës

Qetësimi i simptomave të ekzemës

Këshilla mjekësore
Si ta kuptoni nëse probiotikët po funksionojnë?

Si ta kuptoni nëse probiotikët po funksionojnë?

Shëndetësi Lajme
Probiotikët mund të zvogëlojnë ndjeshëm simptomat e depresionit

Probiotikët mund të zvogëlojnë ndjeshëm simptomat e depresionit

Psikologji
Prebiotikët dhe probiotikët të cilët përtërijnë florën e zorrëve: Ndihma e parë për dhembje stomaku!

Prebiotikët dhe probiotikët të cilët përtërijnë florën e zorrëve: Ndihma e parë për dhembje stomaku!

Ushqim i shëndetshëm
Probiotikët dhe antibiotikët? Megjithatë, nuk bën t’i marrim bashkë

Probiotikët dhe antibiotikët? Megjithatë, nuk bën t’i marrim bashkë

Shëndetësi Lajme
Probiotikët ndihmojnë në parandalimin e depresionit

Probiotikët ndihmojnë në parandalimin e depresionit

Shëndetësi Lajme
Roli i probiotikëve në trajtimin e ekzemës

Roli i probiotikëve në trajtimin e ekzemës

Temat Javore
Rëndësia e probiotikëve në parandalimin e infeksioneve kërpudhore

Rëndësia e probiotikëve në parandalimin e infeksioneve kërpudhore

Këshilla mjekësore
Studentja krijon BIRRËN e SHËNDETSHME: Posedon veti të cilat i luftojnë këto sëmundje

Studentja krijon BIRRËN e SHËNDETSHME: Posedon veti të cilat i luftojnë këto sëmundje

Shëndetësi Lajme