LAJMI I FUNDIT:

Plakja

113 Artikuj

Truku në grim që ju ndihmon të dukeni më të reja – ‘ndryshimi është magjik’

Truku në grim që ju ndihmon të dukeni më të reja – ‘ndryshimi është magjik’

Bukuri dhe Kujdes
Ecuria e lindjeve në Shqipëri më keq se skenarët pesimiste të OKB-së dhe INSTAT-it

Ecuria e lindjeve në Shqipëri më keq se skenarët pesimiste të OKB-së dhe INSTAT-it

Shqipëri
Çfarë do të thotë kur veshët tuaj bëhen më të mëdhenj me kalimin në moshë?

Çfarë do të thotë kur veshët tuaj bëhen më të mëdhenj me kalimin në moshë?

Të tjera
Një test i ri gjaku zbulon se cilat nga organet po plaken më shpejt

Një test i ri gjaku zbulon se cilat nga organet po plaken më shpejt

Shëndetësi Lajme
Pjesëtaret e këtyre tri shenjave të zodiakut sa më të vjetra të jenë, bëhen mbretëresha të vërteta

Pjesëtaret e këtyre tri shenjave të zodiakut sa më të vjetra të jenë, bëhen mbretëresha të vërteta

Astrologji
Ruajtësi i kyçeve: E “ndalon” vërtet kolagjeni plakjen apo është një tjetër mit i shitjeve?

Ruajtësi i kyçeve: E “ndalon” vërtet kolagjeni plakjen apo është një tjetër mit i shitjeve?

Këshilla mjekësore
Në çfarë momenti një grua plaket shumë shpejt: Mbani mend këtë thënie nga Remarque se si jeta krijon rrudha në fytyrë

Në çfarë momenti një grua plaket shumë shpejt: Mbani mend këtë thënie nga Remarque se si jeta krijon rrudha në fytyrë

Këshilla Lifestyle
Pasojat e plakjes së popullsisë në Shqipëri, në 6 muaj 10 mijë foshnja dhe 23 mijë pensionistë

Pasojat e plakjes së popullsisë në Shqipëri, në 6 muaj 10 mijë foshnja dhe 23 mijë pensionistë

Shqipëri
‘Ndaleni kohën’ – dermatologia thotë se merr pesë suplemente të lira për ta sfiduar plakjen

‘Ndaleni kohën’ – dermatologia thotë se merr pesë suplemente të lira për ta sfiduar plakjen

Bukuri dhe Kujdes
Shtatë shenja që tregojnë se po plakeni si duhet

Shtatë shenja që tregojnë se po plakeni si duhet

Këshilla Lifestyle
‘Duket mirë për moshën e saj’ – Anne Hathaway merr komplimente për dukjen gjatë një interviste

‘Duket mirë për moshën e saj’ – Anne Hathaway merr komplimente për dukjen gjatë një interviste

Bukuri dhe Kujdes
Gabimi i zakonshëm që ju bën të plakeni më shpejt

Gabimi i zakonshëm që ju bën të plakeni më shpejt

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Shqipëria, e pesta në Evropë për rënien më të lartë të popullsisë që nga vitet 1990

Shqipëria, e pesta në Evropë për rënien më të lartë të popullsisë që nga vitet 1990

Shqipëri
Raporti i Bankës Botërore: Shqipëria arrin vendet e pasura për plakjen e popullsisë

Raporti i Bankës Botërore: Shqipëria arrin vendet e pasura për plakjen e popullsisë

Shqipëri
“Një grua fillon të plaket kur vërehen dy gjëra në sjelljen e saj”: Vëzhgim me mençuri nga shkrimtari i famshëm gjerman

“Një grua fillon të plaket kur vërehen dy gjëra në sjelljen e saj”: Vëzhgim me mençuri nga shkrimtari i famshëm gjerman

Këshilla dhe arsye
Pozoi me kostum larjeje në dekadën e gjashtë të jetës, fansat thonë se Heather Graham nuk ka ndryshuar

Pozoi me kostum larjeje në dekadën e gjashtë të jetës, fansat thonë se Heather Graham nuk ka ndryshuar

Yjet
Cilat janë shtetet me ‘njerëzit më të vetmuar’ në Evropë?

Cilat janë shtetet me ‘njerëzit më të vetmuar’ në Evropë?

Evropa
Shqipëria po plaket, raporti i INSTAT: Një në katër persona është mbi 60 vjeç

Shqipëria po plaket, raporti i INSTAT: Një në katër persona është mbi 60 vjeç

Shqipëri
Plakja e popullsisë dhe barra e sëmundjeve rrit importin e medikamenteve në Shqipëri

Plakja e popullsisë dhe barra e sëmundjeve rrit importin e medikamenteve në Shqipëri

Shqipëri