LAJMI I FUNDIT:

Philip Morris

14 Artikuj

Të punësuarit në PMI flasin për IQOS ILUMA të ri

Të punësuarit në PMI flasin për IQOS ILUMA të ri

Marketing
Phillip Morris International ndër kompanitë më me ndikim dhe inovativ në botë sipas CEOWORLD

Phillip Morris International ndër kompanitë më me ndikim dhe inovativ në botë sipas CEOWORLD

Maqedonia e Veriut
Philip Morris International përfshihet në Indeksin botëror për qëndrueshmëri të Dow Jones

Philip Morris International përfshihet në Indeksin botëror për qëndrueshmëri të Dow Jones

Marketing
Cili është niveli i radhës drejt një të ardhme pa tym?

Cili është niveli i radhës drejt një të ardhme pa tym?

Marketing
Kovaçevski – Olçak: Philip Morris rrit investimet në fabrikën e duhanit në Prilep

Kovaçevski – Olçak: Philip Morris rrit investimet në fabrikën e duhanit në Prilep

Maqedonia e Veriut
Kontrollo dituritë tuaja rreth duhanit dhe nikotinës

Kontrollo dituritë tuaja rreth duhanit dhe nikotinës

Marketing
IQOS do të shitet tek një partner i ri të shitjes në Strugë

IQOS do të shitet tek një partner i ri të shitjes në Strugë

Ekonomi
Prodhuesi i Marlboro, Philip Morris mund të ndalojë shitjen e cigareve në Britani të Madhe

Prodhuesi i Marlboro, Philip Morris mund të ndalojë shitjen e cigareve në Britani të Madhe

Evropa
Pajisja inovative IQOS prej tani edhe në Gostivar

Pajisja inovative IQOS prej tani edhe në Gostivar

Marketing
IQOS një vit në Maqedoni

IQOS një vit në Maqedoni

Marketing
Agjencia amerikane për ushqim dhe ilaçe: IQOS është prodhim me rrezik të modifikuar

Agjencia amerikane për ushqim dhe ilaçe: IQOS është prodhim me rrezik të modifikuar

Marketing
KDP “Philip Morris” lanson pajisjen IQOS në Maqedoni

KDP “Philip Morris” lanson pajisjen IQOS në Maqedoni

Marketing
“Philip Morris” dhuron pajisje mjekësore në vlerë prej 110 mijë eurove për Klinikën Infektive në Shkup

“Philip Morris” dhuron pajisje mjekësore në vlerë prej 110 mijë eurove për Klinikën Infektive në Shkup

Marketing
Philip Morris ndan 100 milionë dollarë grante në luftën kundër kontrabandës dhe krimeve tjera

Philip Morris ndan 100 milionë dollarë grante në luftën kundër kontrabandës dhe krimeve tjera

Të Tjera