LAJMI I FUNDIT:

Nxënësit

249 Artikuj

Maqedoni, nesër nxënësit fillojnë me gjysmë vjetorin e dytë

Maqedoni, nesër nxënësit fillojnë me gjysmë vjetorin e dytë

Rexhep Azizi
Detyrat e shtëpisë ndikojnë negativisht në zhvillimin e fëmijëve

Detyrat e shtëpisë ndikojnë negativisht në zhvillimin e fëmijëve

Fëmija juaj
Nxënësit në Maqedoni fillojnë pushimin dimëror, mësimi rifillon më 21 janar

Nxënësit në Maqedoni fillojnë pushimin dimëror, mësimi rifillon më 21 janar

Arsim
“Uniformat e mençura” kineze që ndjekin fëmijët në shkollë dhe jashtë saj – prindërit shohin gjithçka përmes pamjeve

“Uniformat e mençura” kineze që ndjekin fëmijët në shkollë dhe jashtë saj – prindërit shohin gjithçka përmes pamjeve

Interesante
Me prekjen e shenjës në mur, nxënësit tregojnë se si duan ta përshëndesin mësuesen (Video)

Me prekjen e shenjës në mur, nxënësit tregojnë se si duan ta përshëndesin mësuesen (Video)

Fun Lajme
Goditën trenat në lëvizje me gurë, dhjetëvjeçarët u detyruan të pastrojnë gjatë kohës së lirë (Foto)

Goditën trenat në lëvizje me gurë, dhjetëvjeçarët u detyruan të pastrojnë gjatë kohës së lirë (Foto)

Interesante
Çantat e rënda po ua rrezikojnë shëndetin nxënësve

Çantat e rënda po ua rrezikojnë shëndetin nxënësve

Kosovë
Aksidentohen autobusët me maturantët e Gjilanit në Shqipëri, tre nxënës të lënduar

Aksidentohen autobusët me maturantët e Gjilanit në Shqipëri, tre nxënës të lënduar

Kronika e Zezë
Haradinaj: Qeveria e Kosovës do të kujdeset për qytetarët e Luginës së Preshevës

Haradinaj: Qeveria e Kosovës do të kujdeset për qytetarët e Luginës së Preshevës

Kosovë
Nxënësit e Prespës mbeten pa transport, nuk ndjekin mësimin në Manastir

Nxënësit e Prespës mbeten pa transport, nuk ndjekin mësimin në Manastir

Komunat
Në mungesë të urës, nxënësit e kalojnë lumin të hipur mbi tenxhere alumini (Video)

Në mungesë të urës, nxënësit e kalojnë lumin të hipur mbi tenxhere alumini (Video)

Interesante
KMDLNj: Mbetja në rrugë e nxënësve të paregjistruar, shkelje e të drejtave të njeriut!

KMDLNj: Mbetja në rrugë e nxënësve të paregjistruar, shkelje e të drejtave të njeriut!

Kosovë
Gjimnazi “Josip Broz-Tito” në Shkup zgjidh problemin me përdorimin e celularëve nga nxënësit (Foto)

Gjimnazi “Josip Broz-Tito” në Shkup zgjidh problemin me përdorimin e celularëve nga nxënësit (Foto)

Bashkim Iljazi
Nxënësit e Shkollës “Daut Bugujevci” në Fushë Kosovë vazhdojnë protestat dhe bojkotin e mësimit

Nxënësit e Shkollës “Daut Bugujevci” në Fushë Kosovë vazhdojnë protestat dhe bojkotin e mësimit

Arsim
Mungesa e urës nuk ua ndalon shkuarjen në shkollë, lumin e kalojnë me anë të shportës së improvizuar (Video)

Mungesa e urës nuk ua ndalon shkuarjen në shkollë, lumin e kalojnë me anë të shportës së improvizuar (Video)

Fun Lajme
Nxënësit anglezë filmojnë veten duke thithur pluhur të bardhë gjatë pushimit të gjatë, menaxhmenti i suspendon derisa përfundojnë hetimet (Video, +18)

Nxënësit anglezë filmojnë veten duke thithur pluhur të bardhë gjatë pushimit të gjatë, menaxhmenti i suspendon derisa përfundojnë hetimet (Video, +18)

Nga Bota
Hulumtim stomatologjik me 100 nxënës në Ferizaj, 98 për qind me dhëmbë të prishur

Hulumtim stomatologjik me 100 nxënës në Ferizaj, 98 për qind me dhëmbë të prishur

Lajme
Nxënësit kërcyen nga bankat, të frikësuar prej gjarprit që u hyri në klasë (Video)

Nxënësit kërcyen nga bankat, të frikësuar prej gjarprit që u hyri në klasë (Video)

Fun Lajme
Rrahje masive në mes nxënësve në Istog

Rrahje masive në mes nxënësve në Istog

Kronika e Zezë
Oferta të mëdha për shkollën e mesme, nxënësit e nxorën në shitje për mahi (Foto)

Oferta të mëdha për shkollën e mesme, nxënësit e nxorën në shitje për mahi (Foto)

Dështime
Mësuesja rrah me shkop fëmijët: Zhulsa, qafë pa larë (Video)

Mësuesja rrah me shkop fëmijët: Zhulsa, qafë pa larë (Video)

Shqipëri
Nga një maji, prindërit njoftohen përmes email-it për suksesin e fëmijëve në shkollë

Nga një maji, prindërit njoftohen përmes email-it për suksesin e fëmijëve në shkollë

Kosovë
Çantat e nxënësve në Kosovë, me libra dhe armë

Çantat e nxënësve në Kosovë, me libra dhe armë

Kosovë
Nxënësit e kryeqytetit gati gjysmë milioni mungesa për 4 muaj (Video)

Nxënësit e kryeqytetit gati gjysmë milioni mungesa për 4 muaj (Video)

Kosovë