LAJMI I FUNDIT:

Ngjyrat e dhomës

20 Artikuj

Si të zgjidhni ngjyrat që sjellin lumturi në shtëpinë tuaj

Si të zgjidhni ngjyrat që sjellin lumturi në shtëpinë tuaj

Lifestyle
Dhoma e ndenjës e Kendall Jenner po vendos tashmë tendencat e ngjyrave për vitin 2024

Dhoma e ndenjës e Kendall Jenner po vendos tashmë tendencat e ngjyrave për vitin 2024

Rregullimi i shtëpisë
Tri ngjyra do të dominojnë në vitin 2024 për mirëqenien në shtëpinë tuaj

Tri ngjyra do të dominojnë në vitin 2024 për mirëqenien në shtëpinë tuaj

Këshilla dhe ide
E kaltra për dhomën e gjumit, e kuqja në kuzhinë: Cilat ngjyra u përshtaten më së miri mureve të dhomave

E kaltra për dhomën e gjumit, e kuqja në kuzhinë: Cilat ngjyra u përshtaten më së miri mureve të dhomave

Bëje vet
Si ndikon ngjyra e dhomës në humorin e fëmijëve: Mendoni ta rregulloni hapësirën e fëmijëve, patjetër lexoni këtë tekst!

Si ndikon ngjyra e dhomës në humorin e fëmijëve: Mendoni ta rregulloni hapësirën e fëmijëve, patjetër lexoni këtë tekst!

Rregullimi i shtëpisë
Magjia e ngjyrave dhe ndjenjat që na shkaktojnë

Magjia e ngjyrave dhe ndjenjat që na shkaktojnë

Këshilla dhe ide
Trendët më modernë në vitin 2023 për shtëpinë tuaj!

Trendët më modernë në vitin 2023 për shtëpinë tuaj!

Këshilla dhe ide
Ngjyrat për banesë

Ngjyrat për banesë

Këshilla dhe ide
Planifikoni të shitni banesën apo shtëpinë? Nuanca jo e duhur mund të ulë çmimin e pasurisë suaj të paluajtshme!

Planifikoni të shitni banesën apo shtëpinë? Nuanca jo e duhur mund të ulë çmimin e pasurisë suaj të paluajtshme!

Këshilla dhe ide
Më së keqi flihet në dhomë ngjyrë vjollce, më së miri në ato të kaltra dhe të verdha

Më së keqi flihet në dhomë ngjyrë vjollce, më së miri në ato të kaltra dhe të verdha

Këshilla dhe ide
Ngjyrat kundërshtuese në rregullimin e enterierit

Ngjyrat kundërshtuese në rregullimin e enterierit

Rregullimi i shtëpisë
Nëse dëshironi të zgjeroni vizualisht hapësirën tuaj – ngjyrosni çdo gjë në të njëjtën ngjyrë

Nëse dëshironi të zgjeroni vizualisht hapësirën tuaj – ngjyrosni çdo gjë në të njëjtën ngjyrë

Rregullimi i shtëpisë
Siguron rehati dhe relaksim: Ngjyra e vitit në rregullimin e enterierit dhe eksterierit

Siguron rehati dhe relaksim: Ngjyra e vitit në rregullimin e enterierit dhe eksterierit

Rregullimi i shtëpisë
Ngjyrat më të popullarizuara të shtëpisë: Çfarë është trend në dhomën e fëmijëve, çfarë në dhomën e gjumit dhe në kuzhinë?

Ngjyrat më të popullarizuara të shtëpisë: Çfarë është trend në dhomën e fëmijëve, çfarë në dhomën e gjumit dhe në kuzhinë?

Këshilla dhe ide
Pesë ngjyra të cilat do të duhej t’i shmangni nga muret e dhomës së gjumit

Pesë ngjyra të cilat do të duhej t’i shmangni nga muret e dhomës së gjumit

Këshilla dhe ide
Dallimi është më se i dukshëm: Me këto ngjyra të mureve banesa e vogël do të duket më e madhe, më e shndritshme dhe më e gjerë!

Dallimi është më se i dukshëm: Me këto ngjyra të mureve banesa e vogël do të duket më e madhe, më e shndritshme dhe më e gjerë!

Këshilla dhe ide
Tonet e ngjyrës së gështenjtë dhe tonet e ngjyrës së dheut, më të preferuarat e këtij viti

Tonet e ngjyrës së gështenjtë dhe tonet e ngjyrës së dheut, më të preferuarat e këtij viti

Rregullimi i shtëpisë
Disenjatorët e enterierit propozojnë: Ngjyrat të cilat do të dominojnë këtë vit

Disenjatorët e enterierit propozojnë: Ngjyrat të cilat do të dominojnë këtë vit

Këshilla dhe ide
Ngjyrat më të mira të mureve për çdo dhomë

Ngjyrat më të mira të mureve për çdo dhomë

Këshilla dhe ide
Katër ide për ngjyrosje: hit ngjyrash për mure në vitin 2017

Katër ide për ngjyrosje: hit ngjyrash për mure në vitin 2017

Rregullimi i shtëpisë