LAJMI I FUNDIT:

Nëna Terezë

86 Artikuj

Presidentja Osmani udhëtoi për Portugali, merr pjesë në përurimin e shtatores së Nënës Terezë

Presidentja Osmani udhëtoi për Portugali, merr pjesë në përurimin e shtatores së Nënës Terezë

Kosovë
Osmani në përurimin e bustit të Nënë Terezës: Ia dhamë botës nënën e nënave

Osmani në përurimin e bustit të Nënë Terezës: Ia dhamë botës nënën e nënave

Kosovë
​Inaugurohet statuja e Nënë Terezës në kishën “Notre Dame de Laeken” në Bruksel

​Inaugurohet statuja e Nënë Terezës në kishën “Notre Dame de Laeken” në Bruksel

Kosovë
Kurti kujton Nënë Terezën: Humanizmi i saj vazhdon të frymëzoi vepra bamirësie në tërë botën

Kurti kujton Nënë Terezën: Humanizmi i saj vazhdon të frymëzoi vepra bamirësie në tërë botën

Kosovë
​Drekë për të varfërit në kujtim të jetës dhe veprës së Nënës Terezë

​Drekë për të varfërit në kujtim të jetës dhe veprës së Nënës Terezë

Sociale
Viti 1982: Vrasja e Jusuf Gërvallës, Kadri Zekës dhe Bardhosh Gërvallës

Viti 1982: Vrasja e Jusuf Gërvallës, Kadri Zekës dhe Bardhosh Gërvallës

Agron Shala
“Zoti do të bëjë diçka, për këtë padrejtësi”, i tha Nëna Tereze regjisorit të RAI-it, Gjon Kolndrekajt nga Kosova, pasi njoftohet për filmin që falsifikon identitetin e saj

“Zoti do të bëjë diçka, për këtë padrejtësi”, i tha Nëna Tereze regjisorit të RAI-it, Gjon Kolndrekajt nga Kosova, pasi njoftohet për filmin që falsifikon identitetin e saj

Cult+
Krerët shtetërorë të Kosovës, kujtojnë Nënën Terezë në 25 vjetorin e vdekjes së saj: Ishte nëna e madhe e gjithë botës

Krerët shtetërorë të Kosovës, kujtojnë Nënën Terezë në 25 vjetorin e vdekjes së saj: Ishte nëna e madhe e gjithë botës

Kosovë
Zelensky i drejtohet Kuvendit të Shqipërisë: Mbështetja juaj ndaj Ukrainës më kujton shenjtoren Nënë Tereza

Zelensky i drejtohet Kuvendit të Shqipërisë: Mbështetja juaj ndaj Ukrainës më kujton shenjtoren Nënë Tereza

Shqipëri
Bisedë me Nënë Terezën

Bisedë me Nënë Terezën

Cult+
Djali nga Padova dhe vajza nga Shkupi

Djali nga Padova dhe vajza nga Shkupi

Cult+
India bllokon fondet e huaja për organizatën bamirëse, Nënë Tereza

India bllokon fondet e huaja për organizatën bamirëse, Nënë Tereza

Azia
Kujtimet e mia, nga takimet me Nënën Tereze

Kujtimet e mia, nga takimet me Nënën Tereze

Cult+
Dokumentet sekrete për kërkesën e Nënës Tereze për ta vizituar Shqipërinë

Dokumentet sekrete për kërkesën e Nënës Tereze për ta vizituar Shqipërinë

Histori
Shtëpia e Nënës Terezë në Shkup nuk flet shqip

Shtëpia e Nënës Terezë në Shkup nuk flet shqip

Maqedonia e Veriut
Sot, Dita e Shën Terezës

Sot, Dita e Shën Terezës

Cult+
S’KA RËNDËSI

S’KA RËNDËSI

Poezi
Papa Françesku: Nënë Tereza, punëtore e palodhur e bamirësisë, lutu për ne!

Papa Françesku: Nënë Tereza, punëtore e palodhur e bamirësisë, lutu për ne!

Nga Bota
Fjalët e fundit të shqiptarëve të famshëm

Fjalët e fundit të shqiptarëve të famshëm

Fakte
Maqedoni, hapet departament për figurën e Nënë Terezës

Maqedoni, hapet departament për figurën e Nënë Terezës

Kulturë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1989: Fundi i Luftës së Ftohtë, Kosova dhe fillimi i luftërave në ish-Jugosllavi

Viti 1989: Fundi i Luftës së Ftohtë, Kosova dhe fillimi i luftërave në ish-Jugosllavi

Agron Shala
Viti 1929: Kriza e Madhe Ekonomike

Viti 1929: Kriza e Madhe Ekonomike

Agron Shala
Pikëllimi në sytë e Gonxhe Bojaxhiut, kur u nda me familjen për të udhëtuar drejt Indisë

Pikëllimi në sytë e Gonxhe Bojaxhiut, kur u nda me familjen për të udhëtuar drejt Indisë

Cult+