LAJMI I FUNDIT:

Mjekët në Maqedoni

77 Artikuj

Punonjësit të FSSH-së në RMV paralajmërojnë grevë, nëse kërkesat e tyre nuk plotësohen deri në 1 qershori

Punonjësit të FSSH-së në RMV paralajmërojnë grevë, nëse kërkesat e tyre nuk plotësohen deri në 1 qershori

Maqedonia e Veriut
Krahas pagave më të larta dhe sigurimit shëndetësor, praktikantët privatë në RMV po kërkojnë edhe zgjidhje sistematike

Krahas pagave më të larta dhe sigurimit shëndetësor, praktikantët privatë në RMV po kërkojnë edhe zgjidhje sistematike

Maqedonia e Veriut
18 të punësuarit në Toksikologjinë e Shkupit katër muaj pa paga

18 të punësuarit në Toksikologjinë e Shkupit katër muaj pa paga

Shëndetësi
Specialistët privatë sot do të mbajnë protestë para Ministrisë së Shëndetësisë në RMV

Specialistët privatë sot do të mbajnë protestë para Ministrisë së Shëndetësisë në RMV

Maqedonia e Veriut
Qeveria e RMV-së për statusin e specializantëve privat do të vendos pas zgjedhjeve, ata vazhdojnë me grevën

Qeveria e RMV-së për statusin e specializantëve privat do të vendos pas zgjedhjeve, ata vazhdojnë me grevën

Maqedonia e Veriut
Studentët e mjekësisë në RMV vazhdojnë të protestojnë edhe sot

Studentët e mjekësisë në RMV vazhdojnë të protestojnë edhe sot

Maqedonia e Veriut
12 infermiere në muaj largohen nga Maqedonia

12 infermiere në muaj largohen nga Maqedonia

Maqedonia e Veriut
Punonjësit e shëndetësisë në RMV do të protestojnë nesër

Punonjësit e shëndetësisë në RMV do të protestojnë nesër

Maqedonia e Veriut
Mjekët e rinj zgjidhjen e kërkojnë jashtë Maqedonisë

Mjekët e rinj zgjidhjen e kërkojnë jashtë Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Projektligji që synon të ndalojë pensionimin selektiv të mjekëve në Maqedoni

Projektligji që synon të ndalojë pensionimin selektiv të mjekëve në Maqedoni

Shëndetësi
Ankohen mjekët e rinj që nuk janë përzgjedhur për praktikë me pagesë: Do të detyrohemi ta lëshojmë Maqedoninë

Ankohen mjekët e rinj që nuk janë përzgjedhur për praktikë me pagesë: Do të detyrohemi ta lëshojmë Maqedoninë

Maqedonia e Veriut
Maqedonia nuk ka mjekë, po mbyllen reparte të tëra spitalore

Maqedonia nuk ka mjekë, po mbyllen reparte të tëra spitalore

Shëndetësi
Sindikata e infermierëve në Maqedoni do të vëzhgojnë punësimin e ‘kontraktorëve’

Sindikata e infermierëve në Maqedoni do të vëzhgojnë punësimin e ‘kontraktorëve’

Maqedonia e Veriut
Financat do të lënë pa punë mjekët specialist në Maqedoni

Financat do të lënë pa punë mjekët specialist në Maqedoni

Shëndetësi
Kërkohet mbrojtja e mjekëve nga reklamat e rrejshme në Maqedoni

Kërkohet mbrojtja e mjekëve nga reklamat e rrejshme në Maqedoni

Shëndetësi
“Si mund t’i shikonit në sy duke e ditur se po i vrisni”, “Këtë turp nuk do ta lajmë kurrë!” – reagojnë mjekët për rastin “Onkologjia”

“Si mund t’i shikonit në sy duke e ditur se po i vrisni”, “Këtë turp nuk do ta lajmë kurrë!” – reagojnë mjekët për rastin “Onkologjia”

Maqedonia e Veriut