LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Infrastrukturës

455 Artikuj

Mungoi në raportim në Komisionin për Mbikëqyrje të Financave, arsyetohet ministri Aliu

Mungoi në raportim në Komisionin për Mbikëqyrje të Financave, arsyetohet ministri Aliu

Kosovë
Keqpërdorimet me patentë-shofer, Prokuroria e Pejës vazhdon hetimet

Keqpërdorimet me patentë-shofer, Prokuroria e Pejës vazhdon hetimet

Mirjeta Hajzeraj
Pritjes i erdhi fundi, nënshkruhet kontrata për vazhdimin e punimeve në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë

Pritjes i erdhi fundi, nënshkruhet kontrata për vazhdimin e punimeve në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë

Të Tjera
“Rruga e harruar”, mbi 10 vjet zvarritje të punimeve në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë

“Rruga e harruar”, mbi 10 vjet zvarritje të punimeve në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë

Elfije Boletini
Prokuroria në Pejë nis hetimet pas dyshimeve se shumë patentë shoferë janë marrë kundërligjshëm

Prokuroria në Pejë nis hetimet pas dyshimeve se shumë patentë shoferë janë marrë kundërligjshëm

Drejtësi
Do të konfiskohen të gjitha patentë shoferët që janë marrë kundërligjshëm – prin rajoni i Pejës me keqpërdorime

Do të konfiskohen të gjitha patentë shoferët që janë marrë kundërligjshëm – prin rajoni i Pejës me keqpërdorime

Kosovë
Dyshimet për keqpërdorime në njësitë për patentë-shoferë në Kosovë, Durimishi: Kemi të bëjmë me ndërmarrje kriminale

Dyshimet për keqpërdorime në njësitë për patentë-shoferë në Kosovë, Durimishi: Kemi të bëjmë me ndërmarrje kriminale

Kosovë
Mbikalimi dhe nënkalimi në Veternik, kontrata e ndërtimit kap vlerën 8 milionë euro

Mbikalimi dhe nënkalimi në Veternik, kontrata e ndërtimit kap vlerën 8 milionë euro

Ekonomi
Reshjet e borës, Durmishi: Të gjitha rrugët në Kosovë janë të kalueshme

Reshjet e borës, Durmishi: Të gjitha rrugët në Kosovë janë të kalueshme

Kosovë
Ministri Aliu njofton se është arritur darkordim i dyanshëm për trasenë e hekurudhës Durrës-Prishtinë

Ministri Aliu njofton se është arritur darkordim i dyanshëm për trasenë e hekurudhës Durrës-Prishtinë

Kosovë
Vazhdojnë punimet për linjën hekurudhore Fushë Kosovë – Mitrovicë

Vazhdojnë punimet për linjën hekurudhore Fushë Kosovë – Mitrovicë

Ekonomi
Durmishi: Të gjitha rrugët që menaxhohen nga ministria janë pastruar

Durmishi: Të gjitha rrugët që menaxhohen nga ministria janë pastruar

Ekonomi
Nga Ministria e Infrastrukturës tregojnë se cilat janë rrugët me rrezikshmëri më të lartë, pas reshjeve të borës në Kosovë

Nga Ministria e Infrastrukturës tregojnë se cilat janë rrugët me rrezikshmëri më të lartë, pas reshjeve të borës në Kosovë

Kosovë
Durmishi: Rrugët që mirëmbahen nga ministria janë të kalueshme, shoferët të mos dalin pa pajisjet e obligueshme për sezonin dimëror

Durmishi: Rrugët që mirëmbahen nga ministria janë të kalueshme, shoferët të mos dalin pa pajisjet e obligueshme për sezonin dimëror

Kosovë
A duhen importuar në Kosovë vetura më të vjetra se 10 vjet? – qytetarët dhe ekspertët me mendime të ndryshme

A duhen importuar në Kosovë vetura më të vjetra se 10 vjet? – qytetarët dhe ekspertët me mendime të ndryshme

Të Tjera
Dy rrugë në Ferizaj do të mbyllen për qarkullim nesër dhe pasnesër – shkak asfaltimi i tyre

Dy rrugë në Ferizaj do të mbyllen për qarkullim nesër dhe pasnesër – shkak asfaltimi i tyre

Të Tjera
Ministri Aliu: ​Ura e re e Rogovës po bëhet

Ministri Aliu: ​Ura e re e Rogovës po bëhet

Ekonomi
Ndahen 6 milionë euro shtesë për rrugën Prishtinë-Podujevë

Ndahen 6 milionë euro shtesë për rrugën Prishtinë-Podujevë

Financa
Vazhdon ndërtimi dhe renovimi i shtëpive në veri, Aliu: Shumë shpejt pritet të përfundojnë procedurat për vazhdimin e projektit në tërësi

Vazhdon ndërtimi dhe renovimi i shtëpive në veri, Aliu: Shumë shpejt pritet të përfundojnë procedurat për vazhdimin e projektit në tërësi

Ekonomi
Gjatë gushtit nisin punimet për zgjerimin e rrugës Kijevë-Zahaq, Durmishi flet për projektet në rajonin e Dukagjinit

Gjatë gushtit nisin punimet për zgjerimin e rrugës Kijevë-Zahaq, Durmishi flet për projektet në rajonin e Dukagjinit

Të Tjera
900 mijë euro për tri vjet, Durmishi shpjegon rastin e “Pick-up” në mirëmbajtjen e rrugëve –  thotë se i kanë ndryshuar rrënjësisht kontratat e mëhershme

900 mijë euro për tri vjet, Durmishi shpjegon rastin e “Pick-up” në mirëmbajtjen e rrugëve – thotë se i kanë ndryshuar rrënjësisht kontratat e mëhershme

Të Tjera
Durmishi: Autostrada Prishtinë – Gjilan pritet të lëshohet për qarkullim gjatë këtij viti

Durmishi: Autostrada Prishtinë – Gjilan pritet të lëshohet për qarkullim gjatë këtij viti

Ekonomi
Rasti i “Pick Up-it” për mirëmbajtjen e rrugëve, sqarohet Durmishi: Nuk ka kushtuar 850 mijë euro, por 900 mijë

Rasti i “Pick Up-it” për mirëmbajtjen e rrugëve, sqarohet Durmishi: Nuk ka kushtuar 850 mijë euro, por 900 mijë

Kosovë
Dyshimet në tenderin për rrugën Prishtinë-Podujevë, Durmishi thotë se kompania private nuk kishte të drejtë ankese

Dyshimet në tenderin për rrugën Prishtinë-Podujevë, Durmishi thotë se kompania private nuk kishte të drejtë ankese

Kosovë