LAJMI I FUNDIT:
Ministria e Drejtësisë - MK

Ministria e Drejtësisë - MK

350 Artikuj

Lloga: Qytetarët të gjitha ankesat ti adresojnë te Oda e Përmbaruesve dhe Ministria e Drejtësisë

Lloga: Qytetarët të gjitha ankesat ti adresojnë te Oda e Përmbaruesve dhe Ministria e Drejtësisë

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Strategjia dhe Plani i veprimit për sektorin e drejtësisë i janë dërguar Komisionit Evropian

Ministria e Drejtësisë: Strategjia dhe Plani i veprimit për sektorin e drejtësisë i janë dërguar Komisionit Evropian

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Nuk ka asnjë ndikim mbi Grupin e punës për përgatitjen e Kodit të ri Penal

Ministria e Drejtësisë: Nuk ka asnjë ndikim mbi Grupin e punës për përgatitjen e Kodit të ri Penal

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Propozim-ligji për drejtësi për fëmijët deri në fund të tetorit do të dërgohet në procedurë qeveritare

Ministria e Drejtësisë: Propozim-ligji për drejtësi për fëmijët deri në fund të tetorit do të dërgohet në procedurë qeveritare

Politikë
Pas njoftimit të Mickoskit, Ministria e Drejtësisë konfirmoi se Ligji për amnesti nuk do të bartet me flamurin evropian

Pas njoftimit të Mickoskit, Ministria e Drejtësisë konfirmoi se Ligji për amnesti nuk do të bartet me flamurin evropian

Politikë
Lloga: Do të nisim negociatat, për të gjetur një zgjidhje dhe për të mos ngecur punën në gjykata dhe prokurori

Lloga: Do të nisim negociatat, për të gjetur një zgjidhje dhe për të mos ngecur punën në gjykata dhe prokurori

Maqedonia e Veriut
Në Maqedoni 286 persona do të lirohen me propozim-ligjin për amnisti

Në Maqedoni 286 persona do të lirohen me propozim-ligjin për amnisti

Maqedonia e Veriut
Lloga: Në ligjin për amnisti nuk do të përfshihen personat e emëruar apo të zgjedhur nga institucionet

Lloga: Në ligjin për amnisti nuk do të përfshihen personat e emëruar apo të zgjedhur nga institucionet

Politikë
Lloga, Apasievit: Nuk është anuluar dygjuhësia në certifikatat e lindjes

Lloga, Apasievit: Nuk është anuluar dygjuhësia në certifikatat e lindjes

Maqedonia e Veriut
“E Majta”: Gjykata Kushtetuese me iniciativën tonë anuloi “certifikatat dygjuhëshe”

“E Majta”: Gjykata Kushtetuese me iniciativën tonë anuloi “certifikatat dygjuhëshe”

Politikë
Gjykata Kushtetuese e RMV-së anulon vendimin për udhëzimin në regjistrat amë

Gjykata Kushtetuese e RMV-së anulon vendimin për udhëzimin në regjistrat amë

Maqedonia e Veriut
Gjykata Kushtetuese e Maqedonisë sot do të vendosë për evidencën në regjistrat amë

Gjykata Kushtetuese e Maqedonisë sot do të vendosë për evidencën në regjistrat amë

Gjyqësi
Ministria e Drejtësisë-Maqedoni: Nuk ka amnisti për krimet e rënda

Ministria e Drejtësisë-Maqedoni: Nuk ka amnisti për krimet e rënda

Politikë
Ministria e Drejtësisë: Pa ligj për konfiskimin e pasurisë në procedurë civile nuk mund të ketë luftë kundër korrupsionit dhe krimit

Ministria e Drejtësisë: Pa ligj për konfiskimin e pasurisë në procedurë civile nuk mund të ketë luftë kundër korrupsionit dhe krimit

Maqedonia e Veriut
Lloga në takim me Valet Muhamed Al-Samamin, nënshkruan memorandum bashkëpunimi në mes RMV-së dhe Arabisë Saudite

Lloga në takim me Valet Muhamed Al-Samamin, nënshkruan memorandum bashkëpunimi në mes RMV-së dhe Arabisë Saudite

Maqedonia e Veriut
Samiti Brdo-Brijuni, Ligji për amnisti dhe protestat në Shkup – ngjarjet e javës në Maqedoninë e Veriut

Samiti Brdo-Brijuni, Ligji për amnisti dhe protestat në Shkup – ngjarjet e javës në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë do të kryen mbikëqyrje në  sistemin për ndarjen elektronike të lëndëve në prokuroritë publike

Ministria e Drejtësisë do të kryen mbikëqyrje në sistemin për ndarjen elektronike të lëndëve në prokuroritë publike

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Do të ndërmerren veprime për përmirësimin e kushteve dhe parandalimin e korrupsionit në sistemin e burgjeve

Ministria e Drejtësisë: Do të ndërmerren veprime për përmirësimin e kushteve dhe parandalimin e korrupsionit në sistemin e burgjeve

Maqedonia e Veriut
Lloga: Të ndjekim shembullin e Bosnjës, t’i bëjmë burgjet me standarde evropiane

Lloga: Të ndjekim shembullin e Bosnjës, t’i bëjmë burgjet me standarde evropiane

Gjyqësi
Në Maqedoni kërkohet amnisti për shpopullimin e burgjeve

Në Maqedoni kërkohet amnisti për shpopullimin e burgjeve

Politikë
Lloga viziton të burgosurit në Idrizovë: Kushtet e mjerueshme dhe jashtë standardeve imponojnë nevojën për amnisti

Lloga viziton të burgosurit në Idrizovë: Kushtet e mjerueshme dhe jashtë standardeve imponojnë nevojën për amnisti

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë në RMV: Partitë politike të sqarohen për propozim ligjin për amnisti

Ministria e Drejtësisë në RMV: Partitë politike të sqarohen për propozim ligjin për amnisti

Gjyqësi
Maqedonia e Veriut: Amnisti për shpopullimin e burgjeve

Maqedonia e Veriut: Amnisti për shpopullimin e burgjeve

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë ka përgatitur ligjin për amnisti, parasheh ulje dhe falje të dënimit për veprat e lehta

Ministria e Drejtësisë ka përgatitur ligjin për amnisti, parasheh ulje dhe falje të dënimit për veprat e lehta

Maqedonia e Veriut