LAJMI I FUNDIT:
Ministria e Drejtësisë - MK

Ministria e Drejtësisë - MK

248 Artikuj

Përkatësia etnike në certifikatat e lindjes në RMV, për të shmangur deklarimet e rreme

Përkatësia etnike në certifikatat e lindjes në RMV, për të shmangur deklarimet e rreme

Maqedonia e Veriut
Lloga firmos udhëzimin për grafën e përkatësisë etnike në certifikatat e lindjes

Lloga firmos udhëzimin për grafën e përkatësisë etnike në certifikatat e lindjes

Maqedonia e Veriut
Grupi punues e miratoi Propozim-iniciativën për nevojën e ndryshimeve në Kushtetutë

Grupi punues e miratoi Propozim-iniciativën për nevojën e ndryshimeve në Kushtetutë

Maqedonia e Veriut
Ministri Lloga nënshkruan ndryshimet e Rregullores për procedurat e vendosjes dhe klasifikimit të personave të dënuar me burg

Ministri Lloga nënshkruan ndryshimet e Rregullores për procedurat e vendosjes dhe klasifikimit të personave të dënuar me burg

Maqedonia e Veriut
Lloga-Mallenica: Kroacia me përvojat dhe idetë e saj do të ndihmojë në procesin e eurointegrimit të RMV-së

Lloga-Mallenica: Kroacia me përvojat dhe idetë e saj do të ndihmojë në procesin e eurointegrimit të RMV-së

Politikë
Grupi punues për ndryshimet kushtetuese miratoi Rregulloren e punës

Grupi punues për ndryshimet kushtetuese miratoi Rregulloren e punës

Maqedonia e Veriut
Presidenti i RMV-së nuk do të mund t’i falë politikanët

Presidenti i RMV-së nuk do të mund t’i falë politikanët

Gjyqësi
Ministri Lloga nënshkroi Konventën e Hagës për pranim dhe ekzekutim të vendimeve të huaja gjyqësore në çështjet civile dhe tregtare

Ministri Lloga nënshkroi Konventën e Hagës për pranim dhe ekzekutim të vendimeve të huaja gjyqësore në çështjet civile dhe tregtare

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Janë përgatitur ndryshime në Rregulloren për të Drejtat e Grave dhe Vajzave të Burgosura

Ministria e Drejtësisë: Janë përgatitur ndryshime në Rregulloren për të Drejtat e Grave dhe Vajzave të Burgosura

Maqedonia e Veriut
Lloga-Dreksller: Krahas ndryshimeve kushtetuese, gjyqësori është një segment me rëndësi vendimtare për anëtarësim në BE

Lloga-Dreksller: Krahas ndryshimeve kushtetuese, gjyqësori është një segment me rëndësi vendimtare për anëtarësim në BE

Politikë
Grupi i punës për ndryshime kushtetuese mbajti seancë ku u diskutua për Rregulloren, metodologjinë dhe mënyrën e punës

Grupi i punës për ndryshime kushtetuese mbajti seancë ku u diskutua për Rregulloren, metodologjinë dhe mënyrën e punës

Maqedonia e Veriut
Klinika Juridike e UT-së regjistrohet në regjistrin e Ministrisë së Drejtësisë, qytetarët do të përfitojnë ndihmë juridike falas

Klinika Juridike e UT-së regjistrohet në regjistrin e Ministrisë së Drejtësisë, qytetarët do të përfitojnë ndihmë juridike falas

Arsim
Transferimi i Grupit të Kumanovës: Lloga thotë se po punohet për kompletimin e dokumentacionit

Transferimi i Grupit të Kumanovës: Lloga thotë se po punohet për kompletimin e dokumentacionit

Gjyqësi
Lloga takoi kryetaren e Gjykatës Supreme, diskutuan për situatën në gjyqësorin e RMV-së

Lloga takoi kryetaren e Gjykatës Supreme, diskutuan për situatën në gjyqësorin e RMV-së

Gjyqësi
Lloga i reagon kryetarit të Këshillit të Prokurorëve Publikë: Jam i befasuar nga deklarata e tij

Lloga i reagon kryetarit të Këshillit të Prokurorëve Publikë: Jam i befasuar nga deklarata e tij

Politikë
Grupi i punës për ndryshime kushtetuese javën e ardhshme do t’i përpilojë amendamentet kushtetuese

Grupi i punës për ndryshime kushtetuese javën e ardhshme do t’i përpilojë amendamentet kushtetuese

Maqedonia e Veriut
Qeveria e RMV-së: Ministria e Drejtësisë kompetente për ASK-në

Qeveria e RMV-së: Ministria e Drejtësisë kompetente për ASK-në

Maqedonia e Veriut
Rastet e montuara, ndryshimet kushtetuese dhe reformat në drejtësi – ministri Krenar Lloga pret zgjidhje pozitive

Rastet e montuara, ndryshimet kushtetuese dhe reformat në drejtësi – ministri Krenar Lloga pret zgjidhje pozitive

Politikë
Ministria e Drejtësisë kërkon që Këshilli Gjyqësor të rishikojë vendimin për shkarkimin e kryetares Vesna Dameva

Ministria e Drejtësisë kërkon që Këshilli Gjyqësor të rishikojë vendimin për shkarkimin e kryetares Vesna Dameva

Gjyqësi
Kryetare e grupit punues për ndryshimet kushtetuese u zgjodh gjyqtarja Margarita Caca Nikollovska

Kryetare e grupit punues për ndryshimet kushtetuese u zgjodh gjyqtarja Margarita Caca Nikollovska

Gjyqësi
Javën e ardhshme do të konstituohet grupi i punës për ndryshimet kushtetuese në Maqedoni

Javën e ardhshme do të konstituohet grupi i punës për ndryshimet kushtetuese në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Publikohen emrat e grupit punues për ndryshimet kushtetuese

Publikohen emrat e grupit punues për ndryshimet kushtetuese

Maqedonia e Veriut
Formohet grupi për reformat në legjislacionin zgjedhor në Maqedoninë e Veriut

Formohet grupi për reformat në legjislacionin zgjedhor në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, foromohet grupi punues për reformën e Kodit Zgjedhor

Maqedoni, foromohet grupi punues për reformën e Kodit Zgjedhor

Maqedonia e Veriut