LAJMI I FUNDIT:
Ministria e Drejtësisë - MK

Ministria e Drejtësisë - MK

350 Artikuj

Ministria e Drejtësisë mbron Këshillin Gjyqësor, pas paralajmërimeve për shpërbërje nga OBRM-PDUKM-ja

Ministria e Drejtësisë mbron Këshillin Gjyqësor, pas paralajmërimeve për shpërbërje nga OBRM-PDUKM-ja

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Dënojmë gjuhën denigruese të OBRM-PDUKM-së ndaj institucioneve shtetërore

Ministria e Drejtësisë: Dënojmë gjuhën denigruese të OBRM-PDUKM-së ndaj institucioneve shtetërore

Maqedonia e Veriut
Lloga, Siljanovskës: Si mund të jepni një betim në formë gojore, e një tjetër në formë të shkruar?

Lloga, Siljanovskës: Si mund të jepni një betim në formë gojore, e një tjetër në formë të shkruar?

Politikë
Ministria e Drejtësisë: Kemi marrë njoftim zyrtar se lejohet ekstradimi i Ljupço Palevskit

Ministria e Drejtësisë: Kemi marrë njoftim zyrtar se lejohet ekstradimi i Ljupço Palevskit

Maqedonia e Veriut
Lloga-Stirk: Të gjithë pjesëmarrësit në procesin zgjedhor të sillen në nivelin më të lartë dhe të sigurojnë zgjedhje të ndershme dhe demokratike

Lloga-Stirk: Të gjithë pjesëmarrësit në procesin zgjedhor të sillen në nivelin më të lartë dhe të sigurojnë zgjedhje të ndershme dhe demokratike

Maqedonia e Veriut
Kuvendi i Maqedonisë miratoi Propozim Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ekzekutimin e sanksioneve

Kuvendi i Maqedonisë miratoi Propozim Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ekzekutimin e sanksioneve

Maqedonia e Veriut
Kuvendi i RMV-së miratoi Propozim Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ekzekutimin e sanksioneve

Kuvendi i RMV-së miratoi Propozim Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ekzekutimin e sanksioneve

Politikë
Ministria e Drejtësisë kërkon që Oda e Përmbaruesve të hetojë rastin me përmbaruesen e arrestuar

Ministria e Drejtësisë kërkon që Oda e Përmbaruesve të hetojë rastin me përmbaruesen e arrestuar

Maqedonia e Veriut
Lloga nënshkruan kërkesë për ekstradimin e Sheval Muaremit dhe Muhamed Çajanit

Lloga nënshkruan kërkesë për ekstradimin e Sheval Muaremit dhe Muhamed Çajanit

Gjyqësi
Ekstradimi i Pallços, Lloga thotë se pritet nënshkrimi i MPJ-së dhe MD-së në Turqi

Ekstradimi i Pallços, Lloga thotë se pritet nënshkrimi i MPJ-së dhe MD-së në Turqi

Maqedonia e Veriut
Lloga: Nevojitet angazhimi i pushtetit ligjvënës edhe i atij ekzekutiv që në të gjitha këto procese, Gjykata Kushtetuese të qëndrojë gjithmonë në krye të detyrës

Lloga: Nevojitet angazhimi i pushtetit ligjvënës edhe i atij ekzekutiv që në të gjitha këto procese, Gjykata Kushtetuese të qëndrojë gjithmonë në krye të detyrës

Gjyqësi
Kuvendi i RMV-së miratoi Ligjin për drejtësi për fëmijët

Kuvendi i RMV-së miratoi Ligjin për drejtësi për fëmijët

Maqedonia e Veriut
MD-Maqedoni: Falje mund të ketë vetëm nëse merret aktgjykim gjyqësor i plotfuqishëm

MD-Maqedoni: Falje mund të ketë vetëm nëse merret aktgjykim gjyqësor i plotfuqishëm

Gjyqësi
Protesta kundër përmbaruesve në Shkup, qytetarët kërkojnë ndryshime ligjore

Protesta kundër përmbaruesve në Shkup, qytetarët kërkojnë ndryshime ligjore

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Kompetencë ekskluzive për të vepruar në bazë të parashkrimit të lëndës te përmbaruesi e ka gjykata

Ministria e Drejtësisë: Kompetencë ekskluzive për të vepruar në bazë të parashkrimit të lëndës te përmbaruesi e ka gjykata

Gjyqësi
Lloga në Arabinë Saudite: Digjitalizimi është me rëndësi të veçantë për Maqedoninë e Veriut

Lloga në Arabinë Saudite: Digjitalizimi është me rëndësi të veçantë për Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Ekstradimi i Pallevskit, Avramovska-Mandiq: Priten dokumentet administrative

Ekstradimi i Pallevskit, Avramovska-Mandiq: Priten dokumentet administrative

Maqedonia e Veriut
Kuvendi i Maqedonisë së Veriut miratoi Ligjin për sport

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut miratoi Ligjin për sport

Politikë
Lloga: Gjykata të veprojë njëjtë edhe me rastet tjera ku ka pasur shkelje të afateve kushtetuese

Lloga: Gjykata të veprojë njëjtë edhe me rastet tjera ku ka pasur shkelje të afateve kushtetuese

Gjyqësi
Ministria e Drejtësisë: Krenar Lloga nënshkroi Konventën për bashkëpunim në hetimin e krimeve të luftës

Ministria e Drejtësisë: Krenar Lloga nënshkroi Konventën për bashkëpunim në hetimin e krimeve të luftës

Maqedonia e Veriut
Lloga emëroi Ristoskën për prokurore publike për lidhjet me eurodrejtësinë

Lloga emëroi Ristoskën për prokurore publike për lidhjet me eurodrejtësinë

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Bashkëpunimi ndërmjet Gjykatave Kushtetuese të Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Turqisë është i një rëndësie të madhe

Ministria e Drejtësisë: Bashkëpunimi ndërmjet Gjykatave Kushtetuese të Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Turqisë është i një rëndësie të madhe

Maqedonia e Veriut
Pas përfundimit të procedurës administrative në Turqi, Palevski do të ekstradohet në Maqedoni

Pas përfundimit të procedurës administrative në Turqi, Palevski do të ekstradohet në Maqedoni

Gjyqësi
Lloga: Nevojitet përforcim i bashkëpunimit në fushën e gjyqësorit në mes RMV-së dhe Turqisë

Lloga: Nevojitet përforcim i bashkëpunimit në fushën e gjyqësorit në mes RMV-së dhe Turqisë

Gjyqësi