LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Bujqësisë

306 Artikuj

Ministria e Bujqësisë kthen në pronësi pronën në vlerë prej 4 milionë euro, në vitin 2021 i ishte dhënë një serbi

Ministria e Bujqësisë kthen në pronësi pronën në vlerë prej 4 milionë euro, në vitin 2021 i ishte dhënë një serbi

Ekonomi
Protestat, ministrja Denaj takohet me blegtorët e jugut të Shqipërisë

Protestat, ministrja Denaj takohet me blegtorët e jugut të Shqipërisë

Shqipëri
Në pronat publike që u liruan përball AKI-së, pritet të ndërtohet objekti i Ministrisë së Bujqësisë

Në pronat publike që u liruan përball AKI-së, pritet të ndërtohet objekti i Ministrisë së Bujqësisë

Kosovë
Ministria e Bujqësisë liron dy prona publike, merr në pronësi tokat përball AKI-së

Ministria e Bujqësisë liron dy prona publike, merr në pronësi tokat përball AKI-së

Kosovë
Kosova dhe Bullgaria me marrëveshje bashkëpunimi në fushën e bujqësisë dhe zhvillimit rural

Kosova dhe Bullgaria me marrëveshje bashkëpunimi në fushën e bujqësisë dhe zhvillimit rural

Kosovë
Ndryshon ligji për prodhimet bio në Shqipëri

Ndryshon ligji për prodhimet bio në Shqipëri

Shqipëri
Zgjatet deri më 14 dhjetor afati për aplikim për grante në bujqësi

Zgjatet deri më 14 dhjetor afati për aplikim për grante në bujqësi

Bujqësi
Peci: Hoti i Rahovecit nuk e di as Abc-në e bujqësisë

Peci: Hoti i Rahovecit nuk e di as Abc-në e bujqësisë

Bujqësi
​Shiu ia dëmtoi mbi 3 hektarë me patate, fermeri nga Mitrovica thot se nuk u kompensua ende nga Ministria e Bujqësisë

​Shiu ia dëmtoi mbi 3 hektarë me patate, fermeri nga Mitrovica thot se nuk u kompensua ende nga Ministria e Bujqësisë

Bujqësi
Ministri gjerman i Bujqësisë vjen në Kosovë – homologu kosovar e pret në pikën kufitare në Han të Elezit

Ministri gjerman i Bujqësisë vjen në Kosovë – homologu kosovar e pret në pikën kufitare në Han të Elezit

Bujqësi
Kompensimi i dëmeve në bujqësi, ndahen 1.1 milion euro për 14 komuna

Kompensimi i dëmeve në bujqësi, ndahen 1.1 milion euro për 14 komuna

Bujqësi
Vonohet shpërndarja e subvencioneve për shumicën e fermerëve, Ministria e Bujqësisë tregon arsyet

Vonohet shpërndarja e subvencioneve për shumicën e fermerëve, Ministria e Bujqësisë tregon arsyet

Bujqësi
Prokurori Qavolli i reagon ministrit Peci: Janë ngritur 20 aktakuza për ndërtime pa leje

Prokurori Qavolli i reagon ministrit Peci: Janë ngritur 20 aktakuza për ndërtime pa leje

Bujqësi
Ministria e Bujqësisë: Janë ndarë 24.6 milionë euro për Programin për Zhvillim Rural 2023

Ministria e Bujqësisë: Janë ndarë 24.6 milionë euro për Programin për Zhvillim Rural 2023

Bujqësi
Peci i përgjigjet Bogajt për objektin në lagjen Ulpiana: Nuk ia kam frikën uzurpatorëve

Peci i përgjigjet Bogajt për objektin në lagjen Ulpiana: Nuk ia kam frikën uzurpatorëve

Bujqësi
Ministri Peci përmend pronën e Institutit Bujqësor në lagjen Ulpiana, Bogaj: Objekti është privat

Ministri Peci përmend pronën e Institutit Bujqësor në lagjen Ulpiana, Bogaj: Objekti është privat

Bujqësi
Peci: Nënshkrova vendimin për lirimin e pronës së Institutit Bujqësor të Kosovës në Prishtinë

Peci: Nënshkrova vendimin për lirimin e pronës së Institutit Bujqësor të Kosovës në Prishtinë

Bujqësi
Peci paralajmëron rrënimin e 25 vilave në Stankaj: Prona e shtetit nuk është “bahçja e babës”

Peci paralajmëron rrënimin e 25 vilave në Stankaj: Prona e shtetit nuk është “bahçja e babës”

Kosovë
Ministri Peci: Instituti Bujqësor për më shumë se një dekadë ka tjetërsuar toka, prona e banesa

Ministri Peci: Instituti Bujqësor për më shumë se një dekadë ka tjetërsuar toka, prona e banesa

Bujqësi
​Kosova as sivjet nuk pritet të sigurojë bukën, rendimenti i grurit do të jetë më i ulët për 40 për qind

​Kosova as sivjet nuk pritet të sigurojë bukën, rendimenti i grurit do të jetë më i ulët për 40 për qind

Bujqësi
Vonesa në korrje-shirje, lagështia e grurit ende e lartë

Vonesa në korrje-shirje, lagështia e grurit ende e lartë

Bujqësi
Ministria e Bujqësisë tregon se janë proceduar 2 milionë euro pagesa për fermerët

Ministria e Bujqësisë tregon se janë proceduar 2 milionë euro pagesa për fermerët

Bujqësi
Privatizimi tkurr sipërfaqet bujqësore, sa kushton një ar tokë në Kosovë?

Privatizimi tkurr sipërfaqet bujqësore, sa kushton një ar tokë në Kosovë?

Bujqësi
Rexhepi: Komunitetet jo-shumicë nuk e kanë përkrahjen e MBPZHR-së, i reagon ashpër Peci

Rexhepi: Komunitetet jo-shumicë nuk e kanë përkrahjen e MBPZHR-së, i reagon ashpër Peci

Financa