LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Administratës Publike

15 Artikuj

Kosova ende pa Ligjin për mobilizim, ekspertët e shohin të domosdoshëm

Kosova ende pa Ligjin për mobilizim, ekspertët e shohin të domosdoshëm

Siguri
Shërbyesit civilë shkelin ligjin, ishin pjesë e fushatës zgjedhore

Shërbyesit civilë shkelin ligjin, ishin pjesë e fushatës zgjedhore

Kosovë
Haradinaj liron nga detyra zëvendësministrin e akuzuar për korrupsion

Haradinaj liron nga detyra zëvendësministrin e akuzuar për korrupsion

Kosovë
Pagat shtesë për inspektoratet e arsimit, ende nuk janë proceduar

Pagat shtesë për inspektoratet e arsimit, ende nuk janë proceduar

Kosovë
Premtohet ndryshimi i Projektligjit për Paga

Premtohet ndryshimi i Projektligjit për Paga

Financa
Ministria e Administratës Publike më efektivja sipas analizës së shoqërisë civile

Ministria e Administratës Publike më efektivja sipas analizës së shoqërisë civile

Kosovë
Rekrutim transparent i zyrtarëve publik

Rekrutim transparent i zyrtarëve publik

Të Tjera
Miratohet Raporti për Shërbimin Civil për vitin 2017

Miratohet Raporti për Shërbimin Civil për vitin 2017

Marketing
Projektligj për pagë dhe punë të njëjtë

Projektligj për pagë dhe punë të njëjtë

Të Tjera
Ministri Yagcilar ka pritur përfaqësuesit e sindikatës së Policisë, Doganës dhe të Shërbyesve Civil

Ministri Yagcilar ka pritur përfaqësuesit e sindikatës së Policisë, Doganës dhe të Shërbyesve Civil

Të Tjera
MAP brenda qershorit dërgon në Qeveri pakon me ligje për administratën

MAP brenda qershorit dërgon në Qeveri pakon me ligje për administratën

Politikë
Numan Baliq shkarkohet nga pozita e zëvendësministrit

Numan Baliq shkarkohet nga pozita e zëvendësministrit

Politikë
Projektligji që do ta shfuqizojë vendimin e Haradinajt për rritjen e pagave në Qeveri

Projektligji që do ta shfuqizojë vendimin e Haradinajt për rritjen e pagave në Qeveri

Kosovë
Megatenderi 7-milionësh i Ministrisë së Administratës

Megatenderi 7-milionësh i Ministrisë së Administratës

Të Tjera
Pse nuk po blihen veturat e vjetra të Qeverisë? (Video)

Pse nuk po blihen veturat e vjetra të Qeverisë? (Video)

Kosovë