LAJMI I FUNDIT:

Microsoft

326 Artikuj

Microsoft apelon vendimin e rregullatorit britanik për bllokimin e blerjes së Activision

Microsoft apelon vendimin e rregullatorit britanik për bllokimin e blerjes së Activision

Lajme Teknologji
Si mund ta ndryshojë AI-ja kompjuterin, kulturën dhe rrjedhën e historisë

Si mund ta ndryshojë AI-ja kompjuterin, kulturën dhe rrjedhën e historisë

Cult+
LinkedIn do të shkurtojë 716 vende pune

LinkedIn do të shkurtojë 716 vende pune

Lajme Teknologji
Broadcom përpiqet ta bindë BE-në rreth një marrëveshje në vlerë të 61 miliardë dollarëve

Broadcom përpiqet ta bindë BE-në rreth një marrëveshje në vlerë të 61 miliardë dollarëve

Lajme Teknologji
Shefat ekzekutivë të Google, Microsoft, OpenAI dhe Anthropic u thirrën në një takim në Shtëpinë e Bardhër lidhur me Inteligjencën Artificiale

Shefat ekzekutivë të Google, Microsoft, OpenAI dhe Anthropic u thirrën në një takim në Shtëpinë e Bardhër lidhur me Inteligjencën Artificiale

Lajme Teknologji
Pavarësisht asaj që thotë Elon Musk, zyrtari i Microsoft thotë se nuk ka nevojë për një pauzë të Inteligjencës Artificiale

Pavarësisht asaj që thotë Elon Musk, zyrtari i Microsoft thotë se nuk ka nevojë për një pauzë të Inteligjencës Artificiale

Lajme Teknologji
Microsoft paralajmëron fundin e Windows 10 në tetor të 2025

Microsoft paralajmëron fundin e Windows 10 në tetor të 2025

Lajme Teknologji
Aplikacioni Phone Link i Microsoft tani edhe në iOS

Aplikacioni Phone Link i Microsoft tani edhe në iOS

Lajme Teknologji
Rregullatori britanik bllokon marrëveshjen e Microsoft për ta blerë kompaninë e video-lojërave Activision Blizzard

Rregullatori britanik bllokon marrëveshjen e Microsoft për ta blerë kompaninë e video-lojërave Activision Blizzard

Lajme Teknologji
Elon Musk kërcënon me padi Microsoft-in

Elon Musk kërcënon me padi Microsoft-in

Lajme Teknologji
Elon Musk thotë se do të lansojë rivalin e ChatGPT, ‘TruthGPT’

Elon Musk thotë se do të lansojë rivalin e ChatGPT, ‘TruthGPT’

Lajme Teknologji
Microsoft përditëson aplikacionin HoloLens 2 me sistemin operativ Windows 11

Microsoft përditëson aplikacionin HoloLens 2 me sistemin operativ Windows 11

Lajme Teknologji
Bill Gates thotë se thirrjet për të pezulluar Inteligjencën Artificiale nuk do të ‘zgjidhin sfidat’

Bill Gates thotë se thirrjet për të pezulluar Inteligjencën Artificiale nuk do të ‘zgjidhin sfidat’

Lajme Teknologji
AI mund të shkaktojë dëme të tmerrshme – duhet të kontrollohet

AI mund të shkaktojë dëme të tmerrshme – duhet të kontrollohet

Fakte
Chatboti i shfletuesit Bing po bëhet me reklama

Chatboti i shfletuesit Bing po bëhet me reklama

Lajme Teknologji
Bill Gates: Inteligjenca Artificiale është avancimi më i rëndësishëm teknologjik në dekada

Bill Gates: Inteligjenca Artificiale është avancimi më i rëndësishëm teknologjik në dekada

Lajme Teknologji
Microsoft kërcënon të kufizojë të dhënat nga mjetet rivale të kërkimit të inteligjencës artificiale

Microsoft kërcënon të kufizojë të dhënat nga mjetet rivale të kërkimit të inteligjencës artificiale

Lajme Teknologji
Gjigantët teknologjik priten të ankohen për ligjin e ri të teknologjisë të Bashkimit Evropian

Gjigantët teknologjik priten të ankohen për ligjin e ri të teknologjisë të Bashkimit Evropian

Lajme Teknologji
Brenda dhomës më të qetë në botë, në të cilin askush nuk mund të qëndrojë më shumë se një orë – aty mund të dëgjoni rrahjet e zemrës dhe qarkullimin e gjakut

Brenda dhomës më të qetë në botë, në të cilin askush nuk mund të qëndrojë më shumë se një orë – aty mund të dëgjoni rrahjet e zemrës dhe qarkullimin e gjakut

Interesante
General Motors eksploron mundësinë e përdorimit të ChatGPT në veturat e saj

General Motors eksploron mundësinë e përdorimit të ChatGPT në veturat e saj

Lajme Teknologji
Studiuesit e Microsoft propozojnë të kombinojnë ChatGPT dhe disa modele të tjera të AI

Studiuesit e Microsoft propozojnë të kombinojnë ChatGPT dhe disa modele të tjera të AI

Lajme Teknologji
Nokia vjen me ndryshimin e logos – shënon fillimin e një periudhe të re

Nokia vjen me ndryshimin e logos – shënon fillimin e një periudhe të re

Mobile
Microsoft “aksidentalisht” ofron përsëri përmirësime të Windows 11 në kompjuterët që nuk e mbështesin këtë sistem

Microsoft “aksidentalisht” ofron përsëri përmirësime të Windows 11 në kompjuterët që nuk e mbështesin këtë sistem

Lajme Teknologji
Microsoft sjell inteligjencën e tij artificiale në aplikacionin Bing për iPhone dhe Android

Microsoft sjell inteligjencën e tij artificiale në aplikacionin Bing për iPhone dhe Android

Lajme Teknologji