LAJMI I FUNDIT:

Merdare

239 Artikuj

Sulmohet fizikisht një polic në Merdar

Sulmohet fizikisht një polic në Merdar

Kronika e Zezë
​Gjendja aktuale në pikat kufitare, mbi dy orë pritje në Merdar

​Gjendja aktuale në pikat kufitare, mbi dy orë pritje në Merdar

Kosovë
Ardhja e mërgimtarëve në Kosovë, më tepër se dy orë pritje te Dheu i Bardhë

Ardhja e mërgimtarëve në Kosovë, më tepër se dy orë pritje te Dheu i Bardhë

Kosovë
Pritjet në Merdar deri në një orë për të dalë nga Kosova

Pritjet në Merdar deri në një orë për të dalë nga Kosova

Kosovë
Vazhdojnë radhët në pikë kalimet kufitare, pritje mbi tri orë në Merdar

Vazhdojnë radhët në pikë kalimet kufitare, pritje mbi tri orë në Merdar

Kosovë
Vazhdojnë pritjet e gjata në Merdar dhe Mutivodë për të dalë nga Kosova

Vazhdojnë pritjet e gjata në Merdar dhe Mutivodë për të dalë nga Kosova

Kosovë
Deri në shtatë orë e gjysmë pritje në Merdar, për të dalë nga Kosova

Deri në shtatë orë e gjysmë pritje në Merdar, për të dalë nga Kosova

Kosovë
Jo vetëm përmes Merdarit, Policia fton mërgimtarët t’i shfrytëzojnë edhe vendkalimet e tjera kufitare me Serbinë

Jo vetëm përmes Merdarit, Policia fton mërgimtarët t’i shfrytëzojnë edhe vendkalimet e tjera kufitare me Serbinë

Kosovë
Radhë të gjata në vendkalimet kufitare, në Merdarë pritjet shkojnë deri katër orë

Radhë të gjata në vendkalimet kufitare, në Merdarë pritjet shkojnë deri katër orë

Kosovë
Shkurtohen radhët e pritjes në vendkalimet kufitare

Shkurtohen radhët e pritjes në vendkalimet kufitare

Kosovë
Gjendja në vendkalimet kufitare, kolona të gjata në dalje të pikave kufitare Merdar dhe Dheu i Bardhë

Gjendja në vendkalimet kufitare, kolona të gjata në dalje të pikave kufitare Merdar dhe Dheu i Bardhë

Kosovë
Pritje deri në 30 minuta te Dheu i Bardhë e Merdar për të hyrë në Kosovë

Pritje deri në 30 minuta te Dheu i Bardhë e Merdar për të hyrë në Kosovë

Kosovë
Të dhënat e fundit mbi gjendjen në vendkalimet kufitare

Të dhënat e fundit mbi gjendjen në vendkalimet kufitare

Kosovë
Kolona në dy pikat kufitare, pritje deri një orë për të dalë dhe hyrë në Kosovë

Kolona në dy pikat kufitare, pritje deri një orë për të dalë dhe hyrë në Kosovë

Kosovë
Për shkak të tensioneve në veri, rrallohen hyrjet në Merdar, shpeshtohen në Morinë

Për shkak të tensioneve në veri, rrallohen hyrjet në Merdar, shpeshtohen në Morinë

Kosovë
Lirohen për qarkullim tri pikat kufitare me Serbinë

Lirohen për qarkullim tri pikat kufitare me Serbinë

Kosovë
Lirohen personat që u arrestuan në Merdar nga Policia e Serbisë

Lirohen personat që u arrestuan në Merdar nga Policia e Serbisë

Elfije Boletini
Deklarohet Qeveria për arrestimin e tre shtetasve të Kosovës në vendkalimin kufitar në Merdar nga policia serbe

Deklarohet Qeveria për arrestimin e tre shtetasve të Kosovës në vendkalimin kufitar në Merdar nga policia serbe

Elfije Boletini
Arrestohen shtatë persona nga Policia e Serbisë në Merdar, flet familjari i dy prej të arrestuarve: Polici më tha se i morën veç pse jeni shqiptarë

Arrestohen shtatë persona nga Policia e Serbisë në Merdar, flet familjari i dy prej të arrestuarve: Polici më tha se i morën veç pse jeni shqiptarë

Elfije Boletini
Hoti në Merdar, takon njësitet patrulluese në terren

Hoti në Merdar, takon njësitet patrulluese në terren

Siguri
Bllokimi i pikës kufitare në Merdar shton fluksin në pikat e tjera kufitare

Bllokimi i pikës kufitare në Merdar shton fluksin në pikat e tjera kufitare

Kosovë
Vdes një 83 vjeçare në Merdare

Vdes një 83 vjeçare në Merdare

Kronika e Zezë
Nga 3 orë pritje në Merdarë për të dalë nga Kosova

Nga 3 orë pritje në Merdarë për të dalë nga Kosova

Kosovë
Kolona deri në 700 metra në Merdare, pritjet e gjata vazhdojnë edhe sot

Kolona deri në 700 metra në Merdare, pritjet e gjata vazhdojnë edhe sot

Kosovë