LAJMI I FUNDIT:

Mediat

103 Artikuj

Raporti i IRI: Telegrafi, portali më i besueshëm për informacionet politike në Kosovë

Raporti i IRI: Telegrafi, portali më i besueshëm për informacionet politike në Kosovë

Kosovë
KPM lansoi hartën digjitale të pronësisë së mediave në Kosovë

KPM lansoi hartën digjitale të pronësisë së mediave në Kosovë

Kosovë
Gazetarja përkrah projektligjin e ri për KPM-në: Gazetaria ka ndryshuar, ligji aktual nuk përkon me rrethanat

Gazetarja përkrah projektligjin e ri për KPM-në: Gazetaria ka ndryshuar, ligji aktual nuk përkon me rrethanat

Kosovë
Është koha kur nuk ka kohë të mirë as për kohën!

Është koha kur nuk ka kohë të mirë as për kohën!

Cult+
Mes kritikave, Komisioni për Media miraton Projektligjin e ri për KPM-në

Mes kritikave, Komisioni për Media miraton Projektligjin e ri për KPM-në

Kosovë
Projektligji i ri për KPM-në, Blakaj: Kemi mbajtur takime me ekspertë të BE-së, askush nga organizatat e mediave nuk ka ardhur

Projektligji i ri për KPM-në, Blakaj: Kemi mbajtur takime me ekspertë të BE-së, askush nga organizatat e mediave nuk ka ardhur

Kosovë
Dezinformimi gjinor dhe dhuna online, Doli-Muhaxhiri: Mediat kanë denigruar, kontenti i tyre është dorëzuar në rrjete sociale

Dezinformimi gjinor dhe dhuna online, Doli-Muhaxhiri: Mediat kanë denigruar, kontenti i tyre është dorëzuar në rrjete sociale

Kosovë
Viti i sfidave të mëdha për gazetarët

Viti i sfidave të mëdha për gazetarët

Kosovë
AGK: 74 raste të kërcënimeve e sulmeve ndaj gazetarëve këtë vit, 30 prej tyre në veri

AGK: 74 raste të kërcënimeve e sulmeve ndaj gazetarëve këtë vit, 30 prej tyre në veri

Kosovë
Penalizimi i gjuhës shqipe, Lluka: Për mediat është jetike të zgjidhet problemi me Google

Penalizimi i gjuhës shqipe, Lluka: Për mediat është jetike të zgjidhet problemi me Google

Kosovë
OpenAI dhe gjiganti mediatik gjerman shpallin marrëveshjen që do të sjellë përmbajtje lajmesh në ChatGPT

OpenAI dhe gjiganti mediatik gjerman shpallin marrëveshjen që do të sjellë përmbajtje lajmesh në ChatGPT

Lajme Teknologji
Profesoresha Tahiri: Edukimi medial është shkathtësi që i kapërcen kufijtë e medias, është më shumë mendim kritik

Profesoresha Tahiri: Edukimi medial është shkathtësi që i kapërcen kufijtë e medias, është më shumë mendim kritik

Kosovë
KPM paralajmëron se do të hapë raste ligjore për secilin ndryshim të pronësisë që nuk ka marrë paraprakisht aprovimin

KPM paralajmëron se do të hapë raste ligjore për secilin ndryshim të pronësisë që nuk ka marrë paraprakisht aprovimin

Kosovë
PSD me aksion para Qeverisë: Pushteti i do mediat, por në kafaz

PSD me aksion para Qeverisë: Pushteti i do mediat, por në kafaz

Kosovë
Qeveria e Kosovës ndau para për 6 media që nuk janë anëtare të KMShK-së

Qeveria e Kosovës ndau para për 6 media që nuk janë anëtare të KMShK-së

Kosovë
Nga vizitat e mërgimtarëve në Kuvend të Kosovës e deri te kufizimi i hapësirës për media – Fotografitë që shënuan javën

Nga vizitat e mërgimtarëve në Kuvend të Kosovës e deri te kufizimi i hapësirës për media – Fotografitë që shënuan javën

Elfije Boletini
Qeveria publikon listën me emrat e OJQ-ve dhe mediave që kanë përfituar mbështetje financiare për promovimin e të drejtave të komuniteteve

Qeveria publikon listën me emrat e OJQ-ve dhe mediave që kanë përfituar mbështetje financiare për promovimin e të drejtave të komuniteteve

Kosovë
33 vite nga okupimi i Radio Televizionit të Prishtinës

33 vite nga okupimi i Radio Televizionit të Prishtinës

Kosovë
Reagon drejtoresha e RTV 21: Pezullimi i certifikatës së biznesit të Klan Kosovës është i pamatur

Reagon drejtoresha e RTV 21: Pezullimi i certifikatës së biznesit të Klan Kosovës është i pamatur

Të Tjera
“Vice” dikur kishte vlerë rreth 6 miliardë dollarë – tani ka bërë kërkesë për falimentim

“Vice” dikur kishte vlerë rreth 6 miliardë dollarë – tani ka bërë kërkesë për falimentim

Nga Bota
Twitter do t’u mundësojë mediave të vendosin tarifa për leximin e lajmeve nga përdoruesit

Twitter do t’u mundësojë mediave të vendosin tarifa për leximin e lajmeve nga përdoruesit

Media Sociale
Mediat nuk u lejuan të marrin pamje brenda vendvotimeve në veri, Radoniqi mohon që për këtë ka dhënë urdhër KQZ-ja

Mediat nuk u lejuan të marrin pamje brenda vendvotimeve në veri, Radoniqi mohon që për këtë ka dhënë urdhër KQZ-ja

Kosovë
Reklamimi në media, KMShK: Bizneset nuk duhet të kushtëzojnë ose cenojnë në asnjë mënyrë raportimin bazuar në kodet e etikës

Reklamimi në media, KMShK: Bizneset nuk duhet të kushtëzojnë ose cenojnë në asnjë mënyrë raportimin bazuar në kodet e etikës

Kosovë
Pritja e pafund e gazetarëve për identifikimin e sulmuesve të tyre

Pritja e pafund e gazetarëve për identifikimin e sulmuesve të tyre

Kosovë