LAJMI I FUNDIT:

MBPZHR

146 Artikuj

Peci e akuzoi për bllokimin e ndërtimit, Rama: E habitshme si ministri ka kohë të merret me çështje personale të stafit të komunës

Peci e akuzoi për bllokimin e ndërtimit, Rama: E habitshme si ministri ka kohë të merret me çështje personale të stafit të komunës

Kosovë
“Përparim, hap krahun përparimit të Kosovës”, Peci akuzon kryetarin e Prishtinës se po bllokon ndërtimin e objektit të MBPZHR-së

“Përparim, hap krahun përparimit të Kosovës”, Peci akuzon kryetarin e Prishtinës se po bllokon ndërtimin e objektit të MBPZHR-së

Kosovë
Peci: Uzurpimi i pronave po mbrohet nga segmente të sistemit të drejtësisë

Peci: Uzurpimi i pronave po mbrohet nga segmente të sistemit të drejtësisë

Drejtësi
Ratifikohet marrëveshja në vlerë 20.2 milionë euro me GIZ-in gjerman për mbështetjen e bujqësisë dhe zhvillimit rural

Ratifikohet marrëveshja në vlerë 20.2 milionë euro me GIZ-in gjerman për mbështetjen e bujqësisë dhe zhvillimit rural

Bujqësi
MBPZhR-ja hap thirrjet për aplikim për grante në bujqësi

MBPZhR-ja hap thirrjet për aplikim për grante në bujqësi

Bujqësi
Ministria e Bujqësisë: Janë ndarë 24.6 milionë euro për Programin për Zhvillim Rural 2023

Ministria e Bujqësisë: Janë ndarë 24.6 milionë euro për Programin për Zhvillim Rural 2023

Bujqësi
​Kosova as sivjet nuk pritet të sigurojë bukën, rendimenti i grurit do të jetë më i ulët për 40 për qind

​Kosova as sivjet nuk pritet të sigurojë bukën, rendimenti i grurit do të jetë më i ulët për 40 për qind

Bujqësi
Ministria e Bujqësisë tregon se janë proceduar 2 milionë euro pagesa për fermerët

Ministria e Bujqësisë tregon se janë proceduar 2 milionë euro pagesa për fermerët

Bujqësi
Rexhepi: Komunitetet jo-shumicë nuk e kanë përkrahjen e MBPZHR-së, i reagon ashpër Peci

Rexhepi: Komunitetet jo-shumicë nuk e kanë përkrahjen e MBPZHR-së, i reagon ashpër Peci

Financa
Peci: Qeveritë e të së kaluarës kanë abuzuar me fermerët

Peci: Qeveritë e të së kaluarës kanë abuzuar me fermerët

Bujqësi
Peci: Dikur nevojiteshin 30 ditë për të kompletuar dokumentacionin për subvencione, këtë vit duhen vetëm 2 orë

Peci: Dikur nevojiteshin 30 ditë për të kompletuar dokumentacionin për subvencione, këtë vit duhen vetëm 2 orë

Bujqësi
Ministria e Bujqësisë: Deri më 29 mars fermerët mund të aplikojnë për subvencione për vitin 2023

Ministria e Bujqësisë: Deri më 29 mars fermerët mund të aplikojnë për subvencione për vitin 2023

Bujqësi
Peci: Mbetem i përkushtuar në luftimin e krimit dhe korrupsionit

Peci: Mbetem i përkushtuar në luftimin e krimit dhe korrupsionit

Drejtësi
Ministria tregon vlerën e subvencionit të kulturave bujqësore në kuadër të Programit për Pagesat Direkte 2023

Ministria tregon vlerën e subvencionit të kulturave bujqësore në kuadër të Programit për Pagesat Direkte 2023

Bujqësi
Pas paralajmërimit për tjetërsim të pronave të MBPZHR-së, ministri Faton Peci nën përcjelljen e policisë

Pas paralajmërimit për tjetërsim të pronave të MBPZHR-së, ministri Faton Peci nën përcjelljen e policisë

Bujqësi
Fillon rishtazi gjykimi për korrupsion ndaj ish-ministrit Rikalo dhe të tjerëve

Fillon rishtazi gjykimi për korrupsion ndaj ish-ministrit Rikalo dhe të tjerëve

Drejtësi
Sot pritet të hapet aplikimi për subvencione për fermerët

Sot pritet të hapet aplikimi për subvencione për fermerët

Bujqësi
Ministri Peci: Duhet të rritet vetëdija për sigurimet bujqësore, të mos ketë nevojë për kompensim të dëmeve

Ministri Peci: Duhet të rritet vetëdija për sigurimet bujqësore, të mos ketë nevojë për kompensim të dëmeve

Kosovë
Javën tjetër hapet aplikimi për subvencionimin e fermerëve me fond prej rreth 50 milionë euro

Javën tjetër hapet aplikimi për subvencionimin e fermerëve me fond prej rreth 50 milionë euro

Bujqësi
Sigurimet bujqësore, MBPZHR: Mbulojmë 75 për qind të vlerës së primit

Sigurimet bujqësore, MBPZHR: Mbulojmë 75 për qind të vlerës së primit

Bujqësi
Blerim Hasani emërohet sekretar i përgjithshëm i Ministrisë së Bujqësisë

Blerim Hasani emërohet sekretar i përgjithshëm i Ministrisë së Bujqësisë

Bujqësi
Dëmet në bujqësi, Peci: Janë kompensuar mbi 3,500 fermerë

Dëmet në bujqësi, Peci: Janë kompensuar mbi 3,500 fermerë

Bujqësi
Zbatimi i reciprocitetit për targat, protesta e fermerëve për kushtet e subvencionimit dhe reagimet për tubacionin e gazit – ngjarjet kryesore të javës së kaluar në ekonomi

Zbatimi i reciprocitetit për targat, protesta e fermerëve për kushtet e subvencionimit dhe reagimet për tubacionin e gazit – ngjarjet kryesore të javës së kaluar në ekonomi

Albert Spahiu
Ministria e Bujqësisë: Deri më 28 shtator fermerët mund të aplikojnë për subvencione

Ministria e Bujqësisë: Deri më 28 shtator fermerët mund të aplikojnë për subvencione

Bujqësi