LAJMI I FUNDIT:

Majlinda Bregu

78 Artikuj

Bregu: Lajm i mirë për infermierët, mamitë, farmacistët dhe veterinarët

Bregu: Lajm i mirë për infermierët, mamitë, farmacistët dhe veterinarët

Shqipëri
Bregu: Roli i Parlamenteve në Procesin e Berlinit është t’i kthejë premtimet në realitet

Bregu: Roli i Parlamenteve në Procesin e Berlinit është t’i kthejë premtimet në realitet

Shqipëri
Dialogu Kosovë-Serbi, Bregu: Askush nuk pret sot një situatë fushë me lule

Dialogu Kosovë-Serbi, Bregu: Askush nuk pret sot një situatë fushë me lule

Kosovë
Nis ulja e tarifave në roaming BE – Ballkani Perëndimor

Nis ulja e tarifave në roaming BE – Ballkani Perëndimor

Të Tjera
Lajçak dhe Bregu flasin për përgatitjet për Samitin e ardhshëm të Berlinit në Tiranë

Lajçak dhe Bregu flasin për përgatitjet për Samitin e ardhshëm të Berlinit në Tiranë

Shqipëri
Bregu: Evropa do të jetë më e fortë me një Ballkan Perëndimor të integruar, të përshpejtohet procesi i zgjerimit

Bregu: Evropa do të jetë më e fortë me një Ballkan Perëndimor të integruar, të përshpejtohet procesi i zgjerimit

Të Tjera
Mariçiq-Bregu: Synimi ynë është BE-ja, ndaj është e rëndësishme të punohet paralelisht për bashkëpunimin rajonal

Mariçiq-Bregu: Synimi ynë është BE-ja, ndaj është e rëndësishme të punohet paralelisht për bashkëpunimin rajonal

Politikë
Bregu: Emigrantët janë gjithmonë të kërkuar por asnjëherë të mirëpritur

Bregu: Emigrantët janë gjithmonë të kërkuar por asnjëherë të mirëpritur

Të Tjera
Bregu: Na duhet klimë për investime që vendet e Ballkanit të mos boshatisen nga të rinjtë

Bregu: Na duhet klimë për investime që vendet e Ballkanit të mos boshatisen nga të rinjtë

Të Tjera
Bregu: Ballkani Perëndimor është një pjesë e rëndësishme për sigurinë dhe stabilitetin në Evropë

Bregu: Ballkani Perëndimor është një pjesë e rëndësishme për sigurinë dhe stabilitetin në Evropë

Kosovë
Arrihen tri marrëveshje për Tregun e Përbashkët Rajonal, Baerbock: Kosova e Bosnja i heqin vizat njëra-tjetrës

Arrihen tri marrëveshje për Tregun e Përbashkët Rajonal, Baerbock: Kosova e Bosnja i heqin vizat njëra-tjetrës

Kosovë
Bregu: Balkathoni është një treguesi pozitiv i një rajoni që po evolon në terrenin e pasigurtë digjital

Bregu: Balkathoni është një treguesi pozitiv i një rajoni që po evolon në terrenin e pasigurtë digjital

Shqipëri
Bregu: 12 ekipe të rinjsh nga rajoni me projektet e tyre në finalen e Balkathon

Bregu: 12 ekipe të rinjsh nga rajoni me projektet e tyre në finalen e Balkathon

Teknologji
Kovaçevski – Bregu: Hapja e bisedimeve me BE-në do të jetë motivim edhe për shtetet tjera

Kovaçevski – Bregu: Hapja e bisedimeve me BE-në do të jetë motivim edhe për shtetet tjera

Maqedonia e Veriut
Bujar Osmani në takim me Bregun, presin fillimin e negociatave të RMV-së me BE-në

Bujar Osmani në takim me Bregun, presin fillimin e negociatave të RMV-së me BE-në

Maqedonia e Veriut
Bregu: Ballkani Perëndimor mund të zhvillohet vetëm përmes integrimit ekonomik rajonal

Bregu: Ballkani Perëndimor mund të zhvillohet vetëm përmes integrimit ekonomik rajonal

Kosovë
Të rinjtë!

Të rinjtë!

Opinione
Bregu: Duke rrezikuar potencialin rinor ne po rrezikojmë motorin e një të ardhmeje të qëndrueshme rajonale

Bregu: Duke rrezikuar potencialin rinor ne po rrezikojmë motorin e një të ardhmeje të qëndrueshme rajonale

Shqipëri
Bregu: RCC ndihet krenare për arritjen e rezultateve, të cilat janë të prekshme, konkrete, për qytetarët e Ballkanit Perëndimor

Bregu: RCC ndihet krenare për arritjen e rezultateve, të cilat janë të prekshme, konkrete, për qytetarët e Ballkanit Perëndimor

Shqipëri
Bregu: Familjarizimi, solidariteti dhe pragmatizmi politik i japin kuptim bashkëpunimit rajonal, përfitimet e të cilit janë provuar tashmë, më shumë se një here

Bregu: Familjarizimi, solidariteti dhe pragmatizmi politik i japin kuptim bashkëpunimit rajonal, përfitimet e të cilit janë provuar tashmë, më shumë se një here

Shqipëri
Majlinda Bregu: BE-ja e ka humbur magjinë që ka pasur dikur

Majlinda Bregu: BE-ja e ka humbur magjinë që ka pasur dikur

Kosovë
Bregu: 71% e të rinjve nga Ballkani Perëndimor do të ishin të gatshëm të iknin për të jetuar dhe punuar jashtë vendit

Bregu: 71% e të rinjve nga Ballkani Perëndimor do të ishin të gatshëm të iknin për të jetuar dhe punuar jashtë vendit

Shqipëri
Bregu: Diskriminimi ndaj Romëve mbetet shumë i lartë – duhet të ndërmarrim veprime për ta zvogëluar dhe parandaluar atë

Bregu: Diskriminimi ndaj Romëve mbetet shumë i lartë – duhet të ndërmarrim veprime për ta zvogëluar dhe parandaluar atë

Kosovë
Bregu: Tregu i Përbashkët Rajonal është rregull i përgjithshëm, por jo ligj i natyrës

Bregu: Tregu i Përbashkët Rajonal është rregull i përgjithshëm, por jo ligj i natyrës

Ballkan