LAJMI I FUNDIT:

Leximi

160 Artikuj

Librat që ju mundësojnë të përvetësoni aftësi të reja brenda vetëm një muaji

Librat që ju mundësojnë të përvetësoni aftësi të reja brenda vetëm një muaji

Këshilla Lifestyle
Librat që jua zhvillojnë inteligjencën dhe forcojnë memorien

Librat që jua zhvillojnë inteligjencën dhe forcojnë memorien

Këshilla Lifestyle
Kur për herë të fundit keni lexuar ndonjë libër?

Kur për herë të fundit keni lexuar ndonjë libër?

Psikologji
Agjërimi, leximi dhe gjërat tjera që ju bëjnë më të mençur!

Agjërimi, leximi dhe gjërat tjera që ju bëjnë më të mençur!

Të tjera
Cilët libra duhet të lexojmë në mëngjes dhe cilët në mbrëmje?

Cilët libra duhet të lexojmë në mëngjes dhe cilët në mbrëmje?

Këshilla Lifestyle
Shprehia që mund të na zgjasë jetën

Shprehia që mund të na zgjasë jetën

Lifestyle
Stërvitja më e mirë e trurit: Cilat janë përfitimet e leximit të çdoditshëm?

Stërvitja më e mirë e trurit: Cilat janë përfitimet e leximit të çdoditshëm?

Të tjera
Publikohen rezultatet e PIRLS 2021, nxënësit e Kosovës jo të mirë në lexim 

Publikohen rezultatet e PIRLS 2021, nxënësit e Kosovës jo të mirë në lexim 

Arsim
Përse ndjeheni të sëmurë kur jeni duke provuar të lexoni në veturë?

Përse ndjeheni të sëmurë kur jeni duke provuar të lexoni në veturë?

Të tjera
Rutina ‘Buffett’ që ju ndihmon të bëheni më të mençur secilën ditë

Rutina ‘Buffett’ që ju ndihmon të bëheni më të mençur secilën ditë

Këshilla Lifestyle
Leximi zgjat jetën

Leximi zgjat jetën

Fakte
Nëse vendimi juaj për Vitin e Ri është të lexoni më shumë libra vitin tjetër, kjo është arsyeja pse nuk duhet ta bëni këtë

Nëse vendimi juaj për Vitin e Ri është të lexoni më shumë libra vitin tjetër, kjo është arsyeja pse nuk duhet ta bëni këtë

Cult+
Fëmijët që nuk flejnë me rregull kanë probleme me matematikë dhe lexim

Fëmijët që nuk flejnë me rregull kanë probleme me matematikë dhe lexim

Fëmija juaj
Librin të cilin çdo grua duhet ta lexojë për ta fuqizuar vetveten

Librin të cilin çdo grua duhet ta lexojë për ta fuqizuar vetveten

Këshilla dhe arsye
A mund të përmirësojë gjumin e natës leximi i një libri para gjumit?

A mund të përmirësojë gjumin e natës leximi i një libri para gjumit?

Shëndetësi Lajme
Librat që më ndryshuan jetën

Librat që më ndryshuan jetën

Cult+
Si ta rifitojmë shprehinë e leximit të thellë?

Si ta rifitojmë shprehinë e leximit të thellë?

Fakte
Nëse dini anglisht dhe doni të lexoni libra *falas*, klikoni këtu!

Nëse dini anglisht dhe doni të lexoni libra *falas*, klikoni këtu!

Trend
Kjo është mënyra më efektive për të mësuar gjëra të reja, mund t’ua sugjeroni edhe fëmijëve

Kjo është mënyra më efektive për të mësuar gjëra të reja, mund t’ua sugjeroni edhe fëmijëve

Këshilla Lifestyle
Si pushova nga përpjekja për ta ndjekur pop-kulturën dhe si e gjeta artin që vërtetë e doja?

Si pushova nga përpjekja për ta ndjekur pop-kulturën dhe si e gjeta artin që vërtetë e doja?

Cult+
Femrat lexojnë më shumë, tjetër dhe ndryshe

Femrat lexojnë më shumë, tjetër dhe ndryshe

Lifestyle
Cili është ‘super ushqimi’ më i mirë për trurin sipas shkencëtarëve

Cili është ‘super ushqimi’ më i mirë për trurin sipas shkencëtarëve

Shëndetësi Lajme
Drejtshkrimin s’e kam të mirë: Mësojini fëmijët ta duan shkrimin, mos i lodhni shumë me gramatikë

Drejtshkrimin s’e kam të mirë: Mësojini fëmijët ta duan shkrimin, mos i lodhni shumë me gramatikë

Fakte
Një truk i mirë se si ta detyroni një fëmijë të lexojë lekturën shkollore

Një truk i mirë se si ta detyroni një fëmijë të lexojë lekturën shkollore

Këshilla Lifestyle