LAJMI I FUNDIT:

Kuzhina

83 Artikuj

Balona që do t’i dërgojë gjashtë persona në hapësirë për të ngrënë darkë, bileta për një person kushton 495 mijë dollarë

Balona që do t’i dërgojë gjashtë persona në hapësirë për të ngrënë darkë, bileta për një person kushton 495 mijë dollarë

Interesante
Kjo është dhoma e shtëpisë ku njerëzit grinden më shumë

Kjo është dhoma e shtëpisë ku njerëzit grinden më shumë

Lifestyle
Kuzhina është “zemra e shtëpisë”, tetë ngjyrat që janë perfekte për këtë ambient

Kuzhina është “zemra e shtëpisë”, tetë ngjyrat që janë perfekte për këtë ambient

Këshilla dhe ide
Këto ngjyra janë ideale për një kuzhinë të vogël

Këto ngjyra janë ideale për një kuzhinë të vogël

Këshilla dhe ide
Ja si të rifreskoni një kuzhinë të vjetër dhe ta bëni atë më të ndritshme me ndihmën e ngjyrave dhe pa rinovim!

Ja si të rifreskoni një kuzhinë të vjetër dhe ta bëni atë më të ndritshme me ndihmën e ngjyrave dhe pa rinovim!

Këshilla dhe ide
Gjërat në kuzhinën tuaj që duhet t’i pastroni ose zëvendësoni më shpesh

Gjërat në kuzhinën tuaj që duhet t’i pastroni ose zëvendësoni më shpesh

Këshilla dhe ide
Shtëpia me kate në parcelë të ngushtë (Plani detaj)

Shtëpia me kate në parcelë të ngushtë (Plani detaj)

Dizajn dhe Arkitekturë
Zhbllokojeni shpejt lavamanin duke përdorur dy produkte që me siguri i keni në shtëpi

Zhbllokojeni shpejt lavamanin duke përdorur dy produkte që me siguri i keni në shtëpi

Bëje vet
Shtëpia që ka ngazëllyer tërë botën: Mund të paketohet dhe të vendoset atje ku keni dëshirë!

Shtëpia që ka ngazëllyer tërë botën: Mund të paketohet dhe të vendoset atje ku keni dëshirë!

Dizajn dhe Arkitekturë
Nigeriania gatoi 100 orë pa ndërprerë – Guiness World Records ja njeh edhe zyrtarisht rekordin

Nigeriania gatoi 100 orë pa ndërprerë – Guiness World Records ja njeh edhe zyrtarisht rekordin

Interesante
Disa raste kur njerëzit shijuan diçka të pazakontë

Disa raste kur njerëzit shijuan diçka të pazakontë

Interesante
Zjarrfikësit e Zelandës së Re publikuan receta për të dehurit për të parandaluar zjarret në kuzhinë

Zjarrfikësit e Zelandës së Re publikuan receta për të dehurit për të parandaluar zjarret në kuzhinë

Kuzhina
Këshilla e disenjatorëve për rregullimin e kuzhinës: Katër ngjyra që nuk duhet t’i përdorni kurrë

Këshilla e disenjatorëve për rregullimin e kuzhinës: Katër ngjyra që nuk duhet t’i përdorni kurrë

Këshilla dhe ide
Shtatë truqe me kripë: Pastron hekurin, pastron gypat, eliminon njollat

Shtatë truqe me kripë: Pastron hekurin, pastron gypat, eliminon njollat

Bëje vet
Hulumtimi i fundit zbuloi se cili objekt në kuzhinë përmban më shumë baktere

Hulumtimi i fundit zbuloi se cili objekt në kuzhinë përmban më shumë baktere

Këshilla dhe ide
Dikur aty bisedohej, festohej, qeshej e debatohej – ja si duket pas sulmeve ruse, “kuzhina e verdhë e Ukrainës”

Dikur aty bisedohej, festohej, qeshej e debatohej – ja si duket pas sulmeve ruse, “kuzhina e verdhë e Ukrainës”

Nga Bota
Fotografitë që tregojnë “kaosin” që krijohet në disa kuzhina të restoranteve

Fotografitë që tregojnë “kaosin” që krijohet në disa kuzhina të restoranteve

Dështime
Vendi i preferuar i vendosjes së pasqyrës

Vendi i preferuar i vendosjes së pasqyrës

Shtëpi dhe dekor
Kuzhina: pllaka, qelq, apo tapeta?

Kuzhina: pllaka, qelq, apo tapeta?

Rregullimi i shtëpisë
Disa vende në kuzhinë ku fshihen më së shumë baktere 

Disa vende në kuzhinë ku fshihen më së shumë baktere 

Bëje vet
Truk i lirë për freskinë në kuzhinë – Eliminon aromën e pakëndshme nga lavamani!

Truk i lirë për freskinë në kuzhinë – Eliminon aromën e pakëndshme nga lavamani!

Bëje vet
Keni kujdes kur pastroni: Këto janë tri vendet më të ndyra në kuzhinë

Keni kujdes kur pastroni: Këto janë tri vendet më të ndyra në kuzhinë

Këshilla dhe ide
Dhjetë “dështimet më të mëdha” të njerëzve që kanë provuar veten në kuzhinë

Dhjetë “dështimet më të mëdha” të njerëzve që kanë provuar veten në kuzhinë

Dështime
Një familje ka ndjekur një rregull të çuditshëm për 75 vjet, i cili i ndihmon ta mbajnë kuzhinën e pastër

Një familje ka ndjekur një rregull të çuditshëm për 75 vjet, i cili i ndihmon ta mbajnë kuzhinën e pastër

Bëje vet