LAJMI I FUNDIT:

Kryesia e Kuvendit të Kosovës

157 Artikuj

Dështon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, Kusari-Lila flet për ndikimin e masave të BE-së

Dështon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, Kusari-Lila flet për ndikimin e masave të BE-së

Kosovë
Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kosovë
​Dështon mbledhja e kryesisë së Kuvendit, opozita akuzon pozitën

​Dështon mbledhja e kryesisë së Kuvendit, opozita akuzon pozitën

Kosovë
​Kuvendi këtë javë dy seanca, njëra për shqyrtimin e marrëveshjeve të Procesit të Berlinit

​Kuvendi këtë javë dy seanca, njëra për shqyrtimin e marrëveshjeve të Procesit të Berlinit

Kosovë
Thirrjet për formimin e Asociacionit, Kusari-Lila: Qeveria e Kosovës nuk ka dhe nuk pasur asnjë përplasje me SHBA-të

Thirrjet për formimin e Asociacionit, Kusari-Lila: Qeveria e Kosovës nuk ka dhe nuk pasur asnjë përplasje me SHBA-të

Kosovë
​Dështon mbledhja e kryesisë së Kuvendit

​Dështon mbledhja e kryesisë së Kuvendit

Kosovë
Tërheqja e 30 përqindëshit nga Trusti, Kuvendi kërkon mendimin e Qeverisë

Tërheqja e 30 përqindëshit nga Trusti, Kuvendi kërkon mendimin e Qeverisë

Financa
Kryesia e Kuvendit mblidhet të hënën

Kryesia e Kuvendit mblidhet të hënën

Kosovë
Kryesia mban mbledhje, në rend dite sërish Projektligji për Trustin

Kryesia mban mbledhje, në rend dite sërish Projektligji për Trustin

Financa
Opozita thirrje Qeverisë: Në Ligjin e Pagave të vendosen edhe veteranët, të mundësohet tërheqja e kursimeve nga Trusti

Opozita thirrje Qeverisë: Në Ligjin e Pagave të vendosen edhe veteranët, të mundësohet tërheqja e kursimeve nga Trusti

Financa
Kryesia vendos për tri seanca plenare, nesër e para

Kryesia vendos për tri seanca plenare, nesër e para

Kosovë
​Kryesia dhe Kuvendi mblidhen sot

​Kryesia dhe Kuvendi mblidhen sot

Kosovë
Kuvendi mban seancën plenare të radhës të enjten më 26 maj

Kuvendi mban seancën plenare të radhës të enjten më 26 maj

Kosovë
Kryesia e Kuvendit diskuton për fillimin e punës së ekipit për reformën zgjedhore – LVV do të ketë numrin më të madh të anëtarëve

Kryesia e Kuvendit diskuton për fillimin e punës së ekipit për reformën zgjedhore – LVV do të ketë numrin më të madh të anëtarëve

Kosovë
Kryesia mban mbledhje, në rend dite Ligji për festat zyrtare në Kosovë

Kryesia mban mbledhje, në rend dite Ligji për festat zyrtare në Kosovë

Kosovë
Kuvendi të enjten mban seancë për shënimin e përvjetorit të bombardimeve të NATO-s

Kuvendi të enjten mban seancë për shënimin e përvjetorit të bombardimeve të NATO-s

Kosovë
Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Kosovë
Të enjten Kuvendi mban seancë, do të diskutohet për dialogun me Serbinë

Të enjten Kuvendi mban seancë, do të diskutohet për dialogun me Serbinë

Kosovë
Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kosovë
Kuvendi të enjten mban seancë solemne

Kuvendi të enjten mban seancë solemne

Kosovë
Të enjten Kuvendi mblidhet në seancë plenare

Të enjten Kuvendi mblidhet në seancë plenare

Kosovë
​Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit, kjo është agjenda

​Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit, kjo është agjenda

Kosovë
Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit, ky është rendi i ditës

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit, ky është rendi i ditës

Kosovë
Paralajmërohet për të mërkurën mbajtja e mbledhjes së kryesisë së Kuvendit

Paralajmërohet për të mërkurën mbajtja e mbledhjes së kryesisë së Kuvendit

Kosovë