LAJMI I FUNDIT:

KRU Gjakova

29 Artikuj

Kryeshefi i KRU “Gjakova” që u arrestua nga INTERPOL-i, para disa javësh gjykata kishte gjetur se ishte emëruar jashtëligjshëm

Kryeshefi i KRU “Gjakova” që u arrestua nga INTERPOL-i, para disa javësh gjykata kishte gjetur se ishte emëruar jashtëligjshëm

Kosovë
Arrestimi i kryeshefit të KRU “Gjakova” në Bullgari – çfarë thanë nga kjo kompani e çka nga Ministria e Punëve të Jashtme

Arrestimi i kryeshefit të KRU “Gjakova” në Bullgari – çfarë thanë nga kjo kompani e çka nga Ministria e Punëve të Jashtme

Kosovë
Raportimet për arrestimin e kryeshefit, nga KRU “Gjakova” thonë se është në pushim vjetor

Raportimet për arrestimin e kryeshefit, nga KRU “Gjakova” thonë se është në pushim vjetor

Kosovë
Emërohen anëtarët e Bordit të KRU “Gjakova”

Emërohen anëtarët e Bordit të KRU “Gjakova”

Të Tjera
KRU “Gjakova” paralajmëron borxhlinjtë se do t’i dërgoj tek përmbaruesi

KRU “Gjakova” paralajmëron borxhlinjtë se do t’i dërgoj tek përmbaruesi

Të Tjera
Ndërpritet furnizimi me ujë në Zonën e Rahovecit, Prizrenit dhe disa fshatra të Gjakovës

Ndërpritet furnizimi me ujë në Zonën e Rahovecit, Prizrenit dhe disa fshatra të Gjakovës

Të Tjera
​Disa fshatra të Prizrenit do të përballen me reduktime të ujit çdo natë

​Disa fshatra të Prizrenit do të përballen me reduktime të ujit çdo natë

Komunat
Uji për pije, IKSHPK me njoftim për të gjitha rajonet e vendit

Uji për pije, IKSHPK me njoftim për të gjitha rajonet e vendit

Kosovë
Turbullira të ujit në zonën e “Rekës së Keqe” në Gjakovë, nuk lejohet për konsum

Turbullira të ujit në zonën e “Rekës së Keqe” në Gjakovë, nuk lejohet për konsum

Të Tjera
Emërohet Bordi i kompanisë rajonale të ujësjellësit ‘Gjakova’

Emërohet Bordi i kompanisë rajonale të ujësjellësit ‘Gjakova’

Ekonomi
Kandidati i Vetëvendosjes për asamblist zgjidhet kryeshef në KRU ”Gjakova”

Kandidati i Vetëvendosjes për asamblist zgjidhet kryeshef në KRU ”Gjakova”

Kosovë
Mbesin pa ujë tri fshatra të Gjakovë

Mbesin pa ujë tri fshatra të Gjakovë

Të Tjera
Qeveria emëron bordet e përkohshme të KRU ‘Gjakova’ dhe KRU ‘Mitrovica’

Qeveria emëron bordet e përkohshme të KRU ‘Gjakova’ dhe KRU ‘Mitrovica’

Të Tjera
Gjashtë fshatra të Rahovecit mbesin pa ujë

Gjashtë fshatra të Rahovecit mbesin pa ujë

Të Tjera
​KRU Gjakova paralajmëron padi ndaj atyre që ndërhyjnë në rrjetin e Ujësjellësit

​KRU Gjakova paralajmëron padi ndaj atyre që ndërhyjnë në rrjetin e Ujësjellësit

Të Tjera
Rahoveci dhe disa fshatra të Gjakovës pa ujë për disa orë

Rahoveci dhe disa fshatra të Gjakovës pa ujë për disa orë

Të Tjera
Disa fshatra të Gjakovës mbesin pa ujë

Disa fshatra të Gjakovës mbesin pa ujë

Të Tjera
KRU “Gjakova” apelon qytetarët të mos hedhin mbetjet inerte në rrjetin e kanalizimit

KRU “Gjakova” apelon qytetarët të mos hedhin mbetjet inerte në rrjetin e kanalizimit

Të Tjera
KRU ‘Gjakova’: Furnizimi me ujë të pijshëm po vazhdon pa probleme

KRU ‘Gjakova’: Furnizimi me ujë të pijshëm po vazhdon pa probleme

Të Tjera
Në Gjakovë për shkak të mungesës së rrymës, ndërpritet  furnizimi me ujë të pijshëm  

Në Gjakovë për shkak të mungesës së rrymës, ndërpritet  furnizimi me ujë të pijshëm  

Kosovë
KRU ‘Gjakova’: Ndërpritet furnizimi me ujë për 4 orë

KRU ‘Gjakova’: Ndërpritet furnizimi me ujë për 4 orë

Të Tjera
​KRU ”Gjakova” reagon ndaj vendimit të Qeverisë, thotë se do t’i drejtohet organeve të drejtësisë për shkarkim të pabazë

​KRU ”Gjakova” reagon ndaj vendimit të Qeverisë, thotë se do t’i drejtohet organeve të drejtësisë për shkarkim të pabazë

Kosovë
KRU ‘Gjakova’ bën thirrje për shpenzim racional të ujit

KRU ‘Gjakova’ bën thirrje për shpenzim racional të ujit

Të Tjera
KRU ‘Gjakova’: Shpërndarja e Coronavirusit nuk ndikon në cilësinë e ujit

KRU ‘Gjakova’: Shpërndarja e Coronavirusit nuk ndikon në cilësinë e ujit

Të Tjera