LAJMI I FUNDIT:

KPK

154 Artikuj

Osmani takon krerët e institucioneve të drejtësisë, flasin për reforma

Osmani takon krerët e institucioneve të drejtësisë, flasin për reforma

Drejtësi
Nënshkruhet memorandumi për luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit

Nënshkruhet memorandumi për luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit

Kosovë
​Kuvendi miraton projektligjin për KPK-në, por jo edhe atë për fertilizim të asistuar

​Kuvendi miraton projektligjin për KPK-në, por jo edhe atë për fertilizim të asistuar

Kosovë
“Dua të bëhem prokuror”, PSD vendos figurën e Kurtit para Kuvendit të Kosovës 

“Dua të bëhem prokuror”, PSD vendos figurën e Kurtit para Kuvendit të Kosovës 

Politikë
IKD, FOL dhe INPO: KPK të shpallë sa më parë konkursin e ri për Kryeprokuror të Shtetit

IKD, FOL dhe INPO: KPK të shpallë sa më parë konkursin e ri për Kryeprokuror të Shtetit

Drejtësi
Kritika për Projektligjin e KPK-së, kërkohet përfshirja e rekomandimeve të Komisionit të Venecias para miratimit në Kuvend

Kritika për Projektligjin e KPK-së, kërkohet përfshirja e rekomandimeve të Komisionit të Venecias para miratimit në Kuvend

Drejtësi
Szunyog: Sulmet e Qeverisë ndaj Prokurorisë minojnë pavarësinë institucionale, KPK të marrë përgjegjësinë për t’u siguruar që funksionet e duhura të menaxhimit janë në vend

Szunyog: Sulmet e Qeverisë ndaj Prokurorisë minojnë pavarësinë institucionale, KPK të marrë përgjegjësinë për t’u siguruar që funksionet e duhura të menaxhimit janë në vend

Drejtësi
​Kuvendi zgjedh anëtarin e KPK-së nga radhët e fakulteteve juridike

​Kuvendi zgjedh anëtarin e KPK-së nga radhët e fakulteteve juridike

Kosovë
IKD dhe familja Morina: KPK amnistoi prokuroren, neglizhenca e të cilës vrau Sebahate Morinën

IKD dhe familja Morina: KPK amnistoi prokuroren, neglizhenca e të cilës vrau Sebahate Morinën

Drejtësi
Ardian Hajdaraj kryesuesi i ri i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Ardian Hajdaraj kryesuesi i ri i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Drejtësi
Haxhiu kritikon opozitën, por nuk kursen as KPK-në e KGJK-në: Po kundërshtojnë reformat

Haxhiu kritikon opozitën, por nuk kursen as KPK-në e KGJK-në: Po kundërshtojnë reformat

Drejtësi
Kuvendi shkarkon Agron Bekën nga pozita e anëtarit në Këshillin Prokurorial

Kuvendi shkarkon Agron Bekën nga pozita e anëtarit në Këshillin Prokurorial

Kosovë
KPK rizgjedh Blerim Isufajn kryeprokuror të Prokurorisë Speciale

KPK rizgjedh Blerim Isufajn kryeprokuror të Prokurorisë Speciale

Kosovë
Pse për rastet e terrorizmit procedurat gjyqësore janë më të shpejta sesa për korrupsion?

Pse për rastet e terrorizmit procedurat gjyqësore janë më të shpejta sesa për korrupsion?

Drejtësi
Dërgimi i emrit të Isufajt për të dytën herë për dekretim për Kryeprokuror të Shtetit, flasin nga BE-ja: Procesi duhet të bazohet në merita

Dërgimi i emrit të Isufajt për të dytën herë për dekretim për Kryeprokuror të Shtetit, flasin nga BE-ja: Procesi duhet të bazohet në merita

Kosovë
Kryeziu: Presidentja duhet ta dërgojë në Kushtetuese kërkesën e KPK-së për Blerim Isufajn

Kryeziu: Presidentja duhet ta dërgojë në Kushtetuese kërkesën e KPK-së për Blerim Isufajn

Kosovë
KPK ia dërgon sërish presidentes emrin e Blerim Isufajt për dekretim

KPK ia dërgon sërish presidentes emrin e Blerim Isufajt për dekretim

Kosovë
Kryesuesi i KPK-së i shkruan letër Osmanit, pasi kjo e fundit nuk e dekretoi Isufajn për Kryeprokuror

Kryesuesi i KPK-së i shkruan letër Osmanit, pasi kjo e fundit nuk e dekretoi Isufajn për Kryeprokuror

Jehona Hulaj
Shefi i ri i EULEX-it takohet me kryesuesin e KPK-së: Sistemi prokurorial i Kosovës duhet të qëndrojë i pacenuar ndaj çfarëdolloj ndërhyrjeje politike

Shefi i ri i EULEX-it takohet me kryesuesin e KPK-së: Sistemi prokurorial i Kosovës duhet të qëndrojë i pacenuar ndaj çfarëdolloj ndërhyrjeje politike

Kosovë
Ministria e Drejtësisë insiston se Projektligji për Këshillin Prokurorial është në përputhje me Komisionin e Venecias

Ministria e Drejtësisë insiston se Projektligji për Këshillin Prokurorial është në përputhje me Komisionin e Venecias

Drejtësi
Ligji për KPK-në, Szunyog: Mirëpres gatishmërinë Konjufcës për konsultim me Komisionin e Venecias

Ligji për KPK-në, Szunyog: Mirëpres gatishmërinë Konjufcës për konsultim me Komisionin e Venecias

Kosovë
KPK reagon ndaj miratimit të Projektligjit të ri për KPK-në: Vazhdim i procesit të njëanshëm të Qeverisë së Kosovës

KPK reagon ndaj miratimit të Projektligjit të ri për KPK-në: Vazhdim i procesit të njëanshëm të Qeverisë së Kosovës

Kosovë