LAJMI I FUNDIT:

Këshilli Prokurorial i Kosovës

270 Artikuj

Ardian Hajdaraj kryesuesi i ri i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Ardian Hajdaraj kryesuesi i ri i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Drejtësi
Kushtetuesja konstatoi se i ishte shkelur e drejta për jetë Sebahate Morinës, KPK mjaftohet me 30% ulje të pagës për prokuroren Hava Krasniqi

Kushtetuesja konstatoi se i ishte shkelur e drejta për jetë Sebahate Morinës, KPK mjaftohet me 30% ulje të pagës për prokuroren Hava Krasniqi

Drejtësi
Shmangia nga tatimet i kushton buxhetit të Kosovës mbi 700 milionë euro

Shmangia nga tatimet i kushton buxhetit të Kosovës mbi 700 milionë euro

Ekonomi
Haxhiu: Nuk shoh përpjekje e as vullnet për reforma nga Këshilli Prokurorial

Haxhiu: Nuk shoh përpjekje e as vullnet për reforma nga Këshilli Prokurorial

Kosovë
Mosdekretimi i kryeprokurorit, Maloku: Ka dështuar Zyra e Presidentes

Mosdekretimi i kryeprokurorit, Maloku: Ka dështuar Zyra e Presidentes

Kosovë
Kurti u tha se nuk kanë ngritur aktakuza për sulmin terrorist në Banjskë, Këshilli Prokurorial: Kryeministri të qëndrojë larg institucioneve të sistemit prokurorial

Kurti u tha se nuk kanë ngritur aktakuza për sulmin terrorist në Banjskë, Këshilli Prokurorial: Kryeministri të qëndrojë larg institucioneve të sistemit prokurorial

Kosovë
IKD dhe FOL: Komisioni i Venecias nuk përkrahu ndryshimet e MD-së për rritjen e përkohshme të KPK-së deri në vitin 2026

IKD dhe FOL: Komisioni i Venecias nuk përkrahu ndryshimet e MD-së për rritjen e përkohshme të KPK-së deri në vitin 2026

Kosovë
Tahiri: Do t’i çojmë në Kushtetuese Ligjin për Fondin Sovran dhe shkarkimin e anëtarit të KPK-së

Tahiri: Do t’i çojmë në Kushtetuese Ligjin për Fondin Sovran dhe shkarkimin e anëtarit të KPK-së

Kosovë
Këshilli Prokurorial reagon pas shkarkimit të Agron Bekës: Kuvendi bëri shkelje ligjore

Këshilli Prokurorial reagon pas shkarkimit të Agron Bekës: Kuvendi bëri shkelje ligjore

Kosovë
Këshilli Prokurorial zgjedh edhe dy kryeprokuror në Prishtinë dhe Gjakovë

Këshilli Prokurorial zgjedh edhe dy kryeprokuror në Prishtinë dhe Gjakovë

Drejtësi
​Intervistohen kandidatët për Kryeprokuror të Prokurorisë Speciale, mes tyre edhe Blerim Isufaj

​Intervistohen kandidatët për Kryeprokuror të Prokurorisë Speciale, mes tyre edhe Blerim Isufaj

Kosovë
Kritikohet rikandidimi i Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Speciales

Kritikohet rikandidimi i Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Speciales

Kosovë
Këshilli Prokurorial i Kosovës thërret takim të jashtëzakonshëm

Këshilli Prokurorial i Kosovës thërret takim të jashtëzakonshëm

Kosovë
Dërgimi i emrit të Isufajt për të dytën herë për dekretim për Kryeprokuror të Shtetit, flasin nga BE-ja: Procesi duhet të bazohet në merita

Dërgimi i emrit të Isufajt për të dytën herë për dekretim për Kryeprokuror të Shtetit, flasin nga BE-ja: Procesi duhet të bazohet në merita

Kosovë
Çka përmban letra me të cilën KPK-ja ia dorëzoi Presidencës sërish emrin e Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit?

Çka përmban letra me të cilën KPK-ja ia dorëzoi Presidencës sërish emrin e Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit?

Drejtësi
KPK ia dërgon sërish presidentes emrin e Blerim Isufajt për dekretim

KPK ia dërgon sërish presidentes emrin e Blerim Isufajt për dekretim

Kosovë
Dy rrugët e Këshillit Prokurorial për përzgjedhjen e Kryeprokurorit të Shtetit

Dy rrugët e Këshillit Prokurorial për përzgjedhjen e Kryeprokurorit të Shtetit

Drejtësi
Cilat ishin gjetjet e shoqërisë civile për vlerësimin e Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit?

Cilat ishin gjetjet e shoqërisë civile për vlerësimin e Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit?

Kosovë
Mos dekretimi i Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit, Baraliu: Ka pasur shkelje në procedura

Mos dekretimi i Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit, Baraliu: Ka pasur shkelje në procedura

Kosovë
Shefi i ri i EULEX-it takohet me kryesuesin e KPK-së: Sistemi prokurorial i Kosovës duhet të qëndrojë i pacenuar ndaj çfarëdolloj ndërhyrjeje politike

Shefi i ri i EULEX-it takohet me kryesuesin e KPK-së: Sistemi prokurorial i Kosovës duhet të qëndrojë i pacenuar ndaj çfarëdolloj ndërhyrjeje politike

Kosovë
Osmani: Kërcënimet për emërimin e Kryeprokurorit erdhën nga persona brenda sistemit prokurorial

Osmani: Kërcënimet për emërimin e Kryeprokurorit erdhën nga persona brenda sistemit prokurorial

Kosovë
KPK i cilëson të paqëndrueshme arsyet e Osmanit për mosdekretimin e Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit

KPK i cilëson të paqëndrueshme arsyet e Osmanit për mosdekretimin e Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit

Kosovë
Vendimi për kryeprokurorin, Presidenca publikon dokumentin e dërguar në KPK

Vendimi për kryeprokurorin, Presidenca publikon dokumentin e dërguar në KPK

Kosovë
Osmani nuk e dekreton kryeprokurorin Blerim Isufaj, numëron shkeljet ligjore që kanë gjetur gjatë procesit

Osmani nuk e dekreton kryeprokurorin Blerim Isufaj, numëron shkeljet ligjore që kanë gjetur gjatë procesit

Kosovë