LAJMI I FUNDIT:

Keqperdorim i detyres zyrtare

56 Artikuj

Llogaritën në mënyrë të paligjshme taksën për komplekset luksoze, pezullohen nga detyra 4 zyrtarë të bashkisë Korçë

Llogaritën në mënyrë të paligjshme taksën për komplekset luksoze, pezullohen nga detyra 4 zyrtarë të bashkisë Korçë

Shqipëri
Ua dha 10 mijë euro për ta regjistruar si shtetas të Kosovës – gjykata shpall aktgjykim dënues ndaj tre të akuzuarve

Ua dha 10 mijë euro për ta regjistruar si shtetas të Kosovës – gjykata shpall aktgjykim dënues ndaj tre të akuzuarve

Drejtësi
Aktakuzë për keqpërdorim të detyrës ndaj një zyrtari të Komunës së Dragashit

Aktakuzë për keqpërdorim të detyrës ndaj një zyrtari të Komunës së Dragashit

Kosovë
Miftaraj reagon ndaj Krasniqit: Keqpërdorimi i detyrës zyrtare është nana dhe baba e veprës penale të korrupsionit

Miftaraj reagon ndaj Krasniqit: Keqpërdorimi i detyrës zyrtare është nana dhe baba e veprës penale të korrupsionit

Kosovë
Arrestimi i tetë doganierëve dhe një polici, prokurori Abazi tregon se në cilat lokacione u kryen kontrollet

Arrestimi i tetë doganierëve dhe një polici, prokurori Abazi tregon se në cilat lokacione u kryen kontrollet

Donjeta Zeqiraj
Paraburgim ndaj zyrtarit policor dhe dy qytetarëve, dyshohen për disa vepra penale

Paraburgim ndaj zyrtarit policor dhe dy qytetarëve, dyshohen për disa vepra penale

Kosovë
Ndalohen dy zyrtarë të lartë të Qendrës për Punë Sociale në Prishtinë, dyshohen për keqpërdorim të detyrës

Ndalohen dy zyrtarë të lartë të Qendrës për Punë Sociale në Prishtinë, dyshohen për keqpërdorim të detyrës

Kosovë
Arrestimi i tre personave, bastisjet në MINT e prona tjera dhe deklaratat – gjithçka rreth rastit të rezervave shtetërore

Arrestimi i tre personave, bastisjet në MINT e prona tjera dhe deklaratat – gjithçka rreth rastit të rezervave shtetërore

Kosovë
Arrestimet në MINT, presidentja Osmani: Të pritet epilogu i rastit

Arrestimet në MINT, presidentja Osmani: Të pritet epilogu i rastit

Kosovë
Ministri Krasniqi reagon pas raportimeve se po hetohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Ministri Krasniqi reagon pas raportimeve se po hetohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Kosovë
Lirohet nga paraburgimi ish-këshilltari i ministrit Peci

Lirohet nga paraburgimi ish-këshilltari i ministrit Peci

Kosovë
U suspenduan për rastin e vrasjes së Hamide Magashit – zyrtarët policorë kthehen në punë

U suspenduan për rastin e vrasjes së Hamide Magashit – zyrtarët policorë kthehen në punë

Donjeta Zeqiraj
Dy vite burgim me kusht dhe dy mijë euro gjobë ndaj të akuzuarit për mashtrim në prokurim publik

Dy vite burgim me kusht dhe dy mijë euro gjobë ndaj të akuzuarit për mashtrim në prokurim publik

Drejtësi
Vitin e kaluar 98 punonjës të Policisë janë arrestuar për keqpërdorimi të detyrës, e vepra të ndryshme penale

Vitin e kaluar 98 punonjës të Policisë janë arrestuar për keqpërdorimi të detyrës, e vepra të ndryshme penale

Kosovë
Pas arrestimit të nëntë zyrtarëve në Komunën e Lipjanit, Vetëvendosje kërkon dorëheqjen e Imri Ahmetit

Pas arrestimit të nëntë zyrtarëve në Komunën e Lipjanit, Vetëvendosje kërkon dorëheqjen e Imri Ahmetit

Kosovë
Komuna e Lipjanit pas arrestimit të nëntë zyrtarëve komunalë: Kontratat për stadiumin në Magure janë publike

Komuna e Lipjanit pas arrestimit të nëntë zyrtarëve komunalë: Kontratat për stadiumin në Magure janë publike

Kosovë
Kërkohet paraburgim për zyrtarin korrektues në Gjilan – dyshohet për dy vepra penale

Kërkohet paraburgim për zyrtarin korrektues në Gjilan – dyshohet për dy vepra penale

Kosovë
Arrestohet një zyrtar doganor në Han të Elezit, dyshohet për keqpërdorim të detyrës

Arrestohet një zyrtar doganor në Han të Elezit, dyshohet për keqpërdorim të detyrës

Kosovë
Arrestohet ish-rektori i Universitetit të Kragujevcit – pas dyshimeve se shqiptarë dhe kroatë kanë doktoruar aty, pa qenë fare në Serbi

Arrestohet ish-rektori i Universitetit të Kragujevcit – pas dyshimeve se shqiptarë dhe kroatë kanë doktoruar aty, pa qenë fare në Serbi

Botë
Prokuroria në Prizren ngrit aktakuzë kundër një përmbarueseje private për keqpërdorim të detyrës

Prokuroria në Prizren ngrit aktakuzë kundër një përmbarueseje private për keqpërdorim të detyrës

Kosovë
Komuna e Prizrenit reagon pasi gjykata ua caktoi një muaj paraburgim pesë zyrtarëve të saj

Komuna e Prizrenit reagon pasi gjykata ua caktoi një muaj paraburgim pesë zyrtarëve të saj

Kosovë
Kërkohet paraburgim ndaj pesë zyrtarëve të arrestuar në Komunën e Prizrenit

Kërkohet paraburgim ndaj pesë zyrtarëve të arrestuar në Komunën e Prizrenit

Kosovë
Kallëzim penal ndaj dy zyrtarëve të Ministrisë së Arsimit për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Kallëzim penal ndaj dy zyrtarëve të Ministrisë së Arsimit për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Kosovë
Aktakuzë ndaj tre zyrtarëve të Komunës së Novobërdës

Aktakuzë ndaj tre zyrtarëve të Komunës së Novobërdës

Kosovë