LAJMI I FUNDIT:

KEDS

1156 Artikuj

ZRRE-ja tregon tri arsyet për gjobitjen e KEK-ut dhe KOSTT-it

ZRRE-ja tregon tri arsyet për gjobitjen e KEK-ut dhe KOSTT-it

Energjetika
ZRRE: Marrëveshja me ‘Elektrosever’ ka ngecur te kontrata me KEDS-in

ZRRE: Marrëveshja me ‘Elektrosever’ ka ngecur te kontrata me KEDS-in

Energjetika
Kosova brenda muajit shkurt importoi 302GWh energji elektrike

Kosova brenda muajit shkurt importoi 302GWh energji elektrike

Energjetika
Vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet

Vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet

Energjetika
KEDS: Erërat dhe reshjet e borës shkaktojnë dëme në rrjetin elektrik, disa zona mbesin pa rrymë

KEDS: Erërat dhe reshjet e borës shkaktojnë dëme në rrjetin elektrik, disa zona mbesin pa rrymë

Energjetika
Qytetarët ankohen për shtrenjtimin e rrymës: E pa përballueshme, jemi lodhur

Qytetarët ankohen për shtrenjtimin e rrymës: E pa përballueshme, jemi lodhur

Energjetika
Punimet për siguri të sistemit, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Punimet për siguri të sistemit, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Energjetika
KEDS ndërton linjën e re mbi 60 km në Gjakovë, përfitojnë rreth 10 mijë qytetarë

KEDS ndërton linjën e re mbi 60 km në Gjakovë, përfitojnë rreth 10 mijë qytetarë

Energjetika
Punime për siguri në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Punime për siguri në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Energjetika
Vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten, për shkak të punimeve dhe sigurisë së sistemit energjetik

Vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten, për shkak të punimeve dhe sigurisë së sistemit energjetik

Energjetika
KEDS vazhdon investimet në rrjet për shërbime sa më kualitative në qytetin e Obiliqit

KEDS vazhdon investimet në rrjet për shërbime sa më kualitative në qytetin e Obiliqit

Energjetika
KEDS: Si pasojë e erërave mbesin pa energji elektrike disa lagje në Pejë

KEDS: Si pasojë e erërave mbesin pa energji elektrike disa lagje në Pejë

Energjetika
Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë ditës së martë – për shkak të sigurisë së sistemit

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë ditës së martë – për shkak të sigurisë së sistemit

Energjetika
Serbët në veri vazhdojnë të mos paguajnë asnjë cent për rrymë

Serbët në veri vazhdojnë të mos paguajnë asnjë cent për rrymë

Energjetika
Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Energjetika
Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Energjetika
Fejzullahu: Rryma do të shtrenjtohet rreth 15 për qind, kjo do të dihet saktë në mbledhjen e ardhshme

Fejzullahu: Rryma do të shtrenjtohet rreth 15 për qind, kjo do të dihet saktë në mbledhjen e ardhshme

Energjetika
Përgjatë marsit, KEDS zë mbi 500 konsumatorë duke e keqpërdorur energjinë elektrike

Përgjatë marsit, KEDS zë mbi 500 konsumatorë duke e keqpërdorur energjinë elektrike

Energjetika
Punimet në rrjet, KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

Punimet në rrjet, KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

Energjetika
Komunat ku do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë të martës për shkak të punimeve për siguri të sistemit

Komunat ku do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë të martës për shkak të punimeve për siguri të sistemit

Energjetika
Ndahen edhe 7.2 milionë euro për subvencionimin e energjisë elektrike

Ndahen edhe 7.2 milionë euro për subvencionimin e energjisë elektrike

Energjetika
Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Energjetika
Punimet në rrjet, KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten

Punimet në rrjet, KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten

Energjetika
Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

Energjetika