Kanye West

Kanye West

Kanye West është një reperi amerikan i lindur më 8 qershor të vitit 1977.

Ai është bashkëshorti i yllit të famshëm, Kim Kardashian, dhe kanë së bashku tre fëmijë: North, Saint dhe Chicago.

682 Artikuj