LAJMI I FUNDIT:

INDEP

53 Artikuj

“Rreth 70% e të rinjve kanë menduar ta lëshojnë Kosovën”, hulumtim nga INDEP për tri komuna të Kosovës – Pejë, Deçan dhe Junik

“Rreth 70% e të rinjve kanë menduar ta lëshojnë Kosovën”, hulumtim nga INDEP për tri komuna të Kosovës – Pejë, Deçan dhe Junik

Kosovë
Me dimrin Prishtinës i vjen edhe ajri i ndotur

Me dimrin Prishtinës i vjen edhe ajri i ndotur

Kosovë
Trepca - Minatoret - foto ridvan slivova

Shoqëria civile kërkon anulimin e konkursit për kryeshef në “Trepçë”

Të Tjera
Shoqëria civile kërkon të shuhet ndërmarrja që u themelua për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re”

Shoqëria civile kërkon të shuhet ndërmarrja që u themelua për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re”

Të Tjera
“Sinjale të këqija” për investitorët në energji të ripërtërishme

“Sinjale të këqija” për investitorët në energji të ripërtërishme

Energjetika
Ankandi i parë solar në Kosovë, INDEP reagon për shtyrjet e vazhdueshme në këtë proces

Ankandi i parë solar në Kosovë, INDEP reagon për shtyrjet e vazhdueshme në këtë proces

Energjetika
Subvencionimi energjisë elektrike, ekspertët e ekonomisë po e konsiderojnë si formë të gabuar

Subvencionimi energjisë elektrike, ekspertët e ekonomisë po e konsiderojnë si formë të gabuar

Energjetika
Shoqëria civile: Rekrutimi i pozitave të larta në administratën shtetërore me efikasitet të ulët

Shoqëria civile: Rekrutimi i pozitave të larta në administratën shtetërore me efikasitet të ulët

Të Tjera
GLPS, GAP e INDEP të shqetësuara që Qeveria nuk po e zbaton vendimet e gjykatave për kryeinspektorin e Punës

GLPS, GAP e INDEP të shqetësuara që Qeveria nuk po e zbaton vendimet e gjykatave për kryeinspektorin e Punës

Kosovë
Nuk dihet në çfarë faze është zbatimi i marrëveshjes me MCC

Nuk dihet në çfarë faze është zbatimi i marrëveshjes me MCC

Energjetika
GLPS, GAP dhe INDEP të shqetësuar me proceset rekrutuese në “Termokos” dhe “Ibër Lepenc”

GLPS, GAP dhe INDEP të shqetësuar me proceset rekrutuese në “Termokos” dhe “Ibër Lepenc”

Kosovë
Përgatitjet për dimër në Kosovë, ekspertët thonë se masat e Qeverisë janë të dobishme por të pamjaftueshme

Përgatitjet për dimër në Kosovë, ekspertët thonë se masat e Qeverisë janë të dobishme por të pamjaftueshme

Energjetika
Dyfishimi i tarifave të rrymës kundërshtohet nga ish-ministri i Energjisë, INDEP e arsyeton propozimin

Dyfishimi i tarifave të rrymës kundërshtohet nga ish-ministri i Energjisë, INDEP e arsyeton propozimin

Energjetika
​Ejupi: Kurti, fajtori kryesor për reduktimet me energji elektrike

​Ejupi: Kurti, fajtori kryesor për reduktimet me energji elektrike

Energjetika
​Dimër i vështirë për energjinë, pakënaqësi me përgatitjen e qeverisë

​Dimër i vështirë për energjinë, pakënaqësi me përgatitjen e qeverisë

Kosovë
​INDEP: Masat e Ringjalljes Ekonomike u zbatuan relativisht mirë

​INDEP: Masat e Ringjalljes Ekonomike u zbatuan relativisht mirë

Financa
E ardhmja e energjisë elektrike në Kosovë, në “7 Ditë me Panxhën”

E ardhmja e energjisë elektrike në Kosovë, në “7 Ditë me Panxhën”

Energjetika
Ngritja e çmimit të rrymës nga ZRrE-ja dhe kundërshtimet e opozitës – deklaratat e fundit rreth tarifave të reja

Ngritja e çmimit të rrymës nga ZRrE-ja dhe kundërshtimet e opozitës – deklaratat e fundit rreth tarifave të reja

Albert Spahiu
Tarifat e reja të rrymës, INDEP: Vendimi i ZRrE-së i ndikuar politikisht

Tarifat e reja të rrymës, INDEP: Vendimi i ZRrE-së i ndikuar politikisht

Energjetika
Shtrenjtimi i rrymës, sot përfundon afati për propozime në ZRRE

Shtrenjtimi i rrymës, sot përfundon afati për propozime në ZRRE

Energjetika
Shoqëria civile propozon strukturë të re të tarifave të energjisë elektrike

Shoqëria civile propozon strukturë të re të tarifave të energjisë elektrike

Energjetika
Kriza me energji elektrike: Si erdhi Kosova në këtë gjendje?

Kriza me energji elektrike: Si erdhi Kosova në këtë gjendje?

Energjetika
INDEP dhe BGF: Kriza energjetike është në radhë të parë krizë e vendimmarrjes dhe politikave të munguara

INDEP dhe BGF: Kriza energjetike është në radhë të parë krizë e vendimmarrjes dhe politikave të munguara

Energjetika
Mjeku: Qeveria dhe komunat të bashkëpunojnë për tërheqjen e investitorëve të huaj

Mjeku: Qeveria dhe komunat të bashkëpunojnë për tërheqjen e investitorëve të huaj

Të Tjera