LAJMI I FUNDIT:

Hysri Peqani

36 Artikuj

“Burdushi” dërgohet në vuajtje të dënimit me burg

“Burdushi” dërgohet në vuajtje të dënimit me burg

Drejtësi
Apeli refuzon ankesën e “Burdushit” ndaj vendimit për refuzimin e kërkesës për shtyrjen e vuajtjes së dënimit

Apeli refuzon ankesën e “Burdushit” ndaj vendimit për refuzimin e kërkesës për shtyrjen e vuajtjes së dënimit

Drejtësi
Gjykata e urdhëron “Burdushin” të shkojë në burg në shtator për vuajtjen e dënimit me 4 vjet e 6 muaj burgim

Gjykata e urdhëron “Burdushin” të shkojë në burg në shtator për vuajtjen e dënimit me 4 vjet e 6 muaj burgim

Kosovë
Apeli ia vërteton dënimin me burg dhe gjobë “Burdushit”

Apeli ia vërteton dënimin me burg dhe gjobë “Burdushit”

Drejtësi
‘Burdushi’: Me hajmali e fall s’e kam kriju pasurinë, qysh mundet të bazohet gjykata me qime e me dhe

‘Burdushi’: Me hajmali e fall s’e kam kriju pasurinë, qysh mundet të bazohet gjykata me qime e me dhe

Drejtësi
Prokuroria kërkon konfiskimin e 90 për qind të pasurisë së Burdushit

Prokuroria kërkon konfiskimin e 90 për qind të pasurisë së Burdushit

Drejtësi
Caktohet ekspertizë financiare në gjykimin ndaj “Burdushit”

Caktohet ekspertizë financiare në gjykimin ndaj “Burdushit”

Drejtësi
Gjykimi ndaj “Burdushit”, dëgjohet një dëshmitar dhe u lexuan deklaratat e tre të tjerëve

Gjykimi ndaj “Burdushit”, dëgjohet një dëshmitar dhe u lexuan deklaratat e tre të tjerëve

Drejtësi
Dëgjohen edhe tre dëshmitarë në gjykimin ndaj “Burdushit”, s’lejohet prapë publikimi i deklaratave të tyre

Dëgjohen edhe tre dëshmitarë në gjykimin ndaj “Burdushit”, s’lejohet prapë publikimi i deklaratave të tyre

Drejtësi
S’lejohet publikimi i dëshmive në gjykimin ndaj Hysri Peqanit – “Burdushit”, akuzohet se përmes mashtrimit përfitoi rreth 1 milion euro

S’lejohet publikimi i dëshmive në gjykimin ndaj Hysri Peqanit – “Burdushit”, akuzohet se përmes mashtrimit përfitoi rreth 1 milion euro

Drejtësi
Nuk lejohet publikimi i dëshmive në gjykimin ndaj “Burdushit”, akuzohet se përmes mashtrimit përfitoi rreth 1 milion euro

Nuk lejohet publikimi i dëshmive në gjykimin ndaj “Burdushit”, akuzohet se përmes mashtrimit përfitoi rreth 1 milion euro

Drejtësi
“Burdushi” përsëri deklarohet i pafajshëm për mashtrim dhe pasurim të kundërligjshëm deri në një milion euro

“Burdushi” përsëri deklarohet i pafajshëm për mashtrim dhe pasurim të kundërligjshëm deri në një milion euro

Kosovë
“Burdushi” kundërshton aktakuzën për mashtrim dhe pasurim të kundërligjshëm deri në një milion euro

“Burdushi” kundërshton aktakuzën për mashtrim dhe pasurim të kundërligjshëm deri në një milion euro

Kosovë
“Burdushi” kërkon të lirohet nga akuza për mashtrim, ose të rigjykohet

“Burdushi” kërkon të lirohet nga akuza për mashtrim, ose të rigjykohet

Drejtësi
“Burdushi” kërkon përjashtimin e trupit gjykues, dështon seanca në Apel

“Burdushi” kërkon përjashtimin e trupit gjykues, dështon seanca në Apel

Kosovë
Lirohet nga paraburgimi “Burdushi”

Lirohet nga paraburgimi “Burdushi”

Kronika e Zezë
“Burdushi” sërish shpallet fajtor për mashtrim, dënohet me 1 vjet burgim e 5 mijë euro gjobë

“Burdushi” sërish shpallet fajtor për mashtrim, dënohet me 1 vjet burgim e 5 mijë euro gjobë

Kosovë
Prokuroria në Prizren kërkon që Hysri Peqani, i njohur si “Burdushi”, të qëndrojë në burg

Prokuroria në Prizren kërkon që Hysri Peqani, i njohur si “Burdushi”, të qëndrojë në burg

Kosovë
Lirohet nga burgu Hysri Peqani, i njohur si Burdushi

Lirohet nga burgu Hysri Peqani, i njohur si Burdushi

Kosovë
Burdushi rrëfen se si provoi të kryejë vetëvrasjen në burg

Burdushi rrëfen se si provoi të kryejë vetëvrasjen në burg

Kosovë
Burdushi tenton të vetëvritet në Qendrën e Paraburgimit në Prizren

Burdushi tenton të vetëvritet në Qendrën e Paraburgimit në Prizren

Kronika e Zezë
Burdushi: Nuk po diskriminohem në baza etnike, thjeshtë jam viktimë e politikës

Burdushi: Nuk po diskriminohem në baza etnike, thjeshtë jam viktimë e politikës

Kosovë
‘Burdushi’ prej nesër hyn në grevë urie

‘Burdushi’ prej nesër hyn në grevë urie

Kosovë
Tokat e “Burdushit”

Tokat e “Burdushit”

Kosovë