LAJMI I FUNDIT:
Hashim Thaçi

Hashim Thaçi

6797 Artikuj

Dëshmitari i tetë fillon dëshminë në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Dëshmitari i tetë fillon dëshminë në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
“Burra”, Edi Rama publikon foton e Ali Ahmetit me babanë e Hashim Thaçit

“Burra”, Edi Rama publikon foton e Ali Ahmetit me babanë e Hashim Thaçit

Kosovë
Specialja: Thaçi u rikthye në objektin e paraburgimit brenda ditës

Specialja: Thaçi u rikthye në objektin e paraburgimit brenda ditës

Drejtësi
Ish-presidenti Thaçi vjen në Kosovë, shkak gjendja e përkeqësuar shëndetësore e nënës së tij

Ish-presidenti Thaçi vjen në Kosovë, shkak gjendja e përkeqësuar shëndetësore e nënës së tij

Kosovë
Grenell takon Ramën: Duhet bërë më shumë që Hashim Thaçi të lirohet nga Haga

Grenell takon Ramën: Duhet bërë më shumë që Hashim Thaçi të lirohet nga Haga

Shqipëri
Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon në qershor

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon në qershor

Drejtësi
Hagë, dëshmitari i shtatë intervistohet nga avokati i viktimave

Hagë, dëshmitari i shtatë intervistohet nga avokati i viktimave

Kosovë
​Dëshmitari i 6-të: Bënim roje fshati kishin frikë nga forcat serbe

​Dëshmitari i 6-të: Bënim roje fshati kishin frikë nga forcat serbe

Kosovë
Vazhdon seanca gjyqësore ndaj ish-krerëve të UÇK-së, dëgjohet dëshmitari i gjashtë

Vazhdon seanca gjyqësore ndaj ish-krerëve të UÇK-së, dëgjohet dëshmitari i gjashtë

Kosovë
​Dëshmitari i gjashtë nis dëshminë e tij në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

​Dëshmitari i gjashtë nis dëshminë e tij në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Sot seanca e radhës gjyqësore ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Sot seanca e radhës gjyqësore ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Kosovë
Përfundon seanca ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i pestë do vazhdojë dëshminë edhe në seancën e radhës

Përfundon seanca ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i pestë do vazhdojë dëshminë edhe në seancën e radhës

Drejtësi
Bëhet publike një pjesë nga dhënia e dëshmisë së dëshmitarit të pestë në gjykimin Thaçi dhe të tjerët

Bëhet publike një pjesë nga dhënia e dëshmisë së dëshmitarit të pestë në gjykimin Thaçi dhe të tjerët

Drejtësi
Rama në KiE: Tërhiqni mbrapsht raportin kundër UÇK-së, në vend të Thaçit mund të jetë Zelensky pas 10 vitesh

Rama në KiE: Tërhiqni mbrapsht raportin kundër UÇK-së, në vend të Thaçit mund të jetë Zelensky pas 10 vitesh

Shqipëri
Sot vazhdon seanca gjyqësore ndaj Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit

Sot vazhdon seanca gjyqësore ndaj Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit

Kosovë
Privilegjet e ish-presidentëve: Sejdiu mori mbi 300 mijë euro, Atifete Jahjaga rreth 170 mijë euro, Thaçi 83 mijë euro

Privilegjet e ish-presidentëve: Sejdiu mori mbi 300 mijë euro, Atifete Jahjaga rreth 170 mijë euro, Thaçi 83 mijë euro

Kosovë
Përfundon seanca, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon me 15 maj

Përfundon seanca, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon me 15 maj

Drejtësi
Intervistimi i dëshmitarit të katërt po vazhdon në seancë të mbyllur

Intervistimi i dëshmitarit të katërt po vazhdon në seancë të mbyllur

Kosovë
Seancë e mbyllur në Hagë, dëshmitari i katërt intervistohet nga prokuroria

Seancë e mbyllur në Hagë, dëshmitari i katërt intervistohet nga prokuroria

Kosovë
Zyra e Prokurorit të Specializuar paralajmëron sanksione për Dastid Pallaskën për shkak të deklaratave të tij

Zyra e Prokurorit të Specializuar paralajmëron sanksione për Dastid Pallaskën për shkak të deklaratave të tij

Drejtësi
​Përfundon seanca ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i katërt dëgjohet në seancë private

​Përfundon seanca ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i katërt dëgjohet në seancë private

Drejtësi
Mbrojtja e Thaçit kërkon kohë për diskutim me klientin para fillimit të kundërpyetjeve

Mbrojtja e Thaçit kërkon kohë për diskutim me klientin para fillimit të kundërpyetjeve

Kosovë
Dëshmitari i katërt në gjyqin ndaj Thaçit dhe të tjerëve po dëgjohet në seancë të mbyllur

Dëshmitari i katërt në gjyqin ndaj Thaçit dhe të tjerëve po dëgjohet në seancë të mbyllur

Kosovë
Të mërkurën vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Të mërkurën vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi