LAJMI I FUNDIT:
Hashim Thaçi

Hashim Thaçi

6759 Artikuj

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari serb pretendon se ishte ndaluar nga UÇK-ja

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari serb pretendon se ishte ndaluar nga UÇK-ja

Kosovë
Trupi gjykues kërkon shkurtimin e kohës për intervistimin e dëshmitarëve

Trupi gjykues kërkon shkurtimin e kohës për intervistimin e dëshmitarëve

Kosovë
Specialja vazhdon gjykimin ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Specialja vazhdon gjykimin ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Drejtësi
Nuk e solli dëshmitarin, gjykatësi paralajmëron sanksione për ZPS-në

Nuk e solli dëshmitarin, gjykatësi paralajmëron sanksione për ZPS-në

Kosovë
Thaçi dhe të tjerët, sot pritet të përfundojë dëshmia e dëshmitarit të nëntë

Thaçi dhe të tjerët, sot pritet të përfundojë dëshmia e dëshmitarit të nëntë

Drejtësi
Prokuroria përfundoi intervistimin e dëshmitarit të nëntë, në procesin gjyqësor Thaçi dhe të tjerët

Prokuroria përfundoi intervistimin e dëshmitarit të nëntë, në procesin gjyqësor Thaçi dhe të tjerët

Drejtësi
Mbrojtja e Thaçit vijon kundra-pyetjet për dëshmitarin e tetë të ZPS-së

Mbrojtja e Thaçit vijon kundra-pyetjet për dëshmitarin e tetë të ZPS-së

Drejtësi
Specialja në çështjen Thaçi dhe të tjerët pranon si provë materiale një dokument të propozuar nga ZPS

Specialja në çështjen Thaçi dhe të tjerët pranon si provë materiale një dokument të propozuar nga ZPS

Drejtësi
​Avokati i Thaçit kundërshton pyetjen e prokurores: Janë spekulime

​Avokati i Thaçit kundërshton pyetjen e prokurores: Janë spekulime

Kosovë
Dëshmitari i ZPS-së pretendon se në Bajgorë ishte qendra e ndalimit ku mbaheshin civilë

Dëshmitari i ZPS-së pretendon se në Bajgorë ishte qendra e ndalimit ku mbaheshin civilë

Drejtësi
Dëshmitari i tetë fillon dëshminë në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Dëshmitari i tetë fillon dëshminë në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
“Burra”, Edi Rama publikon foton e Ali Ahmetit me babanë e Hashim Thaçit

“Burra”, Edi Rama publikon foton e Ali Ahmetit me babanë e Hashim Thaçit

Kosovë
Specialja: Thaçi u rikthye në objektin e paraburgimit brenda ditës

Specialja: Thaçi u rikthye në objektin e paraburgimit brenda ditës

Drejtësi
Ish-presidenti Thaçi vjen në Kosovë, shkak gjendja e përkeqësuar shëndetësore e nënës së tij

Ish-presidenti Thaçi vjen në Kosovë, shkak gjendja e përkeqësuar shëndetësore e nënës së tij

Kosovë
Grenell takon Ramën: Duhet bërë më shumë që Hashim Thaçi të lirohet nga Haga

Grenell takon Ramën: Duhet bërë më shumë që Hashim Thaçi të lirohet nga Haga

Shqipëri
Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon në qershor

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon në qershor

Drejtësi
Hagë, dëshmitari i shtatë intervistohet nga avokati i viktimave

Hagë, dëshmitari i shtatë intervistohet nga avokati i viktimave

Kosovë
​Dëshmitari i 6-të: Bënim roje fshati kishin frikë nga forcat serbe

​Dëshmitari i 6-të: Bënim roje fshati kishin frikë nga forcat serbe

Kosovë
Vazhdon seanca gjyqësore ndaj ish-krerëve të UÇK-së, dëgjohet dëshmitari i gjashtë

Vazhdon seanca gjyqësore ndaj ish-krerëve të UÇK-së, dëgjohet dëshmitari i gjashtë

Kosovë
​Dëshmitari i gjashtë nis dëshminë e tij në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

​Dëshmitari i gjashtë nis dëshminë e tij në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Sot seanca e radhës gjyqësore ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Sot seanca e radhës gjyqësore ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Kosovë
Përfundon seanca ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i pestë do vazhdojë dëshminë edhe në seancën e radhës

Përfundon seanca ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i pestë do vazhdojë dëshminë edhe në seancën e radhës

Drejtësi
Bëhet publike një pjesë nga dhënia e dëshmisë së dëshmitarit të pestë në gjykimin Thaçi dhe të tjerët

Bëhet publike një pjesë nga dhënia e dëshmisë së dëshmitarit të pestë në gjykimin Thaçi dhe të tjerët

Drejtësi
Rama në KiE: Tërhiqni mbrapsht raportin kundër UÇK-së, në vend të Thaçit mund të jetë Zelensky pas 10 vitesh

Rama në KiE: Tërhiqni mbrapsht raportin kundër UÇK-së, në vend të Thaçit mund të jetë Zelensky pas 10 vitesh

Shqipëri