LAJMI I FUNDIT:
Hashim Thaçi

Hashim Thaçi

6760 Artikuj

Rama në KiE: Tërhiqni mbrapsht raportin kundër UÇK-së, në vend të Thaçit mund të jetë Zelensky pas 10 vitesh

Rama në KiE: Tërhiqni mbrapsht raportin kundër UÇK-së, në vend të Thaçit mund të jetë Zelensky pas 10 vitesh

Shqipëri
Sot vazhdon seanca gjyqësore ndaj Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit

Sot vazhdon seanca gjyqësore ndaj Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit

Kosovë
Privilegjet e ish-presidentëve: Sejdiu mori mbi 300 mijë euro, Atifete Jahjaga rreth 170 mijë euro, Thaçi 83 mijë euro

Privilegjet e ish-presidentëve: Sejdiu mori mbi 300 mijë euro, Atifete Jahjaga rreth 170 mijë euro, Thaçi 83 mijë euro

Kosovë
Përfundon seanca, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon me 15 maj

Përfundon seanca, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon me 15 maj

Drejtësi
Intervistimi i dëshmitarit të katërt po vazhdon në seancë të mbyllur

Intervistimi i dëshmitarit të katërt po vazhdon në seancë të mbyllur

Kosovë
Seancë e mbyllur në Hagë, dëshmitari i katërt intervistohet nga prokuroria

Seancë e mbyllur në Hagë, dëshmitari i katërt intervistohet nga prokuroria

Kosovë
Zyra e Prokurorit të Specializuar paralajmëron sanksione për Dastid Pallaskën për shkak të deklaratave të tij

Zyra e Prokurorit të Specializuar paralajmëron sanksione për Dastid Pallaskën për shkak të deklaratave të tij

Drejtësi
​Përfundon seanca ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i katërt dëgjohet në seancë private

​Përfundon seanca ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i katërt dëgjohet në seancë private

Drejtësi
Mbrojtja e Thaçit kërkon kohë për diskutim me klientin para fillimit të kundërpyetjeve

Mbrojtja e Thaçit kërkon kohë për diskutim me klientin para fillimit të kundërpyetjeve

Kosovë
Dëshmitari i katërt në gjyqin ndaj Thaçit dhe të tjerëve po dëgjohet në seancë të mbyllur

Dëshmitari i katërt në gjyqin ndaj Thaçit dhe të tjerëve po dëgjohet në seancë të mbyllur

Kosovë
Të mërkurën vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Të mërkurën vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Paneli i Apelit refuzoi kërkesat e 20 personave për të marrë pjesë si viktima në rastin e Thaçit dhe të tjerëve

Paneli i Apelit refuzoi kërkesat e 20 personave për të marrë pjesë si viktima në rastin e Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Apeli i Speciales ua refuzon 20 personave statusin e viktimave

Apeli i Speciales ua refuzon 20 personave statusin e viktimave

Drejtësi
Lladrovci takon Thaçin dhe Veselin në Hagë

Lladrovci takon Thaçin dhe Veselin në Hagë

Kosovë
Seanca të mbyllura në mbrojtje të dëshmitarëve

Seanca të mbyllura në mbrojtje të dëshmitarëve

Drejtësi
Rama shkruan për ditëlindjen e Thaçit: Ai është i marrë peng nga bashkësia e lartë ndërkombëtare

Rama shkruan për ditëlindjen e Thaçit: Ai është i marrë peng nga bashkësia e lartë ndërkombëtare

Kosovë
Hashim Thaçi mbush 55 vjet

Hashim Thaçi mbush 55 vjet

Kosovë
Zëri i Amerikës: Pse është i rëndësishëm procesi gjyqësor ndaj ish drejtuesve të UÇK-së?

Zëri i Amerikës: Pse është i rëndësishëm procesi gjyqësor ndaj ish drejtuesve të UÇK-së?

Drejtësi
Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon më 10 maj

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon më 10 maj

Drejtësi
Thaçit dhe Veselit i vazhdohet masa e paraburgimit

Thaçit dhe Veselit i vazhdohet masa e paraburgimit

Drejtësi
​Mbrojtja nis intervistimin e dëshmitarit të dytë në rastin Thaçi dhe të tjerët

​Mbrojtja nis intervistimin e dëshmitarit të dytë në rastin Thaçi dhe të tjerët

Kosovë
Kujtimet e Vuçiqit nga negociatat në Bruksel: Kisha bisedë të pakëndshme me Thaçin – fjeta në dysheme

Kujtimet e Vuçiqit nga negociatat në Bruksel: Kisha bisedë të pakëndshme me Thaçin – fjeta në dysheme

Kosovë
Përfundon seanca e sotme ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i prokurorisë u dëgjua tërësisht në seancë private

Përfundon seanca e sotme ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i prokurorisë u dëgjua tërësisht në seancë private

Drejtësi
Seancë e mbyllur në Hagë, vazhdon intervistimi i dëshmitarit të dytë

Seancë e mbyllur në Hagë, vazhdon intervistimi i dëshmitarit të dytë

Drejtësi