LAJMI I FUNDIT:

Google

829 Artikuj

Google konfrontohet me Indinë shkaku i përgjigjes së chatbot-it me Inteligjencë Artificiale

Google konfrontohet me Indinë shkaku i përgjigjes së chatbot-it me Inteligjencë Artificiale

Lajme Teknologji
Google Keep e fuqizuar nga Inteligjenca Artificiale do të ju ndihmojë në krijimin e listave

Google Keep e fuqizuar nga Inteligjenca Artificiale do të ju ndihmojë në krijimin e listave

Lajme Teknologji
Fshini këto aplikacione nga telefoni përpara se t’i shpenzojnë të gjitha paratë nga llogaritë e juaja bankare

Fshini këto aplikacione nga telefoni përpara se t’i shpenzojnë të gjitha paratë nga llogaritë e juaja bankare

Këshilla Teknologjike
Google shpjegon se çfarë shkoi keq me gjenerimin e imazheve me Al nga Gemini

Google shpjegon se çfarë shkoi keq me gjenerimin e imazheve me Al nga Gemini

Lajme Teknologji
Sa fatalistë duhet të jemi për AI-në?

Sa fatalistë duhet të jemi për AI-në?

John Thornhill
A po i jep fund Google aplikacionit Gmail?

A po i jep fund Google aplikacionit Gmail?

Aplikacione
Google ndalon gjeneratorin e imazheve Gemini, Inteligjenca Artificiale krijoi fotografi të pasakta historike

Google ndalon gjeneratorin e imazheve Gemini, Inteligjenca Artificiale krijoi fotografi të pasakta historike

Lajme Teknologji
Apple thuhet se po përballet me një gjobë prej 500 milionë eurosh nga BE-ja për kufizimet e qasjeve në transmetimin e muzikës

Apple thuhet se po përballet me një gjobë prej 500 milionë eurosh nga BE-ja për kufizimet e qasjeve në transmetimin e muzikës

Lajme Teknologji
Një truk i fshehur i Google Maps – që shumë pak njerëz e dinë

Një truk i fshehur i Google Maps – që shumë pak njerëz e dinë

Aplikacione
Google konfirmon specifikat e modelit të ardhshëm A35 nga Samsung

Google konfirmon specifikat e modelit të ardhshëm A35 nga Samsung

Lajme Teknologji
Njihuni me versionin Gemini 1.5, modeli me Inteligjencë Artificiale i Google me përmirësime të mëdha nga modeli paraardhës

Njihuni me versionin Gemini 1.5, modeli me Inteligjencë Artificiale i Google me përmirësime të mëdha nga modeli paraardhës

Lajme Teknologji
Pse po zhgënjehen përdoruesit me telefonat inteligjent Apple dhe Samsung?

Pse po zhgënjehen përdoruesit me telefonat inteligjent Apple dhe Samsung?

Lajme Teknologji
Veçori që shumëkush e ka pritur – si mund t’i editoni tekstin që e keni dërguar në telefonat Android

Veçori që shumëkush e ka pritur – si mund t’i editoni tekstin që e keni dërguar në telefonat Android

Mobile
Cilat harta për vetura janë më të mirat?

Cilat harta për vetura janë më të mirat?

Lajme Teknologji
Google premton 25 milionë euro investime në trajnimet për Inteligjencë Artificiale

Google premton 25 milionë euro investime në trajnimet për Inteligjencë Artificiale

Lajme Teknologji
Google ridizajnon aplikacionin e navigimit Google Maps

Google ridizajnon aplikacionin e navigimit Google Maps

Lajme Teknologji
Google riemëron chatbotin me Inteligjencë Artificiale – ka edhe një risi për klientët

Google riemëron chatbotin me Inteligjencë Artificiale – ka edhe një risi për klientët

Lajme Teknologji
Sa klikime ka videoja e parë e ngarkuar në YouTube?

Sa klikime ka videoja e parë e ngarkuar në YouTube?

Lajme Teknologji
​Kompanitë kosovare nuk mund të ekspozojnë produktet e tyre në Apple dhe Google

​Kompanitë kosovare nuk mund të ekspozojnë produktet e tyre në Apple dhe Google

Lajme Teknologji
Kompanitë me “bereqetin” më të madh në botë – firmat në sektorin e IT-s dominojnë në tregun global

Kompanitë me “bereqetin” më të madh në botë – firmat në sektorin e IT-s dominojnë në tregun global

Botë
SHBA nis hetimet ndaj gjigantëve teknologjik

SHBA nis hetimet ndaj gjigantëve teknologjik

Lajme Teknologji
Sistemi Android Auto i Google do t’u përgjigjet mesazheve ndërsa jeni duke vozitur

Sistemi Android Auto i Google do t’u përgjigjet mesazheve ndërsa jeni duke vozitur

Auto Lajme
Google prezanton opsionin “Circle to Search”

Google prezanton opsionin “Circle to Search”

Lajme Teknologji
Hakerët kanë depërtuar pa fjalëkalim në llogaritë e Google

Hakerët kanë depërtuar pa fjalëkalim në llogaritë e Google

Lajme Teknologji