LAJMI I FUNDIT:

Gjykata e Apelit e Maqedonisë

222 Artikuj

Sasho Mijallkov të enjten lirohet nga burgu

Sasho Mijallkov të enjten lirohet nga burgu

Maqedonia e Veriut
Gjykata e Apelit shfuqizoi aktgjykimin për rastin “Lidhja Ndërkombëtare, i akuzuar ishte “Boki 13”

Gjykata e Apelit shfuqizoi aktgjykimin për rastin “Lidhja Ndërkombëtare, i akuzuar ishte “Boki 13”

Gjyqësi
Gjykata e Apelit: Janakieski do të del nga burgu në muajin qershor

Gjykata e Apelit: Janakieski do të del nga burgu në muajin qershor

Gjyqësi
Gjykata e Apelit pranon ankesën e Mijallkovit, Penalja të vendosë për lirimin e tij

Gjykata e Apelit pranon ankesën e Mijallkovit, Penalja të vendosë për lirimin e tij

Gjyqësi
Në Gjykatën e Apelit në Shtip janë vetëm katër gjyqtarë

Në Gjykatën e Apelit në Shtip janë vetëm katër gjyqtarë

Maqedonia e Veriut
Mijallkov me kërkesë në Gjykatën e Apelit, kërkon ulje të dënimit me burg

Mijallkov me kërkesë në Gjykatën e Apelit, kërkon ulje të dënimit me burg

Gjyqësi
Gjykata e Apelit e ktheu rastin “Talir 2” në rigjykim në gjykatën e shkallës së parë

Gjykata e Apelit e ktheu rastin “Talir 2” në rigjykim në gjykatën e shkallës së parë

Gjyqësi
Prokuroria kërkon shfuqizimin e aktgjykimit të shkallës së parë për rastin “Talir 2”, rasti të kthehet në rivendim

Prokuroria kërkon shfuqizimin e aktgjykimit të shkallës së parë për rastin “Talir 2”, rasti të kthehet në rivendim

Politikë
Zgjedhja e gjykatësve të rinj në Apel mund t’i kthejë “Llaskarcën”, “Titanikun” dhe “Talir” nga fillimi

Zgjedhja e gjykatësve të rinj në Apel mund t’i kthejë “Llaskarcën”, “Titanikun” dhe “Talir” nga fillimi

Gjyqësi
Këshilli Gjyqësor zgjodhi tetë gjyqtarë të ri në Gjykatën e Apelit në Shkup

Këshilli Gjyqësor zgjodhi tetë gjyqtarë të ri në Gjykatën e Apelit në Shkup

Gjyqësi
Këshilli Gjyqësor zgjodhi katër gjykatës në Gjykatën e Apelit, mes tyre një shqiptar

Këshilli Gjyqësor zgjodhi katër gjykatës në Gjykatën e Apelit, mes tyre një shqiptar

Gjyqësi
Sasho Mijallkov dhe Menduh Thaçi shpëtojnë nga burgu në rastin “Titanik 2”

Sasho Mijallkov dhe Menduh Thaçi shpëtojnë nga burgu në rastin “Titanik 2”

Gjyqësi
Gjykata e Apelit ia heq arrestin shtëpiak Dragi Rashkovskit

Gjykata e Apelit ia heq arrestin shtëpiak Dragi Rashkovskit

Gjyqësi
Gjykata e Apelit konfirmoi dënimet me burg për vrasësit e hendbollistit kroat Denis Tot

Gjykata e Apelit konfirmoi dënimet me burg për vrasësit e hendbollistit kroat Denis Tot

Gjyqësi
Seanca publike në Gjykatën e Apelit për rastin “Talir 2” do të mbahet më 29 shtator

Seanca publike në Gjykatën e Apelit për rastin “Talir 2” do të mbahet më 29 shtator

Gjyqësi
Gjykata e Apelit ndryshoi një pjesë të dënimeve për rastin “Titanik”, Jankulloska dënohet me kusht

Gjykata e Apelit ndryshoi një pjesë të dënimeve për rastin “Titanik”, Jankulloska dënohet me kusht

Gjyqësi
Gjykata e Apelit i miratoi pjesërisht ankesat e pronarit të portalit “DokazM”

Gjykata e Apelit i miratoi pjesërisht ankesat e pronarit të portalit “DokazM”

Gjyqësi