LAJMI I FUNDIT:

Gjoba ne trafik

64 Artikuj

Gjoba për 159 shoferë në Shkup, 40 për vozitje të shpejtë

Gjoba për 159 shoferë në Shkup, 40 për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
Policia e Ferizajt shqipton 16 gjoba kundërvajtësve për motoçikleta

Policia e Ferizajt shqipton 16 gjoba kundërvajtësve për motoçikleta

Kronika e Zezë
136 gjoba në Shkup, 53 për tejkalim të shpejtësisë

136 gjoba në Shkup, 53 për tejkalim të shpejtësisë

Maqedonia e Veriut
177 sanksione për shoferët në Shkup, 38 për vozitje të shpejtë

177 sanksione për shoferët në Shkup, 38 për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
Gjoba për 112 shoferë në Shkup, 21 për vozitje të shpejtë

Gjoba për 112 shoferë në Shkup, 21 për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
MPB: 244 gjoba në Shkup, 117 për tejkalim të shpejtësisë

MPB: 244 gjoba në Shkup, 117 për tejkalim të shpejtësisë

Maqedonia e Veriut
155 gjoba në Shkup, 35 për tejkalim të shpejtësisë

155 gjoba në Shkup, 35 për tejkalim të shpejtësisë

Maqedonia e Veriut
Voziti 192 km/h, Policia e gjobit me 300 euro, 3 pikë negative dhe 3 muaj ndalim të vozitjes

Voziti 192 km/h, Policia e gjobit me 300 euro, 3 pikë negative dhe 3 muaj ndalim të vozitjes

Kronika e Zezë
Në Shkup janë shqiptuar 152 gjoba në komunikacion, 45 për tejkalim të shpejtësisë

Në Shkup janë shqiptuar 152 gjoba në komunikacion, 45 për tejkalim të shpejtësisë

Maqedonia e Veriut
Policia në Shkup gjobit mbi 240 vozitës – 74 prej tyre për vozitje të shpejtë

Policia në Shkup gjobit mbi 240 vozitës – 74 prej tyre për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
Gjobiten 334 shoferë në Shkup, 200 prej tyre për vozitje të shpejtë

Gjobiten 334 shoferë në Shkup, 200 prej tyre për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
211 gjoba në Shkup, 73 për vozitje të shpejtë

211 gjoba në Shkup, 73 për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
264 shoferë të sanksionuar në Shkup: 88 për vozitje të shpejtë

264 shoferë të sanksionuar në Shkup: 88 për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
Policia në Ferizaj brenda javës shqiptoi mbi 1 mijë e 200 gjoba kundërvajtëse, hoqi edhe 21 patentë shoferë

Policia në Ferizaj brenda javës shqiptoi mbi 1 mijë e 200 gjoba kundërvajtëse, hoqi edhe 21 patentë shoferë

Siguri
Në Shkup 136 gjoba në komunikacion, 60 për vozitje të shpejtë

Në Shkup 136 gjoba në komunikacion, 60 për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
Voziti autobusin 133 km/h në zonën e kufizimit 50, Policia e dënon 21 vjeçarin me tre muaj heqje të patent-shoferit

Voziti autobusin 133 km/h në zonën e kufizimit 50, Policia e dënon 21 vjeçarin me tre muaj heqje të patent-shoferit

Kronika e Zezë
Sanksionohen 174 shoferë në Shkup, 11 prej tyre nën ndikimin e alkoolit

Sanksionohen 174 shoferë në Shkup, 11 prej tyre nën ndikimin e alkoolit

Maqedonia e Veriut
Në Shkup sanksionohen 190 vozitës, 21 për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit

Në Shkup sanksionohen 190 vozitës, 21 për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit

Maqedonia e Veriut
Shkup, 126 shoferë të sanksionuar gjatë 24 orëve të fundit

Shkup, 126 shoferë të sanksionuar gjatë 24 orëve të fundit

Maqedonia e Veriut
Në Shkup sanksionohen 203 shoferë, 36 për tejkalim të shpejtësisë

Në Shkup sanksionohen 203 shoferë, 36 për tejkalim të shpejtësisë

Maqedonia e Veriut
Policia shqipton 235 gjoba për kundërvajtje për mjetet transportuese

Policia shqipton 235 gjoba për kundërvajtje për mjetet transportuese

Kosovë
Shkup: 180 gjoba për shoferët në një ditë

Shkup: 180 gjoba për shoferët në një ditë

Maqedonia e Veriut
​Gjobitet shoferi nga Ferizaj për tejkalim të shpejtësisë

​Gjobitet shoferi nga Ferizaj për tejkalim të shpejtësisë

Kronika e Zezë
Policia e një qyteti në Arkansas, tërë vitin nuk do të shqiptojnë tiketa për tejkalim të shpejtësisë

Policia e një qyteti në Arkansas, tërë vitin nuk do të shqiptojnë tiketa për tejkalim të shpejtësisë

Auto Fun