LAJMI I FUNDIT:

Fermerët

133 Artikuj

Fermerët e vegjël të Divjakës kërkojnë më shumë subvencione, problem largimi i të rinjve dhe kostot e punës

Fermerët e vegjël të Divjakës kërkojnë më shumë subvencione, problem largimi i të rinjve dhe kostot e punës

Shqipëri
Fermerët e Lushnjës, Beratit dhe Fierit në protestë, ankohen për çmimet

Fermerët e Lushnjës, Beratit dhe Fierit në protestë, ankohen për çmimet

Shqipëri
Komuna e Prishtinës njofton fermerët se është hapur aplikimi për pajisje bujqësore dhe për serra

Komuna e Prishtinës njofton fermerët se është hapur aplikimi për pajisje bujqësore dhe për serra

Bujqësi
Fermerët e serrave në Shqipëri të dëshpëruar nga çmimet e ulëta të shitjes, hedhin prodhimin në kanal

Fermerët e serrave në Shqipëri të dëshpëruar nga çmimet e ulëta të shitjes, hedhin prodhimin në kanal

Shqipëri
Fermerët grekë dalin në grevë, bllokohet lëvizja në kufi me Shqipërinë

Fermerët grekë dalin në grevë, bllokohet lëvizja në kufi me Shqipërinë

Shqipëri
Fermerët e dëmtuar thonë se kishin marrë kredi për të paguar participimin e grantit që nuk e morën kurrë

Fermerët e dëmtuar thonë se kishin marrë kredi për të paguar participimin e grantit që nuk e morën kurrë

Kosovë
Fermerët bllokojnë rrugët e qyteteve spanjolle, mbi 1 mijë traktorë nisen drejt Barcelonës

Fermerët bllokojnë rrugët e qyteteve spanjolle, mbi 1 mijë traktorë nisen drejt Barcelonës

Evropa
Fermerët spanjollë i bashkohen valës së protestave evropiane

Fermerët spanjollë i bashkohen valës së protestave evropiane

Evropa
Zemërimi i fermerëve evropianë arrin në Bruksel

Zemërimi i fermerëve evropianë arrin në Bruksel

Evropa
Fermerët bllokojnë Brukselin, djegin goma pranë Parlamentit Evropian

Fermerët bllokojnë Brukselin, djegin goma pranë Parlamentit Evropian

Evropa
Fermerët protestues të Francës “rrethojnë Parisin” me barrikada – në pritje të ndihmës nga qeveria

Fermerët protestues të Francës “rrethojnë Parisin” me barrikada – në pritje të ndihmës nga qeveria

Evropa
Një fermere gjen vdekjen, bashkëshorti dhe vajza e saj lëndohen rëndë – ndërsa një makinë “përplaset” për protestuesit në Francë

Një fermere gjen vdekjen, bashkëshorti dhe vajza e saj lëndohen rëndë – ndërsa një makinë “përplaset” për protestuesit në Francë

Evropa
Fermerët e Fierit dhe Mallakastrës protestë për çmimin e qumështit

Fermerët e Fierit dhe Mallakastrës protestë për çmimin e qumështit

Shqipëri
Pse Gjermania ka frikë nga “protestat e mëdha” që fillojnë të hënën dhe do të zgjasin një javë?

Pse Gjermania ka frikë nga “protestat e mëdha” që fillojnë të hënën dhe do të zgjasin një javë?

Evropa
​Fermerët duhet të jenë të gatshëm për organizimin e tregut të përbashkët deri më 2030

​Fermerët duhet të jenë të gatshëm për organizimin e tregut të përbashkët deri më 2030

Bujqësi
Qeveria aprovon vendimin: Do të rindërtohen shtëpitë e dëmtuara në veri gjatë luftës së vitit 1998/99

Qeveria aprovon vendimin: Do të rindërtohen shtëpitë e dëmtuara në veri gjatë luftës së vitit 1998/99

Kosovë
Vonohet shpërndarja e subvencioneve për shumicën e fermerëve, Ministria e Bujqësisë tregon arsyet

Vonohet shpërndarja e subvencioneve për shumicën e fermerëve, Ministria e Bujqësisë tregon arsyet

Bujqësi
Përfundojnë korrje-shirjet, disa fermerë ankohen se ende nuk i kanë marrë subvencionet

Përfundojnë korrje-shirjet, disa fermerë ankohen se ende nuk i kanë marrë subvencionet

Bujqësi
Çmimi i ulët i grurit, ekspertët udhëzojnë fermerët të magazinojnë mallin dhe ta shesin në vjeshtë

Çmimi i ulët i grurit, ekspertët udhëzojnë fermerët të magazinojnë mallin dhe ta shesin në vjeshtë

Shqipëri
Sezon i mbarë për kultivuesit e shalqinjve, fermeri: Çmimi ka qenë shumë i kënaqur për këtë vit

Sezon i mbarë për kultivuesit e shalqinjve, fermeri: Çmimi ka qenë shumë i kënaqur për këtë vit

Shqipëri
Fermerët në Maqedoni të pakënaqur me çmimin e grurit

Fermerët në Maqedoni të pakënaqur me çmimin e grurit

Ekonomi
Ministria e Bujqësisë tregon se janë proceduar 2 milionë euro pagesa për fermerët

Ministria e Bujqësisë tregon se janë proceduar 2 milionë euro pagesa për fermerët

Bujqësi
Subvencionet nga Ministria e Bujqësisë, sot hapet thirrja për fermerët

Subvencionet nga Ministria e Bujqësisë, sot hapet thirrja për fermerët

Bujqësi
Peci: Qeveritë e të së kaluarës kanë abuzuar me fermerët

Peci: Qeveritë e të së kaluarës kanë abuzuar me fermerët

Bujqësi