LAJMI I FUNDIT:

Feng shui

32 Artikuj

Feng shui dhe dhembjet kronike: Si ndikon kaosi në shtëpi ndaj shqetësimeve tuaja

Feng shui dhe dhembjet kronike: Si ndikon kaosi në shtëpi ndaj shqetësimeve tuaja

Të tjera
Tri ngjyra do të dominojnë në vitin 2024 për mirëqenien në shtëpinë tuaj

Tri ngjyra do të dominojnë në vitin 2024 për mirëqenien në shtëpinë tuaj

Këshilla dhe ide
Nuk keni fat, nuk keni para, nuk ju ec në punë? Lulen që duhet ta largoni menjëherë nga shtëpia

Nuk keni fat, nuk keni para, nuk ju ec në punë? Lulen që duhet ta largoni menjëherë nga shtëpia

Këshilla dhe ide
Bima që do ta bëjë më të bukur çdo shtëpi, nuk është aspak kërkuese

Bima që do ta bëjë më të bukur çdo shtëpi, nuk është aspak kërkuese

Lule
Dekorimi i këtillë i shtëpisë sjell ndryshime të rëndësishme në jetën tuaj!

Dekorimi i këtillë i shtëpisë sjell ndryshime të rëndësishme në jetën tuaj!

Rregullimi i shtëpisë
Pse duhet ta mbajmë gjithmonë të mbyllur derën e banjës sipas Feng Shui?

Pse duhet ta mbajmë gjithmonë të mbyllur derën e banjës sipas Feng Shui?

Këshilla dhe ide
Vendi i preferuar i vendosjes së pasqyrës

Vendi i preferuar i vendosjes së pasqyrës

Shtëpi dhe dekor
Kështu e përzini lumturinë nga shtëpia: Besimi i vjetër lindor thotë që kurrë nuk duhet t’i huazoni tri sende të tjerëve

Kështu e përzini lumturinë nga shtëpia: Besimi i vjetër lindor thotë që kurrë nuk duhet t’i huazoni tri sende të tjerëve

Këshilla Lifestyle
Orari kur duhet ta pastroni shtëpinë

Orari kur duhet ta pastroni shtëpinë

Rregullimi i shtëpisë
Ekspertët e Feng Shui rekomandojnë të mos sillni në shtëpi dhurata nga personat ziliqarë

Ekspertët e Feng Shui rekomandojnë të mos sillni në shtëpi dhurata nga personat ziliqarë

Lifestyle
Gjërat që nuk duhet t’i mbani në çantë

Gjërat që nuk duhet t’i mbani në çantë

Aksesorë
A mbani një kaktus në dhomën tuaj të gjumit? Urgjentisht nxirreni këtë bimë jashtë

A mbani një kaktus në dhomën tuaj të gjumit? Urgjentisht nxirreni këtë bimë jashtë

Lifestyle
Çfarë domethënë kur gjërat thyhen nëpër shtëpi, aparatet prishen apo gypat e ujit rrjedhin: Ky është një paralajmërim

Çfarë domethënë kur gjërat thyhen nëpër shtëpi, aparatet prishen apo gypat e ujit rrjedhin: Ky është një paralajmërim

Bëje vet
Feng shui kundër energjisë negative: Çfarë e pengon rrjedhën e energjisë në dhomën e gjumit

Feng shui kundër energjisë negative: Çfarë e pengon rrjedhën e energjisë në dhomën e gjumit

Lifestyle
Këto gjëra janë fat i keq për çdo shtëpi

Këto gjëra janë fat i keq për çdo shtëpi

Lifestyle
Çdo shtëpi e ka atë dhe askush nuk e di se çfarë energjie sjell: Çfarë simbolizon fikusi dhe ku duhet vendosur!

Çdo shtëpi e ka atë dhe askush nuk e di se çfarë energjie sjell: Çfarë simbolizon fikusi dhe ku duhet vendosur!

Lule
Pasqyra juaj është ovale apo katrore? Sipas besimit, njëra e mbron familjen nga çdo e keqe

Pasqyra juaj është ovale apo katrore? Sipas besimit, njëra e mbron familjen nga çdo e keqe

Lifestyle
Ngjyrat më të bukura për dhomën e ndenjës

Ngjyrat më të bukura për dhomën e ndenjës

Dizajn dhe Arkitekturë
Feng shui për shkallët – këtë gabim assesi nuk duhet të bëni, ndikon keq në energji!

Feng shui për shkallët – këtë gabim assesi nuk duhet të bëni, ndikon keq në energji!

Këshilla dhe ide
Feng Shui – ku duhet t‘i mbani librat: Kini kujdes për këtë, mund të sjellë energji negative dhe konfuze!

Feng Shui – ku duhet t‘i mbani librat: Kini kujdes për këtë, mund të sjellë energji negative dhe konfuze!

Këshilla Lifestyle
Sipas filozofisë Fen Shui, kështu e mbani energjinë pozitive në shtëpie

Sipas filozofisë Fen Shui, kështu e mbani energjinë pozitive në shtëpie

Lifestyle
Sipas Feng Shui: Çfarë duhet pasur në shtëpi që aty të vijë më shumë pasuri

Sipas Feng Shui: Çfarë duhet pasur në shtëpi që aty të vijë më shumë pasuri

Lifestyle
Feng Shui në tryezën e punës: Ku ta vendosni kompjuterin dhe ku bimët dhe vogëlsirat personale për të tërhequr sukses?

Feng Shui në tryezën e punës: Ku ta vendosni kompjuterin dhe ku bimët dhe vogëlsirat personale për të tërhequr sukses?

Këshilla dhe ide
Assesi mos e vendosni krevatin nën dritare: Energjia juaj mund të dobësohet!

Assesi mos e vendosni krevatin nën dritare: Energjia juaj mund të dobësohet!

Këshilla dhe ide