LAJMI I FUNDIT:

Femijet me nevoja të veçanta

13 Artikuj

RMV: Rritet numri i fëmijëve me pengesa në zhvillim, prindërit: Ndihma nga shteti, e ulët

RMV: Rritet numri i fëmijëve me pengesa në zhvillim, prindërit: Ndihma nga shteti, e ulët

Maqedonia e Veriut
60 euro për shpenzimet e transportit për fëmijët me nevoja të veçanta në Prishtinë

60 euro për shpenzimet e transportit për fëmijët me nevoja të veçanta në Prishtinë

Arsim
LSDM: Më shumë mbështetje për fëmijët me nevoja të veçanta, gjithsej do të aktivizohen 720 asistentë arsimor

LSDM: Më shumë mbështetje për fëmijët me nevoja të veçanta, gjithsej do të aktivizohen 720 asistentë arsimor

Maqedonia e Veriut
Nagavci: Deri në fund të mandatit t’i kemi së paku 500 asistentë për fëmijët me nevoja të veçanta

Nagavci: Deri në fund të mandatit t’i kemi së paku 500 asistentë për fëmijët me nevoja të veçanta

Arsim
Rëndësia e balancës dhe koordinimit te fëmijët me nevoja të veçanta

Rëndësia e balancës dhe koordinimit te fëmijët me nevoja të veçanta

Këshilla mjekësore
Kosova mund të bëhet shembull për gjithpërfshirje të fëmijëve me aftësi të kufizuara

Kosova mund të bëhet shembull për gjithpërfshirje të fëmijëve me aftësi të kufizuara

Kosovë
120 karroca në sheshin “Skënderbeu”, bëhet thirrje për përfshirje më të madhe të fëmijëve me aftësi të kufizuara

120 karroca në sheshin “Skënderbeu”, bëhet thirrje për përfshirje më të madhe të fëmijëve me aftësi të kufizuara

Kosovë
Shkup, hapet qendër e re për fëmijët me paralizë cerebrale

Shkup, hapet qendër e re për fëmijët me paralizë cerebrale

Shkupi
Ndërtohet tualet i qasshëm për 37 nxënësit me nevoja të veçanta në shkollën “Ismail Qemali”

Ndërtohet tualet i qasshëm për 37 nxënësit me nevoja të veçanta në shkollën “Ismail Qemali”

Kosovë
Komuna e Vushtrrisë do të mbulojë gjitha shpenzimet e udhëtimit të nxënësve me nevoja të veçanta

Komuna e Vushtrrisë do të mbulojë gjitha shpenzimet e udhëtimit të nxënësve me nevoja të veçanta

Kosovë
Komuna e Prishtinës ofron transport për fëmijët me nevoja të veçanta

Komuna e Prishtinës ofron transport për fëmijët me nevoja të veçanta

Komunat
Fëmijët me nevoja të veçanta në Maqedoni pa kujdes adekuat

Fëmijët me nevoja të veçanta në Maqedoni pa kujdes adekuat

Sociale
Nuk votuan për rritjen e numrit të mësuesve për fëmijët me nevoja të veçanta, flasin deputetët

Nuk votuan për rritjen e numrit të mësuesve për fëmijët me nevoja të veçanta, flasin deputetët

Kosovë