LAJMI I FUNDIT:

Falimentimi

42 Artikuj

WeWork, firma që dikur vlerësohej 47 miliardë dollarë, shpall falimentimin në SHBA

WeWork, firma që dikur vlerësohej 47 miliardë dollarë, shpall falimentimin në SHBA

Botë
Birminghami shpall falimentimin financiar, merret nën mbikëqyrjen e Londrës

Birminghami shpall falimentimin financiar, merret nën mbikëqyrjen e Londrës

Botë
Falimentimet e bizneseve në BE arrijnë nivelin më të lartë që nga viti 2015

Falimentimet e bizneseve në BE arrijnë nivelin më të lartë që nga viti 2015

Botë
UBS pajtohet me Qeverinë e Zvicerës për garancinë e humbjeve të bankës Credit Suisse

UBS pajtohet me Qeverinë e Zvicerës për garancinë e humbjeve të bankës Credit Suisse

Botë
Kompanitë mediatike Vice dhe Motherboard paraqesin kërkesën për falimentim

Kompanitë mediatike Vice dhe Motherboard paraqesin kërkesën për falimentim

Botë
Falimenton banka amerikane First Republic, asetet merren në menaxhim nga JP Morgan

Falimenton banka amerikane First Republic, asetet merren në menaxhim nga JP Morgan

Botë
Kolapsi financiar i Credit Suisse, brenda tre muajve ishin tërhequr mbi 60 miliardë euro

Kolapsi financiar i Credit Suisse, brenda tre muajve ishin tërhequr mbi 60 miliardë euro

Botë
Banka UBS përballet me pakënaqësitë e investitorëve pas blerjes së rivalit Credit Suisse

Banka UBS përballet me pakënaqësitë e investitorëve pas blerjes së rivalit Credit Suisse

Botë
Nisin hetimet për mënyrën e blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali i saj UBS

Nisin hetimet për mënyrën e blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali i saj UBS

Botë
Banka UBS mund të shkurtojë një të tretën e vendeve të punës pas blerjes së Credit Suisse

Banka UBS mund të shkurtojë një të tretën e vendeve të punës pas blerjes së Credit Suisse

Botë
Banka zvicerane Credit Suisse shkeli marrëveshjen me SHBA-në për evazionin fiskal

Banka zvicerane Credit Suisse shkeli marrëveshjen me SHBA-në për evazionin fiskal

Botë
Marrëveshja UBS-Credit Suisse po e vendos në rrezik reputacionin e Zvicrës

Marrëveshja UBS-Credit Suisse po e vendos në rrezik reputacionin e Zvicrës

Botë
Dhjetëra mijë vende pune në rrezik pas blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali UBS

Dhjetëra mijë vende pune në rrezik pas blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali UBS

Botë
Spiunim dhe pastrim i parave – problemet që dërguan bankën Credit Suisse të shitet te rivali UBS

Spiunim dhe pastrim i parave – problemet që dërguan bankën Credit Suisse të shitet te rivali UBS

Botë
Shpëtimi sekret i bankës Credit Suisse trondit financat botërore

Shpëtimi sekret i bankës Credit Suisse trondit financat botërore

Botë
UBS Bank ofron 1 miliard euro për të blerë rivalin e saj Credit Suisse

UBS Bank ofron 1 miliard euro për të blerë rivalin e saj Credit Suisse

Botë
Banka zvicerane UBS besohet të jetë në bisedime për të blerë rivalen Credit Suisse

Banka zvicerane UBS besohet të jetë në bisedime për të blerë rivalen Credit Suisse

Botë
Falimentimi i Silicon Valley Bank, amerikanët kundër shpëtimit të institucioneve financiare me paratë e taksapaguesve

Falimentimi i Silicon Valley Bank, amerikanët kundër shpëtimit të institucioneve financiare me paratë e taksapaguesve

Botë
Rezerva Federale kritikohet për mungesën e vëmendjes përpara falimentimit të Silicon Valley Bank

Rezerva Federale kritikohet për mungesën e vëmendjes përpara falimentimit të Silicon Valley Bank

Botë
SHBA-ja merr masa për të shmangur pasojat financiare pas falimentimit të Silicon Valley Bank

SHBA-ja merr masa për të shmangur pasojat financiare pas falimentimit të Silicon Valley Bank

Botë
Dega britanike e Silicon Valley Bank blihet për vetëm 1 paund nga HSCB-ja

Dega britanike e Silicon Valley Bank blihet për vetëm 1 paund nga HSCB-ja

Botë
Lady Gaga pothuajse falimentoi pas turneut të dytë, ndërsa nuk e dinte se ishte në borxhe

Lady Gaga pothuajse falimentoi pas turneut të dytë, ndërsa nuk e dinte se ishte në borxhe

Po Flitet
Ajo arriti vlerën ‘miliardë dollarëshe’ kur tha se kishte një ‘ilaç’ për COVID-19, tani kompania me bazë në San Diego ka shpallur falimentimin

Ajo arriti vlerën ‘miliardë dollarëshe’ kur tha se kishte një ‘ilaç’ për COVID-19, tani kompania me bazë në San Diego ka shpallur falimentimin

Nga Bota
Pas kolapsit financiar të FTX edhe bursa e kriptovalutave BlockFi paraqet kërkesën për falimentim

Pas kolapsit financiar të FTX edhe bursa e kriptovalutave BlockFi paraqet kërkesën për falimentim

Botë