LAJMI I FUNDIT:

Fajde

121 Artikuj

Fajde dhe shmangie nga tatimi, 30 ditë paraburgim për të dyshuarin në Lipjan  

Fajde dhe shmangie nga tatimi, 30 ditë paraburgim për të dyshuarin në Lipjan  

Drejtësi
Caktohet masa e paraburgimit ndaj katër të dyshuarve për fajde

Caktohet masa e paraburgimit ndaj katër të dyshuarve për fajde

Kosovë
Prokurori Maloku: Qarkullimi i parave të fajdeve është paralel me sistemin bankar

Prokurori Maloku: Qarkullimi i parave të fajdeve është paralel me sistemin bankar

Drejtësi
Aksion i Policisë dhe Prokurorisë – bastisen shtëpi e lokale në Prishtinë e Podujevë dhe ndalohen katër persona

Aksion i Policisë dhe Prokurorisë – bastisen shtëpi e lokale në Prishtinë e Podujevë dhe ndalohen katër persona

Kosovë
Rasti i ri i fajdeve dhe shpëlarje parash, u ‘ngrihen’ mbi dy milionë euro të dyshuarve dhe familjarëve të tyre

Rasti i ri i fajdeve dhe shpëlarje parash, u ‘ngrihen’ mbi dy milionë euro të dyshuarve dhe familjarëve të tyre

Drejtësi
Prokuroria Speciale shënjestron dy raste të reja të krimeve të rënda, 47 persona të përfshirë në vepra të ndryshme penale

Prokuroria Speciale shënjestron dy raste të reja të krimeve të rënda, 47 persona të përfshirë në vepra të ndryshme penale

Kosovë
Viktima i pagoi brenda një viti 40 mijë euro vetëm për fajde – paraburgim për të dyshuarin nga Ferizaj

Viktima i pagoi brenda një viti 40 mijë euro vetëm për fajde – paraburgim për të dyshuarin nga Ferizaj

Drejtësi
Paraburgim ndaj 14 personave të dyshuar për vepra penale që lidhen me fajde

Paraburgim ndaj 14 personave të dyshuar për vepra penale që lidhen me fajde

Drejtësi
​Ferizaj, kërkohet paraburgim ndaj 15 të dyshuarve për fajde

​Ferizaj, kërkohet paraburgim ndaj 15 të dyshuarve për fajde

Drejtësi
Rasti “Brezovica”, arrestohen 15 të dyshuar dhe konfiskohen para, vetura, armë e dokumente

Rasti “Brezovica”, arrestohen 15 të dyshuar dhe konfiskohen para, vetura, armë e dokumente

Kosovë
U caktua pas 5 viteve, anulohet sërish seanca për fajde për shkak të mungesës së gjykatësit Foniqi

U caktua pas 5 viteve, anulohet sërish seanca për fajde për shkak të mungesës së gjykatësit Foniqi

Drejtësi
Arrestohen dy persona të dyshuar për veprën penale “Fajdeja”, në Ferizaj

Arrestohen dy persona të dyshuar për veprën penale “Fajdeja”, në Ferizaj

Drejtësi
Aktakuzë ndaj katër personave në Prizren – dyshohen për fajde, ryshfet e mashtrim

Aktakuzë ndaj katër personave në Prizren – dyshohen për fajde, ryshfet e mashtrim

Kosovë
Makshana nga IKD thotë se vonesa në caktimin e seancës nga 2018-ta paraqet skandal, arsyetimin e gjyqtarit e quan banal

Makshana nga IKD thotë se vonesa në caktimin e seancës nga 2018-ta paraqet skandal, arsyetimin e gjyqtarit e quan banal

Drejtësi
Gjyqtari “fle” mbi lëndën, qe 1 mijë e 758 ditë nuk e caktoi seancën për fajde

Gjyqtari “fle” mbi lëndën, qe 1 mijë e 758 ditë nuk e caktoi seancën për fajde

Drejtësi
Fajde, kanosje e detyrim, arrestohen tre të dyshuarit në Prizren  

Fajde, kanosje e detyrim, arrestohen tre të dyshuarit në Prizren  

Kronika e Zezë
Aktakuzë ndaj një personi në Prizren – i kërkoi viktimës t’ia kthej më shumë se njëmijë euro që ia mori për shërimin e djalit

Aktakuzë ndaj një personi në Prizren – i kërkoi viktimës t’ia kthej më shumë se njëmijë euro që ia mori për shërimin e djalit

Kronika e Zezë
Pejë, 6 vjet burg dhe 2 mijë euro gjobë ndaj të akuzuarit për fajde

Pejë, 6 vjet burg dhe 2 mijë euro gjobë ndaj të akuzuarit për fajde

Drejtësi
Një muaj paraburgim për pesë të arrestuarit gjatë aksionit të djeshëm kundër fajdexhinjve në Gjakovë

Një muaj paraburgim për pesë të arrestuarit gjatë aksionit të djeshëm kundër fajdexhinjve në Gjakovë

Drejtësi
Detaje nga aksioni kundër fajdexhinjve në Gjakovë – sekuestrohen armë, vetura e para

Detaje nga aksioni kundër fajdexhinjve në Gjakovë – sekuestrohen armë, vetura e para

Drejtësi
Arrestohen në Podujevë dy të dyshuar për fajde dhe detyrim

Arrestohen në Podujevë dy të dyshuar për fajde dhe detyrim

Kronika e Zezë
Detaje nga operacioni “TOTO”, mbi 50 mijë euro të sekuestruara dhe 13 persona të arrestuar

Detaje nga operacioni “TOTO”, mbi 50 mijë euro të sekuestruara dhe 13 persona të arrestuar

Kronika e Zezë
Prokuroria jep detaje për aksionin “Brezovica 6”, tregon për çka dyshohen shtatë të arrestuarit

Prokuroria jep detaje për aksionin “Brezovica 6”, tregon për çka dyshohen shtatë të arrestuarit

Kosovë
Paraburgim ndaj tre personave në Gjilan, dyshohen për fajde dhe detyrim

Paraburgim ndaj tre personave në Gjilan, dyshohen për fajde dhe detyrim

Kosovë