LAJMI I FUNDIT:

Ernest Zymberi

46 Artikuj

“Llukmani” i dhuron një puthje franceze bashkëshortes (Foto)

“Llukmani” i dhuron një puthje franceze bashkëshortes (Foto)

Yjet
Dhurata më e bukur për ‘Llukmanin’ e “O Sa Mirë”: një udhëtim me bashkëshorten në Paris (Foto)

Dhurata më e bukur për ‘Llukmanin’ e “O Sa Mirë”: një udhëtim me bashkëshorten në Paris (Foto)

Yjet
Një vals nga ‘Xhbanja’ dhe ‘Rrahmoni’ në dasmë (Foto)

Një vals nga ‘Xhbanja’ dhe ‘Rrahmoni’ në dasmë (Foto)

Yjet
Vetëm pak ditë pas martesës, ‘Llukmani’ për pushime me gruan (Foto)

Vetëm pak ditë pas martesës, ‘Llukmani’ për pushime me gruan (Foto)

Yjet
Atmosfera që krijoi Machiato Band në dasmën e ‘Llukmanit’ (Video)

Atmosfera që krijoi Machiato Band në dasmën e ‘Llukmanit’ (Video)

Yjet
Atmosfera nga martesa e Llukmanit të “O Sa Mirë” (Foto/Video)

Atmosfera nga martesa e Llukmanit të “O Sa Mirë” (Foto/Video)

Yjet
Ernest Zymberi zbardh disa detaje të dasmës

Ernest Zymberi zbardh disa detaje të dasmës

Nol Elshani
“Llukmani” drejt altarit të martesës (Foto)

“Llukmani” drejt altarit të martesës (Foto)

Yjet
‘Llukmani’ i “O Sa Mirë” kontribuoi sot për fëmijët e SOS Fshatrave të Kosovës (Foto)

‘Llukmani’ i “O Sa Mirë” kontribuoi sot për fëmijët e SOS Fshatrave të Kosovës (Foto)

Yjet
Xhesikën nuk e lënë të flejë, Citi bën të fortin, Sasa bën… veten – shikojeni episodin e 112-të të “O Sa Mirë” (Video)

Xhesikën nuk e lënë të flejë, Citi bën të fortin, Sasa bën… veten – shikojeni episodin e 112-të të “O Sa Mirë” (Video)

TV / Film
E kemi parë në rolin e burrneshës, por këtë herë ‘Xhbanja’ vjen sensuale dhe e bukur (Foto/Video)

E kemi parë në rolin e burrneshës, por këtë herë ‘Xhbanja’ vjen sensuale dhe e bukur (Foto/Video)

Yjet
Një lojë pikado ç’lodh aktorët e “O Sa Mirë” jashtë angazhimeve të serialit (Video)

Një lojë pikado ç’lodh aktorët e “O Sa Mirë” jashtë angazhimeve të serialit (Video)

Yjet
‘Llukmani’ në rolin e stilistit të flokëve (Foto)

‘Llukmani’ në rolin e stilistit të flokëve (Foto)

TV / Film
Aktorët e “O Sa Mirë” në derbin e madh të futbollit italian (Foto)

Aktorët e “O Sa Mirë” në derbin e madh të futbollit italian (Foto)

Yjet
‘Llukmani’ sprovon veten në pikturë (Foto)

‘Llukmani’ sprovon veten në pikturë (Foto)

Yjet
“Llukmani”: Do ta përsërisja vitin 2016

“Llukmani”: Do ta përsërisja vitin 2016

Yjet
Urimet e yjeve shqiptarë për 2017! (Foto)

Urimet e yjeve shqiptarë për 2017! (Foto)

Yjet
‘Treshja e frikshme’ e ‘O sa mirë’! (Foto)

‘Treshja e frikshme’ e ‘O sa mirë’! (Foto)

Yjet
‘Arifhikmeti’ kthehet te “O Sa Mirë”? (Video)

‘Arifhikmeti’ kthehet te “O Sa Mirë”? (Video)

TV / Film
“UÇK” shënon fitore kundër ekipit “O Sa Mirë”

“UÇK” shënon fitore kundër ekipit “O Sa Mirë”

TV / Film
Aktorët e “O sa mirë”, miq të ngushtë edhe jashtë serialit (Foto)

Aktorët e “O sa mirë”, miq të ngushtë edhe jashtë serialit (Foto)

Yjet
‘Preshevari’ i ‘O sa mirë’ me të ‘dashur’ të re (Video)

‘Preshevari’ i ‘O sa mirë’ me të ‘dashur’ të re (Video)

Nol Elshani